Trippeln 12/9 – Trippel från tre olika länder

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Söndagen bjuder som vanligt på ett smörgåsbord av intressanta drag och vi letar värde i Allsvenskan, Premier League och La Liga. Storlag som Liverpool och Real Madrid finns representerade och dessutom ska IFK Göteborg ta en minst sagt efterlängtad trepoängare. Till ett odds strax över 7 gånger pengarna känns denna trippel väldigt intressant. Häng med!

Spelstopp: 17.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Leeds – Liverpool: Över 2,5 mål @ 1,57

Fler odds på Leeds – Liverpool

Liverpool får klara sig utan Roberto Firmino i offensiven, men Klopps mannar ska sannerligen kunna hitta nätet ändå. Jota, Salah och Mané är tre anfallare av allra högsta klass och det är svårt att se hur Leeds ska lyckas stå emot den trion. Bakåt finns det dock en del frågetecken för The Reds. Kelleher lär stå i mål då Alisson troligen är avstängd och det är såklart en rejäl försvagning för besökarna.

Leeds är alltid frejdiga under Marcelo Bielsas ledning och kommer som vanligt sätta fart framåt. Raphinha är avstängd, men Patrick Bamford kommer med gott självförtroende efter att ha fått debutera i landslaget. Dessutom är Rodrigo helt fit och i sina bästa stunder är det en väldigt skicklig offensiv pjäs. Bakåt har Leeds dock svårt att hålla tätt och hittills har det blivit åtta mål i baken.

Leeds står på en målskillnad på 4-8 efter tre omgångar och i fjolårets möten mot Liverpool blev det totalt 4-5. Visst ska vi få se en målrik tillställning igen och 1,57 duger gott som virke till trippeln.

Fler odds på Leeds – Liverpool

Spel: Över 2,5 mål @ 1,57
Tävling: Premier League
Plats: Elland Road
Tid: 17.30
TV: Viasat Sport Premium och Viaplay

IFK Göteborg – Halmstads BK: Hemmaseger @ 2,23

Fler odds på IFK Göteborg – Halmstads BK

Det blev förlust mot Häcken och nu börjar Blåvitt närma sig nedflyttningsplatserna med stormsteg. Sigthórsson har varit ett av få glädjeämnen denna säsong och honom har klubben stängt av. Berg har också sett vass ut och nu får han troligen spela med Söder. En kombination som på pappret känns väldigt intressant. Överhuvudtaget har Kamraterna starka namn och landslagsuppehållet lär ha gjort gott.

Halmstads BK ligger en pinne före Blåvitt och det får sägas vara klart godkänt för en nykomling. Andreas Johansson har varit hur lugn som helst i mittförsvaret medan Antonsson river upp stora sår framåt. Bortaplan har dock inte passat speciellt bra, endast två segrar finns noterade på nio försök. Magnus Haglunds gäng är alltid välorganiserade och det kommer krävas för att stå emot IFK på Ullevi.

Det är mycket negativt kring IFK Göteborg för tillfället, men visst finns kapaciteten för att ta sig ur det hål de grävt sig ner i. Nu är det dags för en prestation som håller hela vägen och 2,23 på den raka ettan är bra betalt. Den hugger vi.

Fler odds på IFK Göteborg – Halmstads BK

Spel: Hemmaseger @ 2,23
Tävling: Allsvenskan
Plats: Ullevi
Tid: 17.30
TV: Discovery+

Real Madrid – Celta Vigo: Real Madrid -1,5 @ 2,05

Fler odds på Real Madrid – Celta Vigo

Real Madrid fick inleda säsongen med tre raka bortamatcher, men är nu äntligen tillbaka i den spanska huvudstaden igen. Turnén gav sju poäng och Ancelottis mannar ser väldigt spännande ut i offensiv riktning. Gareth Bale har tagits till nåder igen och gör mycket nytta till vänster om Benzema, som tveklöst är en av världens bästa anfallare. Dessutom håller Vinícius Júnior på att växa ut till en riktig världsspelare.

Celta Vigo har bara en spelare av hög klass, Iago Aspas, och när inte han levererar mål på löpande band har de ljusblåa svårt att komma till. Det är väldigt talande att Aspas har gjort lagets enda mål så långt från straffpunkten. Mina och Nolito är skickliga spelare, men det kuggar inte riktigt i för Celta. På mittfältet är Tapia ytterst tveksam till spel efter att ha lirat med det peruanska landslaget för bara ett par dagar sedan.

Real Madrid känns starka och här ska det finnas goda chanser till en triumf för Los Blancos. Sex segrar på de sju senaste inbördes mötena talar sitt tydliga språk och samtliga triumfer har kommit med minst två måls marginal. 2,05 att den saken upprepar sig är taget.

Fler odds på Real Madrid – Celta Vigo

Spel: Real Madrid -1,5 @ 2,05
Tävling: La Liga
Plats: Estadio Santiago Bernabéu
Tid: 21.00
TV: Sportkanalen och Cmore

Trippeln

Leeds – Liverpool: Över 2,5 mål @ 1,57
IFK Göteborg – Halmstads BK: Hemmaseger @ 2,23
Real Madrid – Celta Vigo: Real Madrid -1,5 @ 2,05

Totalt odds: 7,17

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 10 september, 2021