Hammarby – Trelleborgs FF 5/8, odds, live stream, speltips

Hammarby
vs
Trelleborgs FF
1 – 0 2018-08-05 16:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Hammarby – Trelleborgs FF
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-08-05 14:22:41. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Det är ordning på Hammarby igen. Efter segern mot Trelleborg i förra omgången så har de spelat tre raka utan att förlora, och vi tror att de fortsätter på vinnarspåret. Det är alltså ett returmöte, men den här gången är det Trelleborg som är bortalag. Skåningarna har inte vunnit på fem omgångar och ska inte ha någon chans här. Däremot går de sällan mållösa från en match. Speltips är att båda lagen gör mål, och det spelar vi hos Unibet till oddset 1,82.

Fortsätter gå bra

Hammarbys lilla svacka där de spelade fyra raka omgångar utan att vinna är över. Nu har de istället inte förlorat någon av sina tre senaste allsvenska matcher och dessutom har det blivit tre pinnar i de båda senaste. På hemmaplan har de varit riktigt bra och vunnit sex av åtta matcher. De enda förlusterna de åkt på har dock kommit på just Tele 2 Arena och istället är de obesegrade borta. Vi noterar att Hammarby gör en hel del mål. Bara i två av 15 matcher under säsongen har de misslyckats med att näta. På bortaplan gör de i snitt 1,71 mål framåt och hemma ligger de på höga 2,63 mål per match. Det är tur att de öser på med mål framåt, för faktum är att de bara har hållit nollan i två matcher också. Det är alltså ytterst sällan som Hammarby lämnar planen utan att både ha gjort mål och släppt in. Så tror vi att det kommer att bli även denna gång.

Kämpar i botten

Medan hemmalaget går fantastiskt bra i år så har gästerna Trelleborg det mindre roligt. De slåss för att hålla sig kvar, men det är med nöd och näppe som de håller näsan ovanför vattenytan. Trea från slutet innebär negativt kval, och de är bara två poäng före Brommapojkarna. En enda seger på bortaplan hittills under säsongen, och vi tror inte att det blir någon i mötet med Hammarby. Senast blev det alltså förlust med 1-3 mot Hammarby och det var under ett par minuter i mitten av första halvlek som de släppte in två mål och matchen egentligen var förlorad. Hümmet satte 1-2 tio minuter in i andra, men det hjälpte föga. Istället gick Hammarby ifrån igen. Men de gjorde mål. Trelleborg har gjort mål i alla matcher utom två, och även om det nästan aldrig räcker till några poäng så är de ändå där och petar in någon boll. Det tror vi alltså att de lyckas med på nytt.

Speltips - Hammarby bättre, men Trelleborg nätar

Hemmalaget Hammarby fortsätter kriga på i toppen och är även efter den senaste omgången tvåa bakom AIK. Det skiljer tre poäng, men Hammarby har en match mindre spelad. Trelleborg får kämpa i andra änden av tabellen och det ser inte ljust ut. Det här är dock två lag som alltid gör mål, och det är det vi väljer att spela på. Vårt speltips är att båda lagen hittar nätet och det spelar vi hos Unibet till 1,82 gånger pengarna.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-08-03 22:31:26

Matchen är tippad av

Hammarby - Trelleborgs FF odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Hammarby och Trelleborgs FF i Allsvenskan var Hammarby spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Hammarby vann det föregåendet mötet mot Trelleborgs FF

Det var dock Hammarby som utgick med seger i mötet med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan