bet365

Trippeln 17/12 – Torsdagstips med PL-prägel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Ärtsoppans dag firas på bästa sätt genom att svenskarnas favoritliga serverar ett par finfina fighter. Aston Villa tar emot Burnley medan Manchester United reser till stålstaden Sheffield. Torsdagens bästa trippel kompletteras med en batalj från Belgien.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Aston Villa – Burnley: Burnley +0,5 @ 2,18

Sex segrar på tio omgångar i Premier League är strongt av Aston Villa. Fyra förluster på tio omgångar är inte lika bra för Lejonen som alltså ännu inte lirat någon oavgjord match under hösten. Jack Grealish och grabbarna har varit vassare på resande lejontass än hemma på Villa Park, nu väntar formstarkt besök i Birmingham.

Burnley kommer från en riktigt stark leverans i London. Helgens besök hos Arsenal slutade med tre pinnar in på kontot hos Sean Dyches sällskap. 1-1 mot Everton innan dess innebär att The Clarets plockat poäng i fyra av sina senaste fem tillställningar. I likhet med hemmalaget har de vinröda gästerna plockat fler pinnar borta än hemma.

Jack Grealish är en kapten som både tar och ger. Denna vecka fick flåbusen sitt straff för olovlig körning, i väntan på domen har Grealish ägnat sig åt tveksamma intressen på hotellrum. Jacks gäng har förlorat tre raka hemmamatcher och om Burnley visar värdarna vad vettig karaktär innebär ska det bli minst en bortapinne. 2-2 slutade motsvarande möte förra säsongen.

Fler odds på Aston Villa – Burnley

Spel: Burnley +0,5 @ 2,18

Tävling: Premier League

Plats: Villa Park

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Premium

Mechelen – Club Brügge: Club Brügge -0,5 @ 1,67

Denna brittiska afton tar en avstickare till chokladens rike där Jupiler League där botten tar emot toppen när omgång 17 står för dörren. Mechelen har endast mäktat med tre triumfer hittills, Klas Ingessons gamla gäng är näst sämst i serien sett till prestationerna hemma på AFAS-stadion.

Club Brügge håller en helt annan kaliber än värdföreningen. De blåsvarta besökarna har som bekant varit ute på kontinenten och hävdat sig under hösten. Cluben är klar för Europa League efter en stilig tredjeplats i CL-gruppen som vanns av Dortmund och där Lazio pressades stenhårt av belgarna.

Brügges trupp är lika bred som spetsig, att strida på dubbla fronter har inte varit något bekymmer för Paul Clement och hans kompani. Diatta och Vanaken har sett till att Cluben toppar Jupiler League, efter seger i lejonparten av bortamatcherna ska det inte vara tu tal mot stackars Mechelen som förlorade hemma mot Waasland-Beveren i helgen.

Fler odds på Mechelen – Club Brügge

Spel: Club Brügge -0,5 @ 1,67

Tävling: Jupiler League

Plats: AFAS-stadion

Tid: 20.45

TV:

Sheffield U – Man United: Sheffield U Under 0,5 mål @ 2,06

Sista budet sänds från stålstaden Sheffield där två United-gäng gör upp om skörden. Männen från Manchester dog dött i “Dödens grupp” men hemmaavid har det åtminstone gått skapligt. 20 pinnar på elva omgångar innebär att Man United kan kliva upp på en ny CL-plats vid vinst i hängmatchen.

Sheffield United har sannerligen inte haft en skaplig höst och har inte chans att nå någonstans alls vid en eventuell viktoria under torsdagen. En(!) poäng totalt på tolv omgångar är skamligt. The Blades har varit klappkassa i båda banans ändar, allt annat än degradering vore en smärre chock.

Särskilt svaga har Sheffields strimlade stålmän varit i offensiven. Trubbig är bara förnamnet på hemmafronten, värdarna snittar mindre än en halv balja per match. The Blades har nollats i fem av sina senaste sju hemmamatcher, Man United höll nollan i derbyt mot City senast och ska ses med suveräna utsikter att freda buren på Bramall Lane.

Fler odds på Sheffield U – Man United

Spel: Sheffield U Under 0,5 mål @ 2,06

Tävling: Premier League

Plats: Bramall Lane

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

Aston Villa – Burnley: Burnley +0,5 @ 2,18

Mechelen – Club Brügge: Club Brügge -0,5 @ 1,67

Sheffield U – Man United: Sheffield U Under 0,5 mål @ 2,06

Totalt odds: 7,50

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 december, 2020