GIF Sundsvall – IFK Norrköping 6/8, odds, speltips, livestream

GIF Sundsvall
vs
IFK Norrköping
1 – 1 2018-08-06 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för GIF Sundsvall – IFK Norrköping
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-08-06 18:45:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

GIF Sundsvall mot IFK Norrköping i allsvenskans 16:e omgång. Lagen har mötts 11 gånger sedan 2010. Giffarna har inte vunnit ett enda av dessa tidigare möten. Man har spelat fem oavgjorda och Norrköping har vunnit sex. Senast Norrköping vann här på Norrporten Arena var i Juli 2016. Giffarna kommer till match efter att ha en seger och en oavgjord. Norrköping bröt sin tre matcher långa obesegrade svit genom att förlora mot Malmö i förra omgången. I vårt speltips spelar vi på att Norrköping åter kliver på vinnartåget och tar tre poäng. Vi spelar tvåan hos Betser till oddset 1,95.

Sundsvall har tappat sin bäste spelare

När man tappade Romain Gall till Malmö så ställde många sig frågan om vem som skulle producera mål och assist i laget. Nu har man spelat två matcher och gjort tre mål. Det är ju för tidigt att dra några slutsatser av detta givetivs, men klart är att det finns mål i laget även utan honom. Maic Sema och Linus Hallenius kommer att vara viktiga på den fronten under hösten. Men viktigare är att få ordning på försvaret. Offensivt ser det rätt bra ut med 23 gjorda mål på 15 spelade matcher. Det är bara sex lag i allsvenskan som är bättre. Defensivt skulle man behöva släppa in färre mål. Just nu har 19 mål letat sig förbi målvakten William Eskelinen och det är sex lag som släppt in fler. Formen är ok med två segrar, två förluster och en oavgjord sedan uppehållet. Man är obesegrad i de två senaste.

Norrköping vill haka på toppen

Norrköping har ambitioner i toppen och med ett mittfält i paritet med topplagens så är förhoppningarna inte helt obefogade. Det gäller bara att anfall och försvar också drar sitt strå till stacken. Formen har varit ok på sistone med två segrar, en oavgjord och en förlust sedan uppehållet. Förlusten kom senast mot Malmö och det gjorde att Malmö kom närmre och att man tappade mark till de två lagen framför. Bästa målskyttar i laget är finnen Simon Skrabb och David Moberg Karlsson som gjort fem mål var.

Speltips - IFK vinner och tätar luckan

Norrköping har sex poäng upp till AIK i toppen och man har inte förlorat mot Sundsvall på många år. Man kommer till Norrlandsporten med gott självförtroende trots förlusten senast. Sundsvall å sin sida hoppas på att bryta den dystra trenden mot Norrköping. I vårt speltips tror vi inte att de lyckas med det. Vi spelar nämligen en tvåa hos Betser till oddset 1,95.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-08-05 01:08:37

Matchen är tippad av

GIF Sundsvall - IFK Norrköping odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan GIF Sundsvall och IFK Norrköping i Allsvenskan var IFK Norrköping spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

GIF Sundsvall - IFK Norrköping kryssade senast

GIF Sundsvall och IFK Norrköping kryssade till slut i mötet med slutresultatet 1-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan