Trelleborgs FF – Hammarby 30/7, odds, speltips, live stream

1 – 3 2018-07-30 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Trelleborgs FF – Hammarby
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-30 18:53:44. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Hammarby var tillbaka som segrare mot Dalkurd efter att ha gått utan vinst i fyra Allsvenska omgångar. Trelleborg har inte vunnit på sina fyra senaste matcher och tre av dem har de förlorat. Det här är ett lag från den absoluta toppen som tar gästar ett lag som är tre poäng före jumbon. Vårt speltips är en 2:a och den spelar vi hos Unibet till oddset 1,62.

Tre vinster

Trelleborg har inte haft det lätt under säsongen. Det dröjde till den sjätte omgången innan de tog sin första trepoängare, och innan det hade de bara en enda pinne. De står på totalt tre segrar efter att bland annat ha slagit Malmö FF, men i de fyra senaste matcherna har det inte sett bra ut. Förlust mot Elfsborg i sista matchen innan uppehållet, därefter förlust mot AIK och kryss mot Dalkurd innan de förlorade sin senaste match med 4-1 mot Östersund. Östersund tryckte plattan i mattan och skåningarna hängde inte med. 1-0 redan efter fem minuter och efter en halvtimmes spel hade hemmalaget gått ifrån till 4-0. Hörberg tröstmålade för Trelleborg, men det hjälpte alltså föga. Trelleborg är trea från slutet och om de vill undvika en negativ kvalmatch så måste de ta poäng. Det är dock inte mot topplagen de ska ta dem, och mot Hammarby tror vi att de kommar noll. På mittfältet saknas Oscar Johansson och Matthias Håkansson. Forwarden Salif Camara-Jönsson är tillbaka i träning.

Återigen vinnare

Hammarby har överraskat rejält och gått som tåget under säsongen. Länge ledde de den allsvenska tabellen, men efter en svag period där de var utan seger i fyra omgångar så har de tappat ledningen till AIK. I den senaste matchen så kunde gänget från Söder återigen känna segerns sötma då de slog Dalkurd med 4-1. Djurjic med 1-0 just innan kvarten var spelad. Tankovic satte 2-0 bara minuter efter det. Tio minuter från pausvilan hittade Djurjic rätt igen, och just innan paus fick Jiloan Hamad äran att sätta bollen i nät också. Mot slutet släppte de in ett mål, men de kontrollerade hela matchen fint och var klasser bättre. De har spelat en match mindre än AIK och är tre poäng bakom, så titeldrömmarna lever fortfarande i allra högsta grad. På bortaplan har de vunnit tre och kryssat tre, men inte förlorat. Vi tror att de vinner den här gången. Erkan Zengin har börjat träna igen, men lär inte kunna spela. Mads Fenger saknas också.

Speltips - Gästerna är bättre

Trelleborg kommer få kämpa för att hålla sig kvar i Allsvenskan även nästa säsong. De har haft det väldigt tufft och har bara vunnit tre matcher hittills. De möter ett starkt Hammarby som tagit sig ur sin svacka, och då tror vi på bortaseger. Vårt speltips är en 2:a och den spelar vi hos Unibet till oddset 1,62.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-29 08:09:54

Matchen är tippad av

Trelleborgs FF - Hammarby odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Trelleborgs FF och Hammarby i Allsvenskan var Hammarby spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Hammarby utgick med seger i det senaste mötet mot Trelleborgs FF

Matchen slutade med en seger till Hammarby med 3 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan