Trippeln 12/10 – Triss i hemmasegrar!

Dagens Trippel

Måndagens utbud på bettingmarknaden är av ett klurigt slag då varken de största ligorna eller landslagen är igång under veckans första dag. Det gäller att gnugga geniknölarna lite extra när vi dyker ner i främmande vatten. En spelvärd trippel är framtagen!

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

AFC Eskilstuna – Örgryte IS: Hemmaseger @ 2,34

Fler odds på AFC Eskilstuna – Örgryte IS

Superettan 2020 har varit märklig på många sätt, det tydligaste exemplet är AFC Eskilstuna. Problemen har hopat sig för Özcan Melkemichel som haft tunn trupp, tunga skador och ett mustigt coronavirus att tampas med. När nu äntligen det orangefärgade kollektivet fått spela sig samman har resultaten inte låtit vänta på sig. Senaste fem tävlingsmatcher har inneburit fyra segrar och fyra hållna nollor för AFC.

Örgryte IS befinner sig i hissen på väg åt andra hållet. Efter en tämligen stabil svit har de blåröda sällskapet från Göteborg tappat stinget totalt. Dubbla förluster på hemmaplan i ligaliret kompletterades med uttåg ur cupkvalet mot lilla laget Lödde. ÖIS som satsade mot toppen har ni endast ögonen ner mot träsket där AFC med flera på kvalplats jagar gästerna på fyra poängs avstånd.

Örgryte IS har inte bara bedrövlig form, sett till leveransen på resande fot har gästerna varit undermåliga hela året. En enda bortamatch har ÖIS vunnit och hälften av resorna har slutat med svansen mellan benen. AFC Eskilstuna har sett starka ut under hösten, kommer hemmalaget upp i samma nivå som senast mot Sundsvall blir det inget snack på Tunavallen. Fin etta.

Fler odds på AFC Eskilstuna – Örgryte IS

Spel: Hemmaseger @ 2,34
Tävling: Superettan
Plats: Tunavallen
Tid: 19.00
TV: Dplay

Den Bosch – Helmond Sport: Hemmaseger @ 1,80

Tulpanernas rike serverar den sjunde omgången av näst högsta serien. Helmond Sport löper stor risk att inte vara en del av denna serie så länge till, om inte säsongsinledningen varit en dimridå. De rödsvarta gästerna har sett ut som zombies senaste tiden, 5-1-förlusten senast hemma mot Cambuur var bara ett i raden av brutala bottennapp.

Den Bosch har högre höjd i sitt stall även om inte poängen sprutat in. Till saken hör att värdföreningen endast hunnit med fem ligamatcher och att tre av dusterna gått av stapeln på främmande gräs. På Stadion de Vliert är Den Bosch lika pålitliga som väntat, sex poäng av sex möjliga vittnar om den saken.

Det är över sju år sedan Helmond Sport lyckades vinna motsvarande möte, 4-3-0 är resultatraden sedan dess. Den Bosch har vunnit fyra av sina senaste fem tävlingsmatcher på eget gräs och med tanke på hur gästerna sett ut denna höst finns inget att tveka om. Ettan är klappad och klar!

Spel: Hemmaseger @ 1,80
Tävling: Eerste Divisie
Plats: Stadion de Vliert
Tid: 20.00
TV: –

Wrexham – Maidenhead: Hemmaseger @ 1,54

Fler odds på Wrexham – Maidenhead

National League fullbordar måndagens frejdiga fotbollsfärd med kvällens allra klaraste spel. Örgryte och Helmond Sport ser ut som stabila gäng om man jämför med Maidenhead United. Noll poäng finns på The Magpies konto och spelmässigt ser ingenting bra ut, försvaret läcker värre än Ebba Busch Thors kompisars Instagramkonton.

Wrexham har inlett serien med två segrar och ett nederlag, hemmagänget har släppt in två baljor att jämföra med gästernas tio stycken. Racecourse Grounds grabbar har en lång historia av goda resultat i hemmaborgen, walesarnas sju senaste möten här bär facit 4-2-1.

Maidenhead United har en seger och en oavgjord historia som enda positiva resultat på bortabana sedan årsskiftet. Skatorna brukar inte vara lyckosamma när de besöker nordöstra Wales och måndagens tripp har knappast något fördelaktigt i skötet för de svartvitas räkning. Wrexham såg finfina ut borta mot Yeovil senast och med nyförvärvet Kwame Thomas i fin form är ettan gjuten.

Fler odds på Wrexham – Maidenhead

Spel: Hemmaseger @ 1,54
Tävling: National League
Plats: Racecourse Ground
Tid: 20.45
TV: –

Trippeln

AFC Eskilstuna – Örgryte IS: Hemmaseger @ 2,34
Den Bosch – Helmond Sport: Hemmaseger @ 1,80
Wrexham – Maidenhead: Hemmaseger @ 1,54

Totalt odds: 6,49

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100