Trippeln 11/6 – Fredagstrippeln!

Dagens Trippel

EM-slutspelet smyger igång under fredagskvällen med en match från den italienska huvudstaden där vi tror på en hel del nätrassel. NBA-slutspelet tar sedan över kalaset med dubbla nattmackor från Atlanta respektive Denver. Dags att inleda helgen på bästa sätt – med tre gröna bockar!

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Turkiet- Italien: Över 2,5 mål @ 2,29

Stadio Olimpico pockar på uppmärksamhet när EM-slutspelet äntligen har sin början efter ett års väntan. Det italienska landslaget kliver ut på det nyklippta gräset som favoriter och med tanke på hur bra Mancinis pastaälskare har sett ut sedan fadäsen mot Sverige i VM-kvalet 2017 är det svårt att argumentera emot oddssättarna. Sedan 0-1-torsken på Friends Arena har Italien blott förlorat 3 av 34 matcher.

Turkiet är en lurig motståndare som vid flertalet tillfället visat att de kan mäta sig med det allra största drakarna i Europa. Turkara dammade nyligen till Nederländerna med 4-2 på hemmaplan i VM-kvalet där skarpskytten Burak Yilmaz stod för ett hattrick. Lille-strikern har svarat för elva strutar på lika många matcher i samtliga tävlingar, både med klubb- och landslaget.

Med bästa laget på banan har de rödvita besökarna prickat dit 15 strutar under de sex senaste matcherna. Det italienska försvaret är såklart en svårforcerad mur, men med Mancini bakom rodret lirar hemmalaget en anfallsinriktad fotboll och öppnar således upp sig lite mer bakåt. I de främre leden besitter de medelhavsblå gott om klass med en viss Ciro Immobile i fören. Det finns onekligen goda förhoppningar att vi får se en målrik drabbning i Rom. Över 2,5 mål till strax under 2,30 känns spännande och testas i premiären.

Fler odds på Turkiet- Italien

Spel: Över 2,5 mål @ 2,29
Tävling: EM
Plats: Stadio Olimpico
Tid: 21:00
TV: TV4, Cmore

Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers : Atalanta +3.5 @ 1,70

Atlanta snodde den första kampen i “The City of brotherly love” främst tack vare ett riktigt vasst trepoängsskytte. På 47 försök från trepoängslinjen satte Hökarna 20 bollar i korgen, att jämföra med Philadelphias tio trepoängare. Kroaten Bojan Bogdanovic var en av planens bästa spelare och stod bland annat för fem trepoängare och tog dessutom hand om fyra returer.

Hawks föll förvisso med hela 102-118 i den andra dusten, men 1-1 i matcher efter dubbla strider i Philly är helt klart godkända papper. Hemma i State Farm Arena glänser de rödvita värdarna med hela 13 raka segrar och i denna arena har 76ers haft det tufft de senaste åren och blott gått segrande ur en strid på fem försök sedan 2019.

Gästerna från Pennsylvania vann 49 av 72 matcher i grundserien, en vinstprocent på 68,1 räckte till att bärga segern i Eastern Conference. Embiid, Simmons och Curry är en sylvass trio som kommer att göra sina poäng, men i denna liga betyder fördelen av hemmaplan massor och det skulle inte förvåna om Bojan Bogdanovic och hans rödvita kompanjoner drar det längsta strået, eller åtminstone håller jämna steg med 76ers. +3,5 poäng på Atlanta provas till ett riktigt mysigt odds.

Fler odds på Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers

Spel: Atalanta +3.5 @ 1,70
Tävling: NBA
Plats: State Farm Arena
Tid: 01:30
TV:

Denver Nuggets – Phoenix Suns: Denver @ 1,80

Is har blivit golv i Ball Arena när Denver Nuggets ska försöka göra det Colorado inte lyckades med mot Vegas häromnatten – vinna en riktigt viktig slutsspelsmatch. Med två raka torskar i ryggen från mötena i Phoenix är det i princip vinna eller försvinna som gäller för Campazzo, Rivers och övriga stjärnor i Nuggets. Ett 0-3-underläge i serien mot hemmastarka Suns vänder inte Denver-laget på.

Förhoppningarna om en seger är trots allt goda för Nuggets som trivs riktigt bra på eget golv, något nio vinster sista elva hemmamatcherna påvisar. Mike Malone och hans adepter kommer att bäras fram av drygt 18000 åskådare. Trots två nederlag har Nikola Jokic svarat 46 pinnar, ett klart godkänt facit, men det är av högsta vikt att serben höjer sig ytterligare framöver.

Suns brukar inte trivas i Foppas gamla hemmahall och vi tror att Arizona-laget får tufft att stå emot ett desperat Denver. Hemmasegern till omkring 1,80 är ett fint spel att runda av helgens första trippel med.

Fler odds på Denver Nuggets – Phoenix Suns

Spel: Denver @ 1,80
Tävling: NBA
Plats: Ball Arena
Tid: 04:00
TV:

Trippeln

Turkiet- Italien: Över 2,5 mål @ 2,29
Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers: Atalanta +3.5 @ 1,70
Denver Nuggets – Phoenix Suns: Denver @ 1,80

Totalt odds: 7,00

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100