Leicester – Brighton 26/2, odds, live stream, speltips

Leicester
vs
Brighton
2019-02-26 20:45 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Leicester – Brighton
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-02-26 20:45

Den 26/2 kommer Leicester att möta Brighton. En match som spelas i Premier League och som drar igång vid klockan 20:45.

Leicester – Brighton speltips

 På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på Leicester-Brighton, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska satsa eller inte. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett bet på på andra möten än Leicester-Brighton.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till . Är du intresserad av att betta på så ger det mest fördelaktiga bettet till gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos som just nu ger det bästa och högsta oddset till gånger pengarna.

Kryss i det senaste mötet

Det senaste mötet mellan Leicester och Brighton i Premier League den 24/11 slutade oavgjort 1-1.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Leicester – Brighton. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen nedan

Om du vill betta på Leicester – Brighton så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Leicester har gjort 13 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 1,18 mål/match.  I Premier League har Leicester släppt in 12 mål på hemmaplan denna säsongen.

Brighton har ett facit med 0,82 gjorda bortamål i Premier League på de 11 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Brighton i genomsnitt släppt in 1,64 mål på de 11 bortamatcher man spelat.

Totalt har Leicester producerat 26 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 22 matcher laget spelat så har Leicester ett snitt på 1,18 gjorda mål per match. Leicester har under säsongen släppt in totalt 25 mål i ligan på de 22 matcher som spelats.

Per match har Brighton i snitt producerat 1,09 mål framåt på de 22 matcher som spelats i Premier League. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Brighton släppt in 1,36 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 22 matcher som har spelats.