Trippeln 15/3 – Måndagens fotbollstrippel!

Dagens Trippel

Ingen rast och ingen ro i fotbollsfabriken, precis som det ska vara. Efter helgens holmgångar rullar både Premier League och La Liga vidare med toppmatcher under måndagen. Derbi della Jota följs av Barcas lek med Huesca. Målgång sker i Portugal.

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Wolverhampton – Liverpool: Bortaseger @ 1,67

Fler odds på Wolverhampton – Liverpool

Vad passar bättre än att riva igång veckan på Molineux Stadium. Wolves vargtassar är visserligen inte särskilt vassa nuförtiden, Nuno Espirito Santos orangesvarta hunddjur återfinns på den nedre halvan av Premier League. Wolves har tre raka poängtapp efter det mållösa besöket på Villa Park.

Liverpool har hackat betänkligt i PL men i det kontinentala spelet går det desto bättre. The Reds kommer närmast från en suverän insats mot RB Leipzig i Champions League där tidigare Wolves-stjärnan Diogo Jota bidrog med en assist. Jota anländer till sitt tidigare hem med fem PL-mål på kontot, lika många som hans gamla lagkamrat Pedro Neto.

Att Netos fem mål är den högsta noteringen innanför det orangesvarta bygget säger allt om trubbigheten i vargflocken. Jiménez hjärnskakning spökar fortsatt och säsongen är i praktiken redan avslutad för Wolverhampton som kommer parkera på en odramatisk placering mellan strecken. Skytteligaledaren Mo Salah lär visa Wolves hur man hittar målet för Liverpool som vunnit fyra raka inbördes möten.

Fler odds på Wolverhampton – Liverpool

Spel: Bortasegern @ 1,67
Tävling: Premier League
Plats: Molineux Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Xtra

Barcelona – SD Huesca: Barcelona Över 2,5 mål @ 1,69

Fler odds på Barcelona – SD Huesca

På tal om skytteligaledare kommer vi osökt till aftonens spanska historia. Leo Messi är still going strong som Barcelonas härförare. Argentinaren toppar både skytte- och poängligan i La Liga med sina 19 påsar och sex framspelningar. Säsongen som stämplats som svag kan räddas upp under upploppet, vinner Barca måndagens match är det bara fyra pinnar upp till titeln.

Att Leo Messi står noterad för just 25 personliga poäng är lite lustigt med tanke på hur många mål SD Huesca mäktat med. 25 kassar totalt. Med så svagt skytte och samtidigt läskigt läckage bakåt kan man inte ligga någon annanstans än sist. Den gästande jumbon kommer till Camp Nou efter att endast ha vunnit tre gånger på 26 omgångar.

Huescas bortafacit 1-6-6 är att jämföra med Barcelonas hemmafacit 8-4-1. Barca är det överlägset mest målstarka laget i det spanska finrummet, Messi och hans vänner har bombat in 57 strutar. Senaste motsvarande möte slutade sjukt blodigt, 8-2 efter fyra personliga poäng från argentinaren. Huesca släppte in fyra hemma mot Celta Vigo förra helgen.

Fler odds på Barcelona – SD Huesca

Spel: Barcelona Över 2,5 mål @ 1,69
Tävling: La Liga
Plats: Camp Nou
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Fotboll

FC Famalicao – Braga: FC Famalicao Under 0,5 mål @ 2,11

Vi glider vidare på Iberiska halvön för målgång på Estadio Municipal de Famalicao. Braga har sprungit riktigt bra i Primeira Liga, inför omgång 23 ligger gästerna på andra plats. Sporting Lissabon är ingenting att göra åt högst upp men Ärkebiskoparna ligger i pole position för att nypa den andra plåten till Champions League.

I februari tågade Braga ur Europaspelet för denna gång då Roma blev för svåra i 16-delsfinalen. I övrigt är formen prima hos Ärkebiskoparna som inte förlorat en ligamatch på två månaders tid. Besökarna från stiftet i nordvästra Portugal har vunnit fem raka inhemska strider, närmast kommer Braga från en 3-0-triumf mot Vitoria Guimaraes.

FC Famalicao ligger i andra änden av tabellen och kommer från omvända siffror. 3-0 i brakan mot Boavista var ingen behaglig upplevelse för de blåvita som agerar jumbo. Värdarna i Vila Nova har gjort ett(!) mål på sina senaste sex matcher. Det gjordes av Manuel Ugarte som är avstängd nu.

Spel: FC Famalicao Under 0,5 mål @ 2,11
Tävling: Primeira Liga
Plats: Estadio Municipal de Famalicao
Tid: 21.15
TV: –

Tripplen

Wolverhampton – Liverpool: Bortaseger @ 1,67
Barcelona – SD Huesca: Barcelona Över 2,5 mål @ 1,69
FC Famalicao – Braga: FC Famalicao Under 0,5 mål @ 2,11

Totalt odds: 5,95

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100