Trippeln 11/1 – Läckert måndagstips!

Dagens Trippel

Vi inleder veckan med en trevlig trippel till förmånligt odds. Tre av Europas finrum ska besökas på vägen mot klirr i kassan. Serie A, Jupiler League samt La Liga ligger i pulpeten när ett målspel kombineras med två stycken stabila segrare.

Spelstopp: 20.44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Spezia Calcio – Sampdoria: Över 2,5 mål @ 1,83

16 omgångar är avverkade i Serie A, således ska första säsongshalvan summeras för deltagarna på Stadio Alberto Picco. Värdföreningen har skött sig enligt förväntningarna och krigar för att hålla huvudet ovanför giljotinen, det mest besvärande för Spezia Calcio är spelet här hemma där första segern lyser med sin frånvaro.

Sampdoria ligger och skvalpar i mittens rike med den identiska resultatraden 3-1-4 både sett till hemma- och bortaspelet. Albin Ekdal var avstängd senast men det gjorde inget för Samp lyckades ändå fälla topplaget Inter. Efter dubbla nederlag kring årsskiftet fixade Candreva och Keita en efterlängtad viktoria mot de blåsvarta.

Inför måndagsmatchen är Ekdal tillbaka medan hemmalaget har en hel hop osäkra kort. Spezia Calcio har Ismajli avstängd samtidigt som både coronaviruset och skador ställer till det. Trots allt detta bärgade nykomlingen en sanslös seger senast när Napoli brottades ner på San Paolo till tio gånger degen. Med dessa svängiga gäng känns det mest pålitligt att lira överspelet. Sju av Spezias senaste åtta matcher har innehållit minst tre mål. Detsamma gäller nio av Sampdorias tio senaste tävlingsmatcher.

Fler odds på Spezia – Sampdoria

Spel: Över 2,5 mål @ 1,83

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Alberto Picco

Tid: 20.45

TV: CMore, CMore Fotboll, CMore Live

Standard Liège – Waasland Beveren: Standard Liège -0,5 @ 1,41

Snäckchokladens förlovade land agerar mellanstopp under måndagskvällen när det ska bataljeras på den nedre halvan av Jupiler League. Särskilt långt ner ligger Waasland Beveren som blott kammat in 19 pinnar på 19 omgångar och återfinns kloss intill kvalstrecket.

Standard Liège har underpresterat ordentligt med tanke på att truppen håller klassen för att utmana om de åtråvärda placeringarna. Virtuoserna från Vallonien har haft problem att strida på dubbla fronter även om somliga prestationer i Europa League var okej med krysset mot Benfica som utstick.

Standard har kraftig övervikt vad gäller motsvarande möten mot Waasland-Beveren, tre raka triumfer finns att syna på Stade Maurice Dufrasne. Dessutom vann Les Rouches senast de besökte Freethiel Stadion. Gästerna ska helt enkelt inte räcka till mot Preud-Hommes pojkar. Oddset är inget i hästväg men funkar fint som virke till en multibong.

Fler odds Standard Liège – Waasland Beveren

Spel: Standard Liège -0,5 @ 1,41

Tävling: Jupiler League

Plats: Stade Maurice Dufrasne

Tid: 20.45

TV:

Huesca – Real Betis: Real Betis -0,5 @ 2,48

Vi tar trippeln i mål på spansk mark där vi också har att göra med en nykomling. Huesca gjorde en ettårig vistelse i Segunda División men det tycks ha varit för kort tid att återhämta sig. Den blåröda armén i Aragonien agerar jumbo i La Liga och det är inte svårt att förstå varför. En(!) vunnen match på 17 försök säger faktiskt allt om hemmalagets brist på finrumskvalitet.

Real Betis hade en strulig inledning på hösten med några oväntade örfilar, bland annat 4-0 i baken mot Bilbao samt 3-0 i baken mot Getafe. Under senare delen av säsongen har de grönvita gästerna stabiliserats och de senaste åtta tävlingsmatcherna påvisar facit 4-2-2.

Huescas fem senaste tävlingsmatcher har endast inbringat en pinne, i övrigt har La Ligas jumbo fått käka idel torsk. Enda hemmasegern Huesca lyckats bärga denna ligasäsong kom med uddamålet när bortasvaga baskerna i Alavés kom på besök. Real Betis bör fixa måndagens uppgift med tanke på hur Sergio Canales med tre strutar på de två matcher han deltagit efter sin återkomst hos de grönvita grabbarna från Sevilla.

Fler odds på Huesca – Real Betis

Spel: Real Betis -0,5 @ 2,48

Tävling: La Liga

Plats: Estadio El Alcoraz

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Live

Trippeln

Spezia Calcio – Sampdoria: Över 2,5 mål @ 1,83

Standard Liège – Waasland Beveren: Standard Liège -0,5 @ 1,41

Huesca – Real Betis: Real Betis -0,5 @ 2,48

Totalt odds: 6,40

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100