Trippeln 16/12 – PL-trippel på onsdag!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

När det är uppehåll i de europeiska cuperna kan de inhemska ligorna slå ut i full blom. Premier League levererar en mycket matig vecko-omgång där det bland annat ska spelas ängslig fotboll i The Big Smoke när Arteta slåss för fortsatt liv på Arsenals bänk. En spelvärd trippel ska jobbas in.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Arsenal – Southampton: Southampton +0,5 @ 1,68

Fler odds på Arsenal – Southampton

Huvudstaden inleder med det mustiga möte som flaggades i ingressen. Mikel Arteta målades upp som en frälsare när han återvände till sitt Arsenal för att leda Londons rödvita lag. Det har inte gått särskilt bra, 13 poäng på tolv omgångar är direkt uselt. I helgens förlustmatch hemma mot Burnley tappade Granit Xhaka skallen, han är avstängd samtidigt som Özil twittrar på heltid och Thomas Partey är skadad.

Southampton har bättre tabellplacering, bättre moral, bättre form och bättre truppsituation. The Saints följde upp 2-1-segern borta mot Brighton med att 3-0-triumfera mot Sheffield United på St. Mary’s i helgen när Redmond satte spiken i kistan. Hasenhüttls herrskap har slagit sig hela vägen upp på CL-plats efter den fina hösten. 

Southamptons har endast en förlust på säsongs sex utflykter, bland annat har hösten innehållit pinnplock i London mot Chelsea. Ralph Hasenhüttl visar ingen barmhärtighet gentemot sin spanska kollega på hemmabänken. Minst en pinne för Helgonen innebär att Arteta kommer ett steg närmare arbetsförmedlingen.

Fler odds på Arsenal – Southampton

Spel: Southampton +0,5 @ 1,68
Tävling: Premier League
Plats: Emirates Stadium
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Premium

Leeds – Newcastle: Newcastle +0,5 @ 2,15

Fler odds på Leeds – Newcastle

Elland Road arrangerar ett möte i mitten av den engelska högstaligan. Newcastle ligger ett par hack ovanför värdföreningen tack vare den fina formkurvan. Både Everton, Crystal Palace och West Brom har fått smaka på det svartvita stålet senaste tiden. Callum Wilson har varit ett lysande nyförvärv i The Magpies kedja med sina sju pytsar.

Leeds mest lysande gubbe är Bamford som hittat nätet åtta gånger, dessvärre läcker försvaret som ett såll så det har inte räckt särskilt långt. The Peacocks 3-1-nederlag mot Chelsea i London var acceptabelt men helgens förlust hemma mot West Ham var desto mer oroväckande.

Marcelo Bielsa har varit öppen med sin besvikelse över Påfåglarnas prestationer. Hemmalaget har inte slagit Newcastle sedan 2002 och med tanke på dagens ingångsvärden har inte den trenden stora möjligheter att brytas under onsdagskvällen. Skatorna har plockat poäng borta mot såväl Tottenham som Wolverhampton, här ska det hända igen till fin avkastning.

Fler odds på Leeds – Newcastle

Spel: Newcastle +0,5 @ 2,15
Tävling: Premier League
Plats: Elland Road
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Extra

Leicester – Everton: Leicester -0,5 @ 2,19

Fler odds på Leicester – Everton

Lillelördagens stora toppmöte går av stapeln på King Power Stadium. Everton tog en redig skalp i helgen då Carlo Ancelotti manövrerade ut sitt gamla Chelsea på Goodison Park. 1-0 signerades straffskytten Sigurdsson i ett möte där Everton lät Chelsea ha 72 procent av bollinnehavet.

Leicester hade 55 procent av bollinnehavet mot Brighton i helgen när 3-0-defileringen som vanligt konstruerades av firma Maddison/Vardy. Mister Mad satte dubbla strutar medan skyttekungen Vardy svarade för tre personliga poäng. Dessförinnan fick AEK sina fiskar varma när The Foxes vann gruppen i Europa League.

Evertons tre senaste tävlingsmatcher har innehållit ett resultat av vardera valör. Leicester har vunnit tre raka. Smolk i bortabägaren finns i och med att stjärnan James dras med skada och är osäker till spel. Leicester vann motsvarande möte förra säsongen när Vardy målade, till rådande odds är det spelvärt att tro på en repris i rävgrytet.

Fler odds på Leicester – Everton

Spel: Leicester -0,5 @ 2,19
Tävling: Premier League
Plats: King Power Stadium
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Football

Trippeln

Arsenal – Southampton: Southampton +0,5 @ 1,68
Leeds – Newcastle: Newcastle +0,5 @ 2,15
Leicester – Everton: Leicester -0,5 @ 2,19

Totalt odds: 7,91

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 16 december, 2020