Hammarby – BK Häcken 4/11, odds, live stream, speltips

Hammarby
vs
BK Häcken
1 – 0 2018-11-04 17:30 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Hammarby – BK Häcken
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-04 17:29:29. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Det skiljer ett poäng mellan Hammarby och Häcken när det är två matcher kvar av allsvenskan. Det kan mycket väl bli så att laget som vinner denna matchen är det laget som spelar i Europa nästa år tillsammans med AIK och IFK Norrköping. Ett oavgjort resultat hade varit förödande för båda lagens chanser då Malmö ligger och lurar strax bakom och har chans att gå förbi om så sker. I vårt speltips väljer vi att spela på att gästerna vinner. Vi spelar tvåan hos Betser till oddset 2,85. 

Hammarby är höstens förlorare

Trots att man ligger trea och har gjort en fin säsong så kan man inte låta bli känslan att det är en förlorad höstsäsong. Man kom till spel efter sommaren med förhoppning om SM-guld och nu riskerar man att missa pallen om man inte vinner sina återstående matcher. Under hela september vann man ingen av sina fyra matcher och sedan dess har man bara vunnit tre av nio matcher. att jämföra med tre förluster på de 19 förevarande matcherna. Under slutet av säsongen har man dock hittat formen lite igen genom att man vunnit tre av sina fem senaste.

Häckens höstform imponerar

Häckens form har varit precis tvärtom. Sedan 5 augusti har man bara förlorat en match och vunnit 11 av 13. Man har stigit i Tabellen och ligger nu bara en poäng efter Hammarby på tredje plats. Anfallsuppsättningen med Paulinho har imponerat om man har gjort flest mål i serien med sina 58 stycken. Flest har Paulinho gjort med sina 19 och med de leder han skytteligan. Om man bara hittat formen lite tidigare så hade man kunnat utmana AIK om guldet. Nu får man sikta in sig på en plats i Europa.

Speltips - Häcken vinner

Gästerna har fem segrar på de åtta senaste mot Hammarby. Hammarby i sin tur har bara vunnit en match utan de åtta. Senast lagen möttes på Tele2 arena så vann Häcken med 2-1 och man har sju raka matcher utan förlust mot Hammarby. I vårt speltips spelar vi på att Häckens svit fortsätter och att gästerna således vinner. Vi spelar tvåan hos Betser till oddset 2,85.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-11-03 16:19:11

Matchen är tippad av

Hammarby - BK Häcken odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Allsvenskan mellan Hammarby och BK Häcken så höll spelbolagen Hammarby som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.70 hos SpeedyBet.

Hammarby vann det föregåendet mötet mot BK Häcken

Det var dock Hammarby som utgick med seger i mötet med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan