Trippeln 1/4 – Torsdagens bästa tips!

Dagens Trippel

Med blågula ögon är torsdagen särskilt intressant på grund av Svenska Cupen. Det vankas uppskjuten kvartsfinal i vår huvudstad där Hammarby välkomnar ett knippe skåningar. Övriga matcher på trippeltipset hämtas från Iberiska halvöns Segunda.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Mallorca – Leganés: Hemmaseger @ 2,18

Semesterparadiset i Spanien öppnar torsdagens fotbollsjoxande med spel i Segunda División. Näst högsta serien har nått fram till omgång 32 när vi ser fram emot ett toppmöte. Mallorca ligger i pole position för att ta klivet upp till finrummet nästa säsong. Värdarnas 61 poäng är lika många som serieledande Espanyol samlat samman.

Leganés har drygt en handfull pinnar till både toppduon och de jagande gängen nedanför toppsextetten. De så kallade Gurkordlarna lär således återfinnas i playoffspelet framåt vårkanten. De grönvita var riktigt starka under februari men formen är nu svajig med 1-2-2 sista fem fighter.

Leganés tillhör kategorin hemmakatter, sett till prestationerna hemma i guacamolen har Gurkodlarna presterat bäst av samtliga i Segunda División. På resande tass tillhör de grönvita gästerna den nedre halvan av tabellen. Mallorca har vunnit lejonparten av bataljerna hemma i paradiset och segrade dessutom borta mot Leganés i höstas.

Spel: Hemmaseger @ 2,18
Tävling: Segunda División
Plats: Visit Mallorca Estadi
Tid: 19.00
TV: –

Hammarby – Trelleborg: Över 3,5 mål @ 2,13

Fler odds på Hammarby – Trelleborg

Hemma i Svedala ska äntligen den sista kvartsfinalen i Svenska Cupen gå av stapeln på Tele2 Arena. Trelleborg har tagit sig hit via ett starkt gruppspel där sällskapet från Superettan manövrerade ut dubbla uppsättningar allsvenska herrskap, vid namn IK Sirius samt Örebro SK.

Henry Offia gjorde två mål på de tre gruppspelsmatcherna för skåningarna, TFF är den 21-årige nigerianens fjärde blågula klubb och han lär göra enorm nytta för de blåvita. Hammarby kan kontra med sin stjärnvärvning Astrit Selmani som vann Allsvenskans poängliga 2020 när han representerade Varberg.

Trelleborg kommer närmast från ett målkalas mot Lödde och ska nu ställas mot rikets allra målkåtaste gäng. Hammarbys tre gruppspelsmatcher innehöll 13 baljor. Av de senaste tio inhemska matcherna på Tele2 Arena har sju stycken innehållit minst fyra fullträffar på tavlan. Offia, Selmani, Håkansson och Ludwigson borgar för ett nytt sevärt sjöslag.

Fler odds på Hammarby – Trelleborg

Spel: Över 3,5 mål @ 2,13
Tävling: Svenska Cupen
Plats: Tele2 Arena
Tid: 19.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Las Palmas – CD Lugo: Las Palmas Över 1,5 mål @ 2,47

Vi stänger torsdagens fotbollsbutik på Kanarieöarna där det åter står Segunda División på menyn. Las Palmas har svarat för en solid säsong med resultatraden 10-10-11. Bortaspelet må inte imponera men hemmavid har de blågula vunnit lejonparten av sina seriestrider och mittenplatsen tycks trygg.

Trygghet är ingenting som passar in på det gästande sällskapet. CD Lugo ligger risigt till inför säsongens slutskede, tio omgångar återstår när de rödvita har fem poängs marginal ner till den vedervärdiga giljotinen. Formen talar för en tung strid i dyn, CD Lugo har gått nio raka kamper utan att smaka på segerns sötma.

Bortaspelet är snudd på skamligt från besökarnas sida. Gänget från Galicien har inte vunnit en ligamatch på bortaplan sedan oktober månad. Hemmastarka Las Palmas har vunnit tre raka motsvarande möten med CD Lugo. Denna säsong har Kanariekillarna gjort minst två mål mot topplagen Sporting Gijón, Leganés och Almería.

Spel: Las Palmas Över 1,5 mål @ 2,47
Tävling: Segunda División
Plats: Estadio de Gran Canaria
Tid: 21.00
TV: –

Trippeln

Mallorca – Leganés: Hemmaseger @ 2,18
Hammarby – Trelleborg: Över 3,5 mål @ 2,13
Las Palmas – CD Lugo: Las Palmas Över 1,5 mål @ 2,47

Totalt odds: 11,46

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100