Hammarby – GIF Sundsvall 5/5, odds, live stream, speltips

Hammarby
vs
GIF Sundsvall
4 – 3 2018-05-05 15:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
1 1.57
X 4.55
2 6.75
Vinstchans
Odds för Hammarby – GIF Sundsvall
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1000 kr i spelkrediter
Betfair
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000kr
Bethard
Bonuserbjudande 500 kr fördelat på 10 bonusar
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr
Unibet
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 5000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-05-05 13:57:48. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Hammarby har länge varit ett lag som charmar sin omgivning med fin fotboll, tidigare har de dock haft problem att hitta en jämnhet och förmåga att vinna matcher i den utsträckning att de kan hota topplagen i ligan. Hittills i år har de visat att det är annorlunda. För Sundsvalls del är det deras fjårde säsong i allsvenskan sedan återkomsten 2015. Deras mål får alltjämt vara att klara sig kvar och om de fortsätter som de har inlett så kommer det inte vara något problem. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Betway till oddset 1,65.

Hammarby kan återta serieledningen

När AIK vann mot Sirius så petade man ner söderns bröder ifrån ledningen i allsvenskan. Om man nu vinner på lördag så går man åter upp i topp. Hittills är man obesegrade och man har fem segrar och en oavgjord på sina sex matcher. Laget har verkligen visat fin form och man har tagit meriterande vinster mot både Djurgården och IFK Göteborg. man har fungerat bra både bakåt och framåt, men det är offensiven som imponerat mest. 15 mål har man gjort redan och fortsätter man så dubblar man nära nog sin målproduktion ifrån förra säsongen. Bäste poängspelare är Jiloan Hamad som har fem mål och fyra assist till sitt namn.

Sundsvall snart etablerade?

Detta är lagets fjärde säsong sedan man gick upp 2015 och man har som bäst slutat på en 12:e plats och sämst på en 13:e. Nu lovar årets inledning något annat. Efter fem spelade matcher så här man två vinster och tre oavgjorda. Således är också Sundsvall obesegrade i ligan. Fortsätter poängen trilla in i samma takt som nu så landar man på 54 poäng och det hade räckt till en tredjeplats i förra årets tabell. Nu kanske man inte dra för höga växlar ännu, men som det ser ut nu är man på god väg att etablera sig på riktigt i allsvenskan och kan rikta in sig på en plats i mittens rike. Om Hammarby är glada i att göra mål så kan man inte säga detsamma om Sundsvall. De är målsnåla både bakåt och framåt med en målskillnad på 7-5. Flest poäng har Romain Fall gjort med tre mål och en assist.

Speltips - Hammarby fortsätter att vinna

När det gäller inbördes möte så är det fördel Sundsvall. De har sex vinster mot Hammarbys två i de 15 senaste mötena. Men Hammarby är obesegrade i de två senaste och i förra mötet vann man med klara 4-1. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Betway till oddset 1,65.

 

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-05-03 23:34:20

Matchen är tippad av

Hammarby - GIF Sundsvall odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Hammarby - GIF Sundsvall i Allsvenskan så talade spelbolagens odds för en seger till Hammarby och betway gav då det bästa oddset till 1.57 gånger pengarna.

Hammarby utgick med seger i det senaste mötet mot GIF Sundsvall

Hammarby utgick till slut med seger med 4 mål mot 3.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan