Trippeln 12/1 – PL-trippel under tisdagen!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi fortsätter att bli bortskämda med nya matcher från svenska folkets favoritliga, alltså Premier League. Ett mustigt odds erbjuds i stålstaden Sheffield innan vi styr kosan mot Turf Moor och Molineux Stadium för att fullborda en trippel till trevligt odds.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Sheffield U – Newcastle: Newcastle -0,5 @ 3,10

Bramall Lane i stålstaden bjuder in till ett bottenmöte, eller snarare ett möte mellan botten och mitten. Newcastle har drygt en handfull pinnars marginal till giljotinen medan Sheffield United redan är förpassade till gyttjans absoluta ångest. Trots att gästerna har en match mindre lirad ligger de 17(!) poäng före hemmalaget efter halva säsongen.

Sheffield United har underpresterat på alla tänkbara vis. Fast så kanske man inte kan säga när 17 omgångar finns att analysera, någon gång måste man inse fakta, verkligheten visar att The Blades är solklart sämst i Premier League. Två poäng är historiskt katastrofalt, planerna lär redan smidas för en höst i The Championship.

Newcastle har luggat lag som Liverpool och Tottenham, det är mer än vad man kan säga om Sheffield United. Jumbon har endast spelat jämnt mot Fulham och Brighton, i övrigt har dänggänget dragit dött. Skatorna vann enkelt på denna arena förra säsongen, ändå får vi trippeldeg på att scenariot upprepar sig när Sheffield är duktigt på dekis.

Fler odds på Sheffield U – Newcastle

Spel: Newcastle -0,5 @ 3,10

Tävling: Premier League

Plats: Bramall Lane

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Burnley – Manchester U: Manchester U -0,5 @ 1,46

Nästa United-lag som ska in i PL-elden har inte särskilt många likheter med stålstadens representant i högsta serien. Manchesters rödvita djävlar har gjort en strålande säsong på inhemsk mark där 33 poäng på 16 omgångar innebär att Solskjaers sällskap går upp i serieledning vid seger i hängmatchen.

Manchester United åkte på en uddamålsförlust hemma mot Arsenal i månadsskiftet oktober/november, sedan dess har dessa gäster gått obesegrade genom det engelska finrummet. Bruno Fernandes har varit fullkomligt sagolik som poängmaskin, portugisen står noterad för elva fullträffar plus sju framspelningar.

Burnleys vassaste kort stavas Chris Wood, brunkaren från Nya Zeeland har blott tre personliga pinnar på sitt PL-konto. The Clarets har snappat upp 16 pinnar på 15 omgångar och ligger farligt till i de nedre regionerna. 1-0-segern senast hemma mot jumbogänget från Sheffield imponerade föga. Manchester United har varit särskilt starka på bortabana, 6-1-0 är en resultatrad som ger rejält med råg i ryggen när vi lirar tvåan.

Fler odds på Burnley – Manchester U

Spel: Manchester United -0,5 @ 1,46

Tävling: Premier League

Plats: Turf Moor

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Sport Premium

Wolverhampton – Everton: Wolverhampton +0,5 @ 1,38

Sista budet denna tisdagsafton är det på förhand mest jämna och utspelar sig i varggropen på Molineux Stadium. Wolverhampton vann sin FA-cupkamp mot Crystal Palace senast när firma Traoré/Neves visade att de orangesvarta inte är fullkomligt beroende av skadade Jiménez.

Everton hade märkbart svårt i sin FA-cupkamp mot The Championship-laget Rotherham. 2-1 bärgades på Goodison Park efter förlängning när Robin Olsen var lagets bästa spelare vilket säger en del om matchbilden. I ligaspelet har The Toffees däremot skött sig med beröm godkänt, även om senaste omgången oroar Don Carlo Ancelotti en smula då West Ham kom till blåvitt gräs och håvade hem hela skörden.

Wolves brukar trivas gott mot dessa gäster från Liverpool, motsvarande möte slutade exempelvis 3-0 förra säsongen. Vargarna har endast förlorat en av sina senaste åtta tävlingsmatcher på Molineux, segern mot Chelsea och pinnen mot Spurs fixade Santos flock utan Jiménez. Minst en pinne ska hemmalaget lösa mot ett vacklande Everton.

Fler odds på Wolverhampton – Everton

Spel: Wolverhampton +0,5@ 1,38

Tävling: Premier League

Plats: Molineux Stadium

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Sport Extra

Trippeln

Sheffield U – Newcastle: Newcastle -0,5 @ 3,10

Burnley – Manchester U: Manchester U -0,5 @ 1,47

Wolverhampton – Everton: Wolverhampton +0,5 @ 1,38

Totalt odds: 6,29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 januari, 2021