Trippeln 15/12 – Högoktanigt tisdagstips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är inte varje tisdag som bjuder på fotboll av den kaliber vi har framför oss. Premier League slår till med ett par riktigt heta strider där det på ena hållet lockar till målspel medan vi kör en rak seger i andra. Marängerna i Madrid kompletterar kvällen med sitt möte med baskerna från Bilbao.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Wolverhampton – Chelsea: Chelsea -0,5 @ 1,72

Fler odds på Wolverhampton – Chelsea

Molineux Stadium är första anhalt när Premier League går in i omgång 13. Wolverhampton har uppträtt ambivalent under hösten, 5-2-5 lyder den orangesvarta resultatraden efter helgens torsk hemma mot Aston Villa. En stor anledning till uddlösheten på senare tid beror naturligtvis på att stjärnan Jiménez ligger i skadestugan.

Chelsea kommer också från ett 1-0-nederlag, borta mot Everton. I övrigt har The Blues rosat marknaden, gruppseger i Champions League samt tätkänning i Premier League smakar mumma på Frank Lampards läpp. Mest imponerande i det blåklädda London-lägret är mängden poängspelare, Lampard står inte och faller med en Jiménez. Werner, Giroud, Zouma, Abraham med flera har producerat på löpande band.

Wolverhampton förlorade båda möten med Chelsea förra säsongen, hemma på Molineux släppte Vargarna in fem bollar. Herrarna från huvudstaden har gått segrande ur fem av sina senaste sex bortamatcher sett till PL samt CL. Tvåan i varggrytet är tagen med hull och hår.

Fler odds på Wolverhampton – Chelsea

Spel: Chelsea -0,5 @ 1,72
Tävling: Premier League
Plats: Molineux Stadium
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Premium

Manchester C – West Bromwich: Under 3,5 mål @ 2,08

Fler odds på Manchester City – West Bromwich

Visserligen är tabellen haltande men man höjer onekligen på ögonbrynen när Manchester City inte dyker upp förrän i mitten. 5-4-2 är ingen skamlig resultatrad men knappast på den nivå Pep Guardiola förväntar sig. Närmast kommer The Citizens från ett dötrist derby mot United där resultattavlan förblev orörd.

West Bromwich har som väntat haft svårt att hävda sig i Premier League. Slaven Bilic hänger ruggigt löst efter ännu ett nederlag i helgen, 2-1 borta mot Newcastle. The Albions ligger näst sist och har bara hissat segerflagg en gång på tolv försök, hemma mot jumbon Sheffield United. 

Manchester City ska vinna tisdagens uppgörelse mot bottengänget från West Midlands, därom tvistar ingen. Frågan är hur mycket målande det blir med tanke på att den ljusblå slåttermaskinen varit väldigt stillsam denna höst. Av Citys tolv senaste tävlingsmatcher har blott en överstigit tre mål på tavlan. West Brom har fem raka bortamatcher innanför den aktuella linan, bland annat blev det 1-0 i baken mot United på Old Trafford.

Fler odds på Manchester City – West Bromwich

Spel: Under 3,5 mål @ 2,08
Tävling: Premier League
Plats: Etihad Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Premium

Real Madrid – Athletic Bilbao: Under 2,5 mål @ 2,07

Fler odds på Real Madrid – Athletic Bilbao

Spaniens huvudstad är sista anhalt när maränger ska bataljera med basker. Athletic Bilbao har 14 pinnar efter tolv rundor, 14-14 är målskillnaden. På bortabana har det bara blivit en seger denna säsong för de rödvita, det var i baskiska derbyt mot Eibar. Nu väntar rena mardrömsresan för Garitanos grabbar.

Athletic Bilbao har inte slagit Real Madrid i huvudstaden sedan 2005. På Cristiano Ronaldos tid brukade siffrorna bli smutsiga, Marängerna slog då tillbaka baskerna med 5-1 vid tre tillfällen. Utan portugisen i fronten är inte Zinedine Zidanes sällskap lika vasst, förra säsongens motsvarande möte slutade 0-0.

Real Madrid kommer närmast från en fin 2-0-seger mot Atlético i derbyt och dessa siffror ligger i linje med hur regerande mästarna uppträder nuförtiden. Sex av Marängernas senaste sju tävlingsmatcher har varit tillräckligt målsnåla för att täcka den aktuella linan. Sommarens möte i Bilbao slutade 1-0 till Real. Vi tackar för fin återbäring på tisdagens underspel.

Fler odds på Real Madrid – Athletic Bilbao

Spel: Under 2,5 mål @ 2,07
Tävling: La Liga
Plats: Alfredo di Stefáno Stadium
Tid: 22.00
TV: CMore, Sportkanalen

Trippeln

Wolverhampton – Chelsea: Chelsea -0,5 @ 1,72
Manchester C – West Bromwich: Under 3,5 mål @ 2,08
Real Madrid – Athletic Bilbao: Under 2,5 mål @ 2,07

Totalt odds: 7,41

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 15 december, 2020