Trippeln 11/8 – Onsdagstrippeln!

Dagens Trippel

Lilllördagen kommer lastad med i första hand brittisk brunkarboll då Ligacupen kliver in i sina saftiga 64-delsfinaler. Birmingham samt Nottingham är spelplatser för dessa duster. Belfast är spelplats för kvällens högdjur, Supercupfinalen mellan Chelsea och Villarreal.

Spelstopp: 20.44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Coventry – Northampton: Coventry(-1) @ 2,83

Första uppgörelsen i slutspelet av den engelska Ligacupen går av stapeln på klassisk mark i västra delen av Midlands. Northampton inledde i helgen sitt ligaspel med en viktoria hemma mot Port Vale, i den engelska fjärdedivisionen efter att gästerna trillade ur League One förra säsongen.

Coventry har sin hemvist i andradivisionen efter fjolårets mittenplacering i The Championship. Helgens premiäromgång slutade gott för The Sky Blues som lade Nottingham på rygg med 2-1 här hemma när Viktor Gyökeres sköt in sig i målprotokollet. Tillsammans med Premier League-meriterade Martyn Waghorn kommer stockholmaren bli en nyckel i den himmelsblå fronten den här säsongen.

Förra säsongens sista hemmamatch slutade med en 6-1-slakt för Coventry som alltid är tuffa att tas med i Birmingham. Bland andra uppflyttade Brentford fick stryk med ett par bollar på denna matta. Northampton har 16 raka bortamatcher utan seger. Senast gästerna besökte Coventry slutade striden 3-1. Oddset på två måls marginal är alldeles för högt.

Fler odds på Coventry – Northampton >

Spel: Coventry(-1) @ 2,83
Tävling: EFL Cup
Plats: St. Andrew’s Stadium
Tid: 20.45
TV:

Nottingham Forest – Bradford: Hemmaseger @ 1,48

Även anrika arenan City Ground hushåller något som till synes bör innebära klasskillnad. Nottingham inledde som sagt liret i The Championship med en näbbdragning borta mot Coventry. En nyckel för att återupprepa fjolårets stabila placering är att The Tricky Trees lyckats behålla sin skarpskytt Lewis Grabban som har två skytteligatitlar på sitt samvete.

Bradford återfinns i fjärdedivisionen i år, precis som förra säsongen. The Bantams vann FA-cupen en gång i tiden men det är 110 år sedan nu, dagens upplaga av Magnus Pehrssons gamla gäng ägnar sig åt en slätstruken tillvara i League Two. Helgens premiär mot Exeter slutade 0-0.

Bortaspelet är ett särskilt aber för Bradford vars nio senaste strider i denna spelform bär facit 1-2-6. Seklets sex motsvarande möten mellan dessa klubbar har renderat i idel triumfer för Nottingham. Jag har god tro på firma Grabban, Taylor, Zinckernagel denna afton. Ettan spikas med trygg hand.

Fler odds på Nottingham Forest – Bradford >

Spel: Hemmaseger @ 1,48
Tävling: EFL Cup
Plats: City Ground
Tid: 20.45
TV:

Chelsea – Villarreal: Hemmaseger @ 1,74

Sist och störst under onsdagskvällen är självfallet fighten i Belfast mellan kontinentens två maffigaste mästare. Villarreal kommer till Supercupen i egenskap av regerande mästare i Europa League. “Den gula ubåten” avslutade våren med att guppa hem en sanslös seger på straffar i finalen mot ett annat engelskt kompani, Manchester United.

Under sommaren har inget dramatiskt skett hos spanjorerna, mest spännande blir det att syna Boulaye Dia som satte 14 Ligue 1-strutar hos Reims förra säsongen. Nu ska Emerys sjöfarare ställas mot Chelsea som är regerande mästare på övervåningen, i Champions League. The Blues vann som bekant i Porto mot Manchester City när Kai Havertz satte stridens enda strut.

Thomas Tuchel har droppat sin super-sub Olivier Giroud för den saftiga summan en miljon euro till italienska Milan. In ska en annan milanes komma för ungefär 150 gånger mer, Romelu Lukaku. Även utan belgaren bör Chelsea brotta ner Villarreal. Träningsmatcher må vara träningsmatcher men under sommaren har britterna gått obesegrade medan spanjorerna gått segerlösa. Och EL är ju inte CL. Allt över 1,65 är spelvärt i min bok.

Fler odds på Chelsea – Villarreal >

Spel: Hemmaseger @ 1,74
Tävling: UEFA Super Cup
Plats: Windsor Park
Tid: 21.00
TV: TV4, CMore

Trippeln

Coventry – Northampton: Coventry(-1) @ 2,83
Nottingham Forest – Bradford: Hemmaseger @ 1,48
Chelsea – Villarreal: Hemmaseger @ 1,74

Totalt odds: 7,28

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100