Trippeln 10/2 – Lillelördagens trippeltips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Mitt i veckan handlar det om cupspel i de största ligorna när vi blickar mot de brittiska öarna samt ner i den italienska stöveln. Kvällens mest ovissa och sevärda karamell återfinns i semifinalen av Coppa Italia där Atalanta och Napoli lär bjuda på ett sjöslag.

Spelstopp: 18.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Swansea – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 1,67

Aftonens första anhalt är draknästet på Liberty Stadium där The Championship ställs mot Premier League. Värdlaget som trillade ur finrummet 2018 har gjort en stark säsong i andradivisionen och är på god väg till en återkomst. Swansea kommer närmast från en viktig 2-0-viktoria här hemma mot serieledande Norwich.

Teemu Pukki i all ära men under onsdagen får walesarna betydligt mer celebert besök. Manchester City är England solklart bästa fotbollslag, något som visar sig mer och mer för var dag som passerar. The Citizens toppar PL i överlägsen stil efter att ha kört över Liverpool på Anfield under söndagskvällen.

Tre bollars marginal hemma hos regerande mästarna lär sätta skräck i The Swans inför FA-cupens 8-delsfinal. Trots att Pep Guardiola har roterat friskt i föregående rundor har Manchester City vunnit med tre och två kulors marginal. När Swansea senast var uppe i finrummet fick fåglarna snällt inkassera en 5-0-smäll i Manchester samt 4-0 på näbben här hemma. Klasskillnad är att vänta, handikappet är ohotat.

Fler odds på Swansea – Manchester City

Spel: Manchester City -1,5 @ 1,67

Tävling: FA-cupen

Plats: Liberty Stadium

Tid: 18.30

TV: Viaplay, V Sport Premium

Leicester – Brighton: Under 2,5 mål @ 1,84

Från svanar till rävar och fiskmåsar när King Power Stadium serverar mötet mellan två herrskap från finrummet. Leicester gjorde en suverän höst och visade gamla guldtakter men har dippat en del mot slutet. En seger på de senaste fyra i ligan räcker inte långt om man ska hota Man City men visst finns goda chanser till en CL-biljett.

Brighton har gjort omvänd resa jämfört med värdlaget. Efter en höst med fin statistik och dunkla resultat har vinden vänt för Graham Potters pojkar. The Seagulls har fällt storlag på löpande band under vintern, sex tävlingsmatcher utan torsk är facit för gästerna efter triumfer mot både Tottenham och Liverpool.

Höstens ligamatch mellan dessa två kombattanter slutade 3-0 till Leicester sedan Vardy varit inblandad i samtliga strutar. Nu är spjutspetsen inte i alls samma form och underspelet lockar därmed. Sommarens besök här slutade 0-0 för Brighton som nu har sex raka underspel i ligaliret. Släpper man in totalt ett mål mot Man City, Spurs och Liverpool så finns goda möjligheter att hålla stången även mot Rävarna.

Fler odds på Leicester – Brighton

Spel: Under 2,5 mål @ 1,84

Tävling: FA-cupen

Plats: King Power Stadium

Tid: 20.30

TV: Viaplay, V Sport Xtra

Atalanta – Napoli: Över 3,5 mål @ 2,26

Vi tar kvällen i hamn på italiensk mark där det finns prima förhoppningar om betydligt målgladare takter än i England. Att första semifinalmötet i Coppa Italia slutade mållöst var en skräll ur den högre skolan med tanke på hur det brukar se ut för dessa båda klubbar i normala fall.

Atalanta kommer närmast från ett sådant sjöslag de brukar bjuda på. Söndagens 3-0-ledning mot Torino efter 21 minuters spel kunde ha slutat med ren slarvsylta men Gasperinis grabbar kan som bekant inte bevaka en ledning. 3-3 bärgade Tjurarna från Turin här i Bergamo. Därmed har sex av de senaste nio tävlingsmatcherna på Gewiss Stadium innehållit minst fyra strutar.

Napoli fick sina fiskar 2-1-varma borta mot Genoa i Serie A och att mittbacksduon Koulibaly/Manolas saknas skapar helt klart luckor i det himmelsblå försvaret. Höstmötet mellan Napoli och Atalanta i ligaspelet slutade 4-1 till Gattusos grabbar, tillsammans bör de skrapa ihop fyra kassar även på blåsvart gräs.

Fler odds på Atalanta – Napoli

Spel: Över 3,5 mål @ 2,26

Tävling: Coppa Italia

Plats: Gewiss Stadium

Tid: 20.45

TV: Youtube

Trippeln

Swansea – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 1,67

Leicester – Brighton: Under 2,5 mål @ 1,84 

Atalanta – Napoli: Över 3,5 mål @ 2,26

Totalt odds: 6,94

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag:

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 februari, 2021