Trippeln 12/12 – Brittiskt lördagstips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Som sig bör är det ett späckat utbud av fotboll i världsklass som erbjuds under lördagen. Svenskarnas favoritliga på de brittiska öarna lockar till både tv-tittande och betting när det bland annat vankas häftigt derby i Manchester mellan två klubbar i vitt skilda mentala landskap.

Spelstopp: 13.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Wolverhampton – Aston Villa: Wolverhampton -0,5 @ 2,33

Första anhalt är Molineux Stadium där Premier League slår till med ett mittenmöte. Wolverhampton fick sina fiskar varma på Anfield förra helgen, 4-0 i baken var inte roligt men är det någon gång det får ske så är det borta mot regerande mästarna. Wolves har i övrigt gjort en solid höst, innan mötet med Pool vann vargflocken bortamötet med Arsenal.

Aston Villa har inte gjort någon solid höst. Trots att Lejonen från Birmingham bara avverkat nio omgångar har de redan hunnit dela in säsongen i två skikt. Jack Grealish och gänget startade himmelskt med en kvadruppel triumfer sedan bland annat Liverpool städats av med 7-2. Därefter har The Lions visat sig mer än mänskliga, i långa stunder direkt svaga.

Aston Villa har förlorat fyra av sina senaste fem matcher, trots tämligen tacksamt spelschema. Närmast kommer gästerna från en 2-1-torsk mot West Ham och nu väntar vrålhungriga vargar. Wolves vann båda inbördes förra säsongen och till rådande odds är ettan en munsbit.

Fler odds på Wolverhampton – Aston Villa

Spel: Wolverhampton -0,5 @ 2,33

Tävling: Premier League

Plats: Molineux Stadium

Tid: 13.30

TV: Viaplay, V Premium

Man United – Man City: Man City -0,5 @ 1,73

Mentala landskap är på tapeten på drömmarnas teater. Manchester United befinner sig i rena rama Antarktis efter sin fruktansvärda prestation i Champions League. The Red Devils hade ett guldläge efter suverän bortaseger mot PSG samt 5-0-kross hemma mot Leipzig, därefter klappade Solskjaers korthus samman. I veckans avgörande möte på tysk mark stod sig Djävlarna slätt mot Tjurarna, att ställas inför årets viktiga PL-match nu är inte lägligt.

Manchester City har sol i hjärta och sol i sinne efter prima leverans i såväl Champions League som Premier League. Pep Guardiola har vevat igång sin ljusblå slåttermaskin på gammalt gott manér, The Citizens är till skillnad mot hemmalaget klart för CL-slutspel efter sin trygga gruppseger.

Manchester United har 1-1-3 på Old Trafford denna PL-säsong och den trenden lär inte vässas mot den självförtroendestinna rivalen. Manchester City har vunnit vid tre av sina senaste fyra besök på den drömska teatern, med dagens ingångsvärden smakar tvåan himmelsblå sockervadd.

Fler odds på Man United – Man City

Spel: Manchester City -0,5 @ 1,73

Tävling: Premier League

Plats: Old Trafford

Tid: 18.30

TV: Viaplay, V Ultra, V Premium

Everton – Chelsea: Chelsea -0,5 @ 1,81

Derbi della Ancelotti! Den forne Chelsea-tränaren basar nu över ett annat blått manskap i form av Everton. Ancelottis armé på Goodison Park huserar i mitten av PL-tabellen efter elva rundor, den starka starten har övergått i en blekhet som lyder 1-2-4 eftet pinnen borta mot Burnley.

Chelsea har gått från klarhet till klarhet under Frank Lampards ledning. The Blues ligger trea efter att endast ha förlorat en gång under höstens ligaspel, hemmapremiären mot regerande mästarna Liverpool. En stor anledning till framgången stavas Edouard Mendy, senegalesen i kassen har varit fullkomligt briljant sedan den färska övergången från Rennes.

Dominic Calvert-Lewin är en storskytt värd namnet i hemmalaget, nyckeln för Chelsea blir att få stopp på Evertons engelske landslagsman. Gästerna från huvudstaden har vunnit fem raka tävlingsmatcher på bortabana och hållit nollan i fyra av dessa. Ancelotti får ursäkta, släkten är värst.

Fler odds på Everton – Chelsea

Spel: Chelsea -0,5 @ 1,81

Tävling: Premier League

Plats: Goodison Park

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

Wolverhampton – Aston Villa: Wolverhampton -0,5 @ 2,33

Manchester U – Manchester C: Manchester C -0,5 @ 1,73

Everton – Chelsea: Chelsea -0,5 @ 1,81

Totalt odds: 7,30

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 december, 2020