GIF Sundsvall – Sirius 29/9, odds, speltips, livestream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för GIF Sundsvall – Sirius
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta GIF Sundsvall – Sirius i 29/9

GIF Sundsvall möter Sirius söndagen den 29/9 i Allsvenskan med avspark klockan 15:00.

Speltips GIF Sundsvall – Sirius

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram odds tips som du kan lägga ett bet på. Det kostar inget att ta del av våra rekar på GIF Sundsvall – Sirius eller någon annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att spela på på andra möten än GIF Sundsvall – Sirius.

Sirius vann senast lagen möttes

Den 15/5 spelades det senaste mötet mellan GIF Sundsvall och Sirius i Allsvenskan, under denna säsongen, och då var det Sirius som vann matchen med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för GIF Sundsvall och Sirius

GIF Sundsvall har ett målsnitt på 1,80 gjorda mål per hemmamatch i Allsvenskan. På de 5 hemmamatcher som GIF Sundsvall spelat denna säsong så har man släppt in 7 mål totalt och per match blir det 1,40 mål i snitt.

På de 13 matcher GIF Sundsvall spelat i Allsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 15 mål, med ett snitt på 1,15 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har GIF Sundsvall ett snitt på 1,54 insläppta mål per match, på de 13 matcher som spelats.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Sirius 5 gjorda mål sammanlagt i de 5 bortamatcher man spelat. Sirius har på bortaplan släppt in 4 mål i Allsvenskan. På de 5 bortamatcher som Sirius spelat så har man ett genomsnitt på 0,80 insläppta mål.

Offensivt har Sirius gjort 1,33 mål per match i Allsvenskan på de 12 matcher som spelats under säsongen. Sirius har totalt spelat 12 matcher under säsongen och på dessa 12 matcher har man släppt in 21 mål, ett snitt på 1,75 insläppta mål per spelad match.