Trippeln 15/4 – Torsdagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Återigen står det ljuvliga slutspelet i fokus när Europa Leagues kvartsfinaler ska avgöras. Det handlar om returmöten där Roma har övertag på Ajax och Man United har övertag på Granada medan Dinamo Zagreb är halvt uträknade mot Villarreal. En trippel är sammanflätad dagen till ära.

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Manchester United – Granada CF: Båda lagen gör mål @ 2,13

Fler odds på Manchester United – Granada CF

Första föreställningen mellan dess rödvita manskap blev riktigt intensiv och jämn. Granada höll jämna steg vad gäller skott på mål men spanjorerna var inte lika distinkta som engelsmännen. 2-0 vann Manchester United med sedan Victor Lindelöf svarat för en synnerligen solid insats i den brittiska backlinjen.

Intensiteten i Andalusien mynnade ut i att ostskivorna flög såpass mycket att hela fem spelare är avstängda i returen på drömmarnas teater. Ole Gunnar Solskjaer tvingas klara sig utan kapten Maguire, Luke Shaw samt multiverktyget McTominay. Spanjorerna reser till öarna utan kameruanen Brice och portugisen Duarte.

Med omstuvningar i båda backlinjerna lär vi få se osynkade försvarsspel i båda ändar hos två lag som redan på förhand var offensivt viktade. Sedan årsskiftet har fem av Uniteds sju hemmamatcher i PL innehållit mål i båda burar, likaså gjorde besöket från Milan i föregående EL-runda. Granada har nio raka bortamatcher i La Liga och EL med mål i båda burar. 

Fler odds på Manchester United – Granada CF

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,13
Tävling: Europa League
Plats: Old Trafford
Tid: 21.00
TV: Discovery+, Eurosport 1

AS Roma – Ajax: Båda lagen gör mål @ 1,50

Fler odds på AS Roma – Ajax

Från drömmar till evighet när alla vägar bär till Stadio Olimpico. Ajax väg till stövelriket har gått via ett riktigt starkt gruppspel i Champions League där holländarna var på vippen att flyga med till slutspelet. I Europa League har Klaassen och company manövrerat ut både Lille och Young Boys med bred marginal.

I förra veckans kvartsfinalkamp mot AS Roma blev det dessvärre torsk för Ajax hemma i Johan Cruijffs borg. Erik Ten Hags trojka förtjänade trots allt mer än ett 2-1-nederlag med tanke på massivt bollinnehav, en kavalkad av målchanser samt en straffmiss från Dusan Tadic när holländarna ledde matchen.

Roma lirade mot Ajax skördeoffer från Schweiz i gruppspelet, Young Boys besök i den eviga staden slutade 3-1 till italienarna. Även när portugisiska Braga kom till Olimpico i slutspelet ringde det i bägge burar. Nu har Roma sin brasseback Bruno på botbänken, detsamma gäller gästernas försvarare Rench. Med det givna utgångsläget finns all anledning att tro på måleri från båda sidor. När totalfotbollens förespråkare måste göra minst två mål finns inte annat på kartan.

Fler odds på AS Roma – Ajax

Spel: Bpda lagen gör mål @ 1,50
Tävling: Europa League
Plats: Stadio Olimpico
Tid: 21.00
TV: Discovery+

Villarreal – Dinamo Zagreb: Villarreal -1,5 @ 2,51

Fler odds på Villarreal – Dinamo Zagreb

Vi tar farväl av Europa för denna gång med aftonens på förhand mest avgjorda kamp. Dinamo Zagreb som är ett utpräglat hemmalag ska resa till Valencia och försöka vända på ett underläge efter att inte ha hittat det spanska nätet hemma på Maksimirstadion. Det är en otacksam uppgift som ligger för kroaternas fötter.

Mest frapperande med första fighten var att Villarreal tog kommandot och ägde bollinnehavet, skottstatistiken och målchanserna. Efter att ha sett Dinamo Zagreb vända 2-0 i London till triumf hemma mot Spurs var det många som hade slantat in på kroaterna i mötet med den gula ubåten men tji fick de när Gerard Moreno straffade dem.

Villarreal har varit kliniska på eget gräs under säsongens Europaspel. På Estadio de la Ceramica slutade samtliga gruppmatcher med hemmaseger och tillhörande marginal på minst två bollar. I åttondelsfinalen var det Dynamo Kiev som kom till den gula mattan och fick smaka 2-0-kaka efter att maskinen Moreno målat dubbelt upp. Detta dubbelmöte är snudd på avgjort, det mesta lutar åt att “Den gula ubåten” kan leka hem en ny trygg triumf.

Fler odds på Villarreal – Dinamo Zagreb

Spel: Villarreal -1,5 @ 2,51
Tävling: Europa League
Plats: Estadio de la Ceramica 
Tid: 21.00
TV: Discovery+

Trippeln

Manchester United – Granada CF: Båda lagen gör mål @ 2,13
AS Roma – Ajax: Båda lagen gör mål @ 1,50
Villarreal – Dinamo Zagreb: Villarreal -1,5 @ 2,51

Totalt odds: 8,01

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 14 april, 2021