Trippeln 10/3 – Dagens bästa trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Efter tisdagens holmgångar i mästarturnering är det dags för nya kombattanter att göra upp i returerna av åttondelsfinalerna. Liverpool har en 2-0-ledning att gå på inför att Leipzig ska besöka Anfield. Övriga matcher på trippeltipset innehåller PL och La Liga.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Manchester City – Southampton: Manchester City -1,5 @ 1,61

I väntan på att Manchester City ska döda dubbelmötet med Mönchengladbach i Champions Leagues slutspel ska Premier Leagues serieledare fortsätta vägen mot bucklan hemmavid. Närmast kommer The Citizens från en plump i derbyt mot Manchester United men den fadäsen lär knappast bekomma Pep Guardiola.

Den himmelsblå slaktmaskinen har redan elva poängs övertag gentemot närmast jagande gäng när 28 rundor avverkats i det engelska finrummet. Manchester City har både gjort flest mål och släppt in minst antal kulor, på Etihad Stadium lyder målskillnaden 31-11. Nu väntar besök från ett sällskap på den nedre halvan.

Southampton gjorde en formidabel insats under hösten men vintern och vårkanten har varit smått miserabla från Ralph Hasenhüttls herrar. I formtabellen som avser de senaste 15 omgångarna ligger The Saints sist av samtliga. Man City ligger etta även i den tabellen med slaktsiffrorna 14-0-1. De himmelsblå har vunnit åtta av de senaste nio inbördes och ska lösa onsdagens uppgift med marginal.

Fler odds på Manchester City – Southampton

Spel: Manchester City -1,5 @ 1,61
Tävling: Premier League
Plats: Etihad Stadium
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Sport Xtra

Atlético Madrid – Athletic Bilbao: Under 2,5 mål @ 1,60

För serieledarna i det spanska riket är läget snäppet mer prekärt än för den engelska diton. Atlético Madrid åkte på en 1-0-torsk i första CL-fighten mot Chelsea och hemma i La Liga har säsongen tagit en vändning. Efter att Madrassmakarna varit smått överlägsna är både Real Madrid och Barcelona inbjudna i racet.

Närmast kommer Atlético från ett stenhårt derby mot Real där tavlan visade 1-1 när mannen i svart blåste av tillställningen här på Wanda Metropolitano. Diego Simeones sällskap var riktigt pressade av Marängerna där Karim Benzemas sena kvittering var synnerligen rättvis.

Athletic Bilbao kommer i sin tur från en 2-1-viktoria mot Granada hemma i Baskien där Raúl Garcia kunde kosta på sig en straffmiss. Baskerna som befinner sig i ett ingenmansland har gått obesegrade sedan mötet med Barcelona i januari. Sex(!) tävlingsmatcher sedan dess har slutat 1-1. Höstmötet mellan Atlético och Athletic slutade också 1-1. Värdarna har fem raka tävlingsmatcher som varit tillräckligt målsnåla för att uppfylla de aktuella kraven, fjolårets motsvarande möte likaså.

Fler odds på Atlético Madrid – Athletic Bilbao

Spel: Under 2,5 mål @ 1,60
Tävling: La Liga
Plats: Wanda Metropolitano
Tid: 19.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Liverpool – RB Leipzig: Bortaseger @ 2,89

Åter till brittisk fägring för onsdagens självskrivna smällkaramell. Det handlar om den andra åttondelsfinalen i Champions League när spelplatsen är neutral i form av Puskás Aréna i Budapest. Första fighten på samma arena slutade 2-0 till Liverpool sedan firma Salah/Mané visat framfötterna.

Efter den fina bedriften på den största av scener har The Reds vänt hem till anrika Anfield och återgått till gamla synder. 1-0 i brakan mot Chelsea kan köpas men söndagens insats mot Fulham var skamligt blek från Jürgen Klopps kompani. 1-0 i brakan mot bottenlaget innebär att regerande mästarna ser ut att missa nästa säsongs Europaspel.

Med ett 2-0-övertag bör givetvis Liverpool avancera till kvartsfinalen men engelsmännen kan knappast glida vidare på en räkmacka. RB Leipzig förtjänade ett bättre öde senast då tyskarna bland annat kom till fler målchanser än The Reds. “De flygande tjurarna” visar prima form med fyra raka triumfer i Bundesliga sedan senaste CL-kampen, när mumsigt värde målas upp på Nagelsmanns mannar är det svårt att blunda. Liverpool tackar inte nej till en uddamålsförlust i Budapest och det gör inte vi heller.

Fler odds på Liverpool – RB Leipzig

Spel: Bortaseger @ 2,89
Tävling: Champions League
Plats: Puskás Aréna
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Manchester City – Southampton: Manchester City -1,5 @ 1,61
Atlético Madrid – Athletic Bilbao: Under 2,5 mål @ 1,60
Liverpool – RB Leipzig: Bortaseger @ 2,89

Totalt odds: 7,44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 mars, 2021