Trippeln 13/1 – Italienskt onsdagsfokus!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Lillelördagen kommer lastad med en maffig meny nerifrån den italienska stöveln. Det handlar om Coppa Italia när vi vänder blickarna mot Neapel samt Turin. Idel ädel fotbollsadel ska in i elden när vi jagar spelvärde via handikapplinorna. Trippeln blir komplett genom målglädje i Manchester.

Spelstopp: 17:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Napoli – Empoli: Napoli -1,5 @ 1,69

Fler odds på Napoli – Empoli

Ståndaktigt startskott sker på Stadio Diego Armando Maradona. Det handlar om Coppa Italia och dess åttondelsfinaler när det är dags för storklubbarna att göra entré i turneringen. Empoli har tvingats kriga sig till denna nivå, Brescia och Benevento har lagts på rygg inför resan till Neapel.

Johnny “Bråttom” Ekströms gamla Empoli har idag sin hemvist i Italiens näst högsta serie. De mörkblå gästerna toppar Serie B efter 17 omgångar. Napoli är som bekant ett återkommande topplag i finrummet där dagens himmelsblå upplaga återfinns inom toppsextetten efter 16 rundor.

Napoli är en maktfaktor på Maradona-stadion, det vet Empoli sedan tidigare. När Johnnys gamla gäng senast var uppe i Serie A och besökte Neapel fick de vända hem med 1-5-svansen mellan benen. De senaste fem årens samtliga tre motsvarande möten har slutat med minst två bollars marginal i hemmalagets favör. Gattusos grabbar har denna säsong besegrat lag som Roma och Atalanta med tre-fyra bollar på den himmelsblå mattan.

Fler odds på Napoli – Empoli

Spel: Napoli -1,5 @ 1,69
Tävling: Coppa Italia
Plats: Stadio Diego Armando Maradona 
Tid: 17.55
TV: –

Manchester City – Brighton Över 3,5 mål @ 2,26

Fler odds på Manchester City – Brighton

Onsdagens mellanstopp sker på de brittiska öarna där det handlar om ordinarie ligaspel. Manchester City har en ny titel i sikte, 29 poäng på 15 omgångar innebär att Pep Guardiolas pojkar har fyra pinnar upp till United och Liverpool som lirat en respektive två matcher mer än City.

Brighton befinner sig i motsatt ände av tabellen i Premier League. The Seagulls tillhör den olyckliga kvartett som snittar mindre än en inspelad pinne per omgång och då hänger man med rätta löst. Två(!) gånger har Graham Potters pojkar hissat segerflagg på säsongens 17 försök, det är snudd på skamligt.

Truppsituationen är prekär för både Pep och Potter, i hemmalägret är det viruset som härjar medan Fiskmåsarna har en smockfull skadestuga samt avstängning på Bissouma. City lär trots allt vinna denna batalj komfortabelt med tanke på sin trruppbredd men mållinan lockar mest. Brighton kommer närmast i ligaspelet från en frejdig 3-3-historia mot Wolverhampton och har för vana att lira målglatt med de ljusblå från Manchester. Tre raka inbördes möten har levt upp till det aktuella kravet.

Fler odds på Manchester City – Brighton

Spel: Över 3,5 mål @ 2,26
Tävling: Premier League
Plats: Etihad Stadium
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Juventus – Genoa: Juventus -1,5 @ 1,76

Fler odds på Juventus – Genoa

Det är inte länge sedan dessa kombattanter stötte på varandra, då var det i seriesammanhang när spelplanen hette Stadio Luigi Ferraris. Den svartvita segerorganisatören hette som så många gånger förr Cristiano Ronaldo, portugisen satte dubbla straffar när Juventus bortavann med 3-1.

“Den gamla damen” har fått upp ångan rejält efter mötet med Genoa för exakt en månad sedan. Parma och Udinese har slaktats medan Juve plockat den allra största skalpen borta mot serieledarna på San Siro, även där med ett par bollars marginal. Dejan Kulusevski har tidvis imponerat, det råder ingen tvekan om att Pirlo kan vara trygg med lite rotation i cupen med tanke på vad ungtupparna visat senaste tiden.

Genoa har inte haft någon rolig säsong, de blåröda besökarna återfinns intill giljotinen i Serie A sedan de endast snappat åt sig 14 pinnar på 17 omgångar. En enda seger på bortaplan bådar heller inte gott inför resan till Allianz Stadium. Juventus har vunnit två raka inbördes möten med exakt 3-1, trots spel på bortaplan båda gångerna. Hemma i Turin talar föga för ett annat scenario, med eller utan Ronaldo. 

Fler odds på Juventus – Genoa

Spel: Juventus -1,5 @ 1,76
Tävling: Coppa Italia
Plats: Allianz Stadium
Tid: 20.45
TV: –

Trippeln

Napoli – Empoli: Napoli -1,5 @ 1,69
Manchester City – Brighton: Över 3,5 mål @ 2,26
Juventus – Genoa: Juventus -1,5 @ 1,76

Totalt odds: 6,72

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 12 januari, 2021