Trippeln 11/12 – Fredagens bästa speltips!

Dagens Trippel

Helgens första fotbollskväll erbjuder matcher från både stora och små ligor runt om i Europa. Efter att ha scannat marknaden faller valet på målglada möten i Belgien och England samt ett formstarkt gäng i vårt grannland. Trippeln är bakad och klar.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Randers FC – Vejle: Randers FC -0,5 @ 1,93

Vi inleder fredagens fotbollsresa i vårt södra grannland där Patrik Carlgren hittade hammare och spik förra helgen. Den gamle U21-landslagshjälten höll nollan för Randers FC när Lyngby betvingades med 3-0 på bortabana. RFC har lagt ankare på den övre halvan och formen pekar rakt uppåt.

Vejle ligger trea från slutet i Superligan sedan gästerna haft en märklig höst. Inledningsvis såg de rödvita frejdiga ut med bland annat storstilad seger mot Ålborg samt poängplock mot FC Köpenhamn. Trenden är nu illavarslande för Alexander Milosevic och hans kamrater som endast plockat en pinne på de senaste fem omgångarna.

Putte Carlgren har gått från klarhet till klarhet i Randers bur samtidigt som gamle djurgårdaren Alhaji Kamara visat framfötterna i fronten med mål i tre raka matcher. Dessa kombattanter möttes på Vejle Stadion för en dryg månad sedan, då vann Randers med 3-0 när Putte storspelade i buren samtidigt som Milosevic endast bidrog med en ostskiva. Ettan är trygg.

Fler odds på Randers FC – Vejle

Spel: Randers FC -0,5 @ 1,93

Tävling: Superligan

Plats: Cepheus Park

Tid: 19.00

TV: Viaplay

Anderlecht – Genk: Över 3,5 mål @ 2,67

Från wienerbröd till kakaobaserade godsaker i Kevin De Bruynes förlovade land. Det var i Genk KDB slog igenom för knappt tio år sedan, arvet är tillvaratagit av dagens blåsvarta representanter som toppar Jupiler League efter 15 omgångar. Efter att ha gått segerlösa under de inledande tre rundorna har Genk i övrigt sprungit förlustfritt upp i topp.

Anderlecht har De Bruynes vän Vincent Kompany vid rodret och det har gått lite si och så för den forna stormakten. Den lilavita värdföreningen återfiinns på åttonde plats efter att ha lirat oavgjort i lejonparten av sina matcher. Den digra skadelistan har självfallet en del i kräftgången.

Genk har vunnit sju raka matcher, tabellens härskare följde upp 5-1-krossen borta mot Cercle Brügge med att manövrera ut Antwerpen med 4-2 i söndags på eget gräs. De blåsvarta besökarna tillämpar onekligen öppna spjäll. Anderlecht kommer från en svängig 2-2-historia borta mot Waregem och får följa med i serieledarnas sjöslag på Lotto Park.

Fler odds på Anderlecht – Genk

Spel: Över 3,5 mål @ 2,67

Tävling: Jupiler League

Plats: Lotto Park

Tid: 20.45

TV:

Leeds – West Ham: Båda lagen gör mål @ 1,50

Svenska folket favoritliga avrundar aftonen där ett annat åttondeplacerat gäng ska in i handlingen. West Ham är Anderlechts motsvarighet i Premier League efter att ha gått segrande ur tre av de senaste fyra fighterna. 3-1-torsken senast mot Manchester United kan David Moyes leva med.

Leeds kommer också från ett 3-1-nederlag mot en storklubb, Chelsea vände och vann efter Bamfords tidiga ledningsmål. Marcelo Bielsa lotsade sina påfåglar till en viktoria borta mot Everton innan dess och nykomlingen från The Championship har god marginal ner till bottentrion.

David Moyes har implementerat en mer iögonfallande fotboll än tidigare när han fått hamra fast The Hammers strategi. Herrarna från huvudstaden har både målat och släppt in mål i fem av sina senaste sju strider. Nätrassel mot både Liverpool, Man City, Man United och Tottenham borgar för att även Påfåglarna ska tvingas vittja det egna nätet. Med storskytten Bamford i hemmalägret finns fog för att tro att båda lagen gör mål på Elland Road.

Fler odds på Leeds – West Ham

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,50

Tävling: Premier League

Plats: Elland Road

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

Randers FC – Vejle: Randers FC -0,5 @ 1,93

Anderlecht – Genk: Över 3,5 mål @ 2,67

Leeds – West Ham: Båda lagen gör mål @ 1,50

Totalt odds: 7,73

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100