Brighton – Newcastle 27/4, odds, livestream, speltips

Brighton
vs
Newcastle
2019-04-27 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Brighton – Newcastle
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 04-27-2019 16:00

Matchen mellan Brighton – Newcastle spelas den 27 april i Premier League, med matchstart vid klockan 16:00.

Brighton – Newcastle speltips

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Brighton-Newcastle, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett spel eller inte. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Brighton-Newcastle, bettingtips som vi publicerar dagligen.

1-0 seger till Brighton senast

Den 20/10 spelades det senaste mötet mellan Brighton och Newcastle i Premier League, under denna säsongen, och då var det Brighton som vann matchen med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På de 5 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Brighton gjort totalt 8 mål, ett snitt på 1,60 gjorda mål per match. På hemmaplan har Brighton släppt in 1,20 mål i genomsnitt denna säsongen i Premier League.

Newcastle har ett facit med 0,60 gjorda bortamål i Premier League på de 5 bortamatcher man spelat under säsongen. Newcastle har på bortaplan släppt in 5 mål i Premier League. På de 5 bortamatcher som Newcastle spelat så har man ett genomsnitt på 1,00 insläppta mål.

Totalt har Brighton producerat 13 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 12 matcher laget spelat så har Brighton ett snitt på 1,08 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Brighton ett facit med 18 insläppta mål på de 12 matcher som spelats i ligan. I snitt har Brighton släppt in 1,50 mål per match.

Bortalaget Newcastle har under säsongen i Premier League totalt gjort 9 mål i de 12 matcher som man har spelat. Det innebär att Newcastle har ett snitt på 0,75 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Newcastle, på 12 spelade matcher, släppt in 1,25 mål i snitt per match.