Tour de France rullar vidare

Trots tråkiga dopningskandaler och otäcka olyckor cyklar de tävlande vidare i touren. Cyklisterna är uppe i bergen och kämpar mot de tuffa stigningarna i de franska bergstopparna. Igår fick Carlos Sastre dra på sig gula ledartröjan efter ett makalöst ryck i den 17:e etappen.

Cyklisterna skulle under den 17:e etappen ta sig upp till alpbyn L´Alpe d´Huez vilket föranledde en riktigt brutal stigning mot det slutgiltiga målet. Efter 700 meter fullständigt exploderade Carlos Sastre som vid tillfället låg cirka 50 sekunder efter ledaren Schlek. Vid målgång hade Sastre inte bara tagit igen de 50 sekunderna utan också drygat ut en ledning på två minuter och 15 sekunder.

Idag ger sig cyklisterna ut i den 18:e etappen som innefattas av en strecka på knappa 20 mil. Carlos Evans som är förhandsfavoriten för att ta hem touren väntas inte göra attacken mot den gula tröjan förrän på lördagens tempoetapp som är hans flaggskepp. Någonting som kan leda till att Sastre idag måste dryga ut sin ledning för att ha tillräckligt med tid inför lördagens lopp. Loppet sänds på Eurosport och du hittar tv-tiderna på Odds Online.

Vinnarodds Tour De France:

Carlos Sastre: 3,50 :Unibet:
Frank Schlek: 51,00 :bet365:
Carlos Evans: 1,40 :888sport:

Du hittar fler odds för hela touren på vår oddssida för Tour de France.

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 24 juli, 2008