GIF Sundsvall – Hammarby 31/10, odds, speltips, livestream

GIF Sundsvall
vs
Hammarby
2 – 3 2018-10-31 19:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för GIF Sundsvall – Hammarby
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-31 18:38:47. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Giffarna tar emot Hammarby hemma på Norrporten Arena. Giffarna går emot en väldigt fin säsong och man räknar med att de landar på tabellens övre halva. Hammarby hade en vansinnigt stark vårsäsong och var länge den störste utmanaren till AIK om guldet. Nu har man tappat en hel del under säsongens slutskede och man har bara en teoretisk chans att vinna guldet då man med tre matcher kvar här nio poäng upp och 13 måls sämre målskillnad. I vårt speltips ger vi tipset till hemmalaget. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 3,55. 

Giffarna riskerar att tappa målkungen

Sundsvall har spelat en fotboll som många inte trodde de mäktade med i årets serie. Man har fått till en passningsorienterad fotboll med fokus på bollinnehav och hög press. Joel Cedergren har verkligen lyckats med sitt lagbygget. Där har Linus Hallenius varit en viktig del, med sina 16 mål ligger han i topp av årets allsvenska. Den förre hammarbyaren har dock aviserat att han bryter sitt kontrakt med Gif Sundsvall och nu återstår det att se om han skriver på ett nytt eller lämnar för nya äventyr. Laget är i bra form, de har bara en förlust på de sex senaste varav tre är segrar.

Hammarbys höst har varit mörk

Med sina åtta segerlösa matcher på de tio senaste spelade man bort guldet ifrån södern. Man har alltså bara två segrar på tio matcher. Just nu har man spelat två raka utan seger. Det lag som såg så bra ut har plötsligt tappat allt och seglar allt längre ifrån toppen. Det är svårt att sätta fingret på vad som hände, men laget verkar helt enkelt ha tappat formen. Nu ligger man förvisso fortfarande trea och har en chans att kvalificera sig till europaspel nästa år. Men då måste man hitta vinnarspåret igen. Man har kvaliteter i laget med en vass offensiv i Jiloan Hamad, Muamer Tankovic och Nikola Djurdjic. Den sistnämnde är i närheten av toppen i skytteligan med sina 11 mål.

Speltips - Hemmalaget vinner

Giffarna har bättre statistik vad gäller inbördes möten med sina sex vinster mot Hammarbys tre på 16 senaste matcherna lagen emellan. Men det är Hammarby som har vunnit de två senaste. I vårt speltips tror vi dock att giffarna får sin revansch. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 3,55.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-31 09:01:55

Matchen är tippad av

GIF Sundsvall - Hammarby odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Allsvenskan mellan GIF Sundsvall och Hammarby så höll spelbolagen Hammarby som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.15 hos Betser.

Hammarby utgick med seger i det senaste mötet mot GIF Sundsvall

Matchen slutade med en seger till Hammarby med 3 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan