Trippeln 1/10 – Europeisk afton med handikapptrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Sveriges kvarvarande lag i kvalet till Europa League har tagit sig till final, nu ställs Malmö FF mot ett gäng spanjorer i ett enkelmöte på hemmaplan. Finska KuPS ska besöka Djurgårdens banemän och det lär bli en svettig afton för finnarna. Barcelonas tripp till Vigo i La Liga fullbordar kvällens fina trippel.

Spelstopp: 17:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Celta Vigo – Barcelona: Barcelona -1,5 @ 2,46

Fler odds på Celta Vigo – Barcelona

De mörka molnen hopade sig inför Barcelonas säsong. Förnedringen mot Bayern München i Champions League föranledde Ronald Koemans intåg på tränarposten, Luis Suárez flytt till Atlético Madrid samt Leo Messis önskan att lämna Katalonien. Hur har denna soppa påverkat Blaugrana, är frågan. Svaret kom snabbt och kraftfullt, i premiären mot Villarreal var Barca precis lika bländande som de skämt bort oss med senaste 15 åren.

Messi målade på straff mot Villarreal och hans arvtagare visade att framtiden är tryggad för den blåröda giganten. Ansu Fati satte dubbla premiärbaljor och lirade på en nivå som fick Ronald Koeman och Henrik Larsson att rodna av förtjusning. Celta Vigo har inlett säsongen med en viktoria och två oavgjorda historier, ett skapligt facit men nu är första förlusten nära förestående.

Celta har endast vunnit en av sina senaste fem tävlingsmatcher inom Vigos gränser. Barcelona är obesegrade i sina senaste sex kamper på resande tass i La Liga. Tre av dessa triumfer har innehållit minst tre bollars marginal, det är väldigt stor chans att torsdagens möte mellan de ljusblå och blåröda innehåller minst två bollars segermarginal för Barca. Fati och Messi fixar biffen till fint pröjs.

Fler odds på Celta Vigo – Barcelona

Spel: Barcelona -1,5 @ 2,46
Tävling: La Liga
Plats: Estadio de Balaídos
Tid: 21.30
TV: CMore

Malmö FF – Granada: Malmö FF +0,5 @ 1,76

Fler odds på Malmö FF – Granada

Även i kvällens kamp på svensk mark finns spansk inblandning. Granada kom sjua i La Liga förra säsongen och är nu framme i kvalfinal för att försöka slå sig in i Europa League. I årets ligalir har de rödvita gästerna vunnit båda sina hemmamatcher men sin vana trogen är Granada inte lika bra på bortabana, 6-1 i baken blev resultatet i helgens besök hos Atlético Madrid.

Malmö FF har i princip redan säkrat guldet i Allsvenskan ännu en gång, 3-0 i seriefinalen senast mot Häcken var en ren maktdemonstration från mesta mästarna. I kvalet till Europa League har MFF imponerat stort genom tre trygga triumfer med den totala målskillnaden 9-0. När Lokomotiva Zagreb lades på rygg här på Eleda Stadion visade Thelin, Rieks och Berget att de höjer sig på den stora scenen.

Malmö FF har enorm rutin av att kvala sig in i de europeiska huvudturneringarna. Skåningarnas hemmastyrka är vida omvittnad, 16 raka tävlingsmatcher utan torsk talar sitt tydliga språk. Senaste bortalag som hissade segerflagg i Skåne var Wolfsburg som kom hit i fjolårets EL-slutspel i februari. Granada tappade poäng i 13 av 19 bortamatcher under förra säsongens La Liga. Minst kryss och förlängning ska Thelin och gänget klara.

Fler odds på Malmö FF – Granada

Spel: Malmö FF +0,5 @ 1,76
Tävling: Kval till Europa League
Plats: Eleda Stadion
Tid: 19.00
TV: Viaplay

Cluj – KuPS: Cluj -1,5 @ 1,74

Fler odds på CFR Cluj – KuPs

Ciprian Deac har sovit dåligt senaste tiden, fältherrens straffmiss mot Dinamo Zagreb blev oerhört kostsam för Cluj som därefter förlorade möjligheten att nå drömmen om Champions League. När Deac och hans vänner slickat såren reste de till Stockholm för att visa bot och bättring i EL-kvalet. Djurgården övermannades med 1-0 efter att Deac assisterat Vinicius.

KuPS från Finland har inte behövt gräma sig efter sitt uttåg ur CL-kvalet, 5-0-förlusten mot Molde var mer anledning till ren och skär skam än grubblerier. EL-kvalet har innehållit möten med Slovan Bratislava och Suduva, båda hemma i Kuopio, nu höjs svårighetsgraden rejält när Arne Erlandsens armé reser till Rumänien.

Rennes, Celtic och Sevilla besökte Transsylvanien utan att lyckas slå Petrescus pojkar. Celtic förlorade med 2-0. Att de kommande besökarna från Kuopio ska hålla jämnare steg än skottarna är föga troligt. Cluj vinner detta med god marginal, ett lir på angivet scenario smakar stabilt.

Fler odds på CFR Cluj – KuPs

Spel: Cluj -1,5 @ 1,74
Tävling: Kval till Europa League
Plats: Stadionul Dr. Constantin Radulescu
Tid: 17.30
TV: –

Trippeln

Celta Vigo – Barcelona: Barcelona -1,5 @ 2,46
Malmö FF – Granada: Malmö FF +0,5 @ 1,76
Cluj – KuPS: Cluj -1,5 @ 1,74

Totalt odds: 7,53

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 30 september, 2020