Djurgården – GIF Sundsvall 29/7, odds, speltips, stream

Djurgården
vs
GIF Sundsvall
1 – 1 2018-07-29 16:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Djurgården – GIF Sundsvall
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-29 14:53:33. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Djurgården får möta Sundsvall utan sin målskytt Tino Kadewere, som är såld. Sundsvall har tappat Romain Gall till Malmö så nu är frågan vem som skall göra deras mål. Båda lagen kommer till spel med helt ok form. Djurgården har en längre förlustfri svit att försvara och Sundsvall hoppas på att kunna vinna på stadion för första gången på två år. I vårt speltips litar vi på att Djurgårdens fina försvar fäller avgörandet och spelar på hemmaseger. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 1,57.

Djurgården har en fin svit

Trots försäljningen av Tino Kadewere till franska Le Havre så har man en fin trupp med bra offensiva spelare som kan ta hans plats. Dessutom har man gjort klart med offensive Niklas Bärkroth som vi tror kommer göra stor nytta för laget. Kerim Mrbati har också ryktats iväg, men ännu är inget konkret. Så länge han är kvar så har han potentialen att fylla Kadweres skor. Försvaret ser ramstarkt ut med trion Andreas Isaksson, Jonas Olsson och Erik Johansson. Laget har inte heller förlorat sedan 6:e maj då Brommapojkarna blev för svåra.

Sundsvall är svaga mot Stockholmslagen

Trots att giffarna gör en riktigt bra säsong så har man bara lyckats vinna en match mot Stockholmslagen så här långt. Även här är det Brommapojkarna som sticker ut, denna gång genom att förlora mot norrlänningarna. Det blir intressant att se vem som för målen nu när Romain Gall lämnat. Man vann dock senast mot Kalmar med 2-0 men fick hjälp av ett självmål och en straff. formen är inte helt dålig trots att man förlorat tre av sina fem senaste. De övriga två har varit segrar så det gör att man fortfarande bara är sex poäng ifrån Djurgården med en match mindre spelad.

Speltips - Djurgårdens stabilitet fäller avgörandet

Djurgården förlorar sällan i årets allsvenska. Fyra förluster på kontot, men då har tre av dem kommit i rad mellan 29 april och 6 maj. sedan dess ingen förlust och man har bara släppt in 13 mål bakåt. Med det är man näst bäst i allsvenskan efter AIK. Sundsvall vinner och förlorar varannan match till stor del och skall man gå på det så väntar en förlust på Stadion. I vårt speltips spelar vi på att så sker. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 1,57

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-28 00:38:41

Matchen är tippad av

Djurgården - GIF Sundsvall odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Allsvenskan mellan Djurgården och GIF Sundsvall så var Djurgården oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bet-at-home gav då det högsta oddset till 1.52 gånger pengarna på Djurgården som vinnare.

Djurgården - GIF Sundsvall kryssade senast

Djurgården och GIF Sundsvall kryssade till slut i mötet med slutresultatet 1-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan