Elfsborg – Hammarby 16/7, odds, speltips, livestream

Elfsborg
vs
Hammarby
0 – 0 2018-07-16 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Elfsborg – Hammarby
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-16 18:54:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Hammarby har chansen att återta serieledningen som de har haft i stort sett hela säsongen. De åker till Borås för att möta ett Elfsborg som inte har presterat särskilt bra i år. Vi tror på tre pinnar till gästerna och speltips är en 2:a. Den ger 2,90 gånger pengarna hos Betway.

Fyra raka utan förlust

Det tog sin lilla tid. Tre raka förluster när säsongen inleddes och bara en seger på de nio första matcherna. Elfsborg har nu hittat vinnarspåret och har tre raka segrar. Dessutom ett kryss innan det, vilket innebär att de inte förlorat på fyra omgångar. I båda de senaste matcherna har de legat under med ett mål, men mot Trelleborg just innan sommaruppehållet så var det Lundevall som blev målskytt två gånger om och i den senaste matchen mot Örebro så satte Prodell två sena bollar. Elfsborg har haft svårt med målskyttet, främst på hemmaplan. De snittar 1,00 mål per match. Bakåt har de släppt in sju stycken på sex hemmamatcher. Elfsborg har en del skador och Daniel Gustavsson har varit sjuk. Han kan dock finnas med när domaren blåser igång. Elfsborg har god form och brukar göra det bra hemma mot Hammarby, men vi tror inte att de vinner söndagens match.

Tvåa med en match mindre spelad

Hammarby har överraskat under säsongen och varit riktigt vassa. De har toppat tabellen under lång tid, men är i skrivande stund en poäng efter AIK. Då har de dock en match mindre spelad, och slår de Elfsborg så går de åter upp i topp. Hammarbys form är, till skillnad från Elfsborgs, inte fullt så bra. De har inte vunnit någon av sina tre senaste allsvenska matcher utan förlorat två och kryssat en. De har dock visat att de har en riktigt hög högstanivå, och vi tror att de bryter trenden. I den senaste matchen tog de emot Östersund på hemmaplan och gick upp i ledning efter mål av Paulsen just innan paus. I andra kom Östersund tillbaka och fick in både en kvittering och ett 1-2-mål, vilket lämnade Bajen utan poäng. Zengin dras med skadebekymmer och missar sannolikt matchen. Dessutom saknas Djurdjic och Dibba. Hammarby behöver bryta den negativa trenden om de ska hålla kvar sin serieledning även framöver. Förutsättningarna är inte de bästa, men det är då vi tror att de tar sig samman.Mot Elfsborg går de för tre poäng.

Speltips - Bortaseger

Hammarby har det lite kämpigt just nu. De har inte vunnit på sina tre senaste matcher och saknar ett par spelare. Elfsborg har gått desto bättre senaste tiden, men har inte rosat marknaden hemma på Borås Arena. Vi tror faktiskt att Hammarby lyckas bryta den negativa spiralen trots allt och spelar en 2:a. Vårt speltips ger 2,90 gånger insatsen hos Betway.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-15 10:36:16

Matchen är tippad av

Elfsborg - Hammarby odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Elfsborg och Hammarby i Allsvenskan var Elfsborg spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Elfsborg - Hammarby

Mötet mellan Elfsborg - Hammarby blev till slut oavgjord med resultatet 0-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan