Trippeln 18/2 – Hemmabetonad EL-trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Torsdagskvällen innehåller fräsiga fighter från Europa League för hela slanten. Milan ska resa till Balkan för att bataljera med de röda stjärnorna. De portugisiska ärkebiskoparna tar sig an de italienska vargarna. Olympiakos mot PSV för kvällens trippel komplett.

Spelstopp: 18:54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Crvena Zvezda – AC Milan: 1X @ 1,99

Fler odds på Crvena Zvevda – AC Milan

Europa League har nått fram till sina åttondelsfinaler då Zlatan Ibrahimovic ska försöka sig komma närmare ännu en titel. Skåningen vann EL-pokalen med Manchester United och reser nu med Milan till Belgrad som bänknötare om man ska tro initierade Corriere Dello Sport. De rödsvarta har vikande formkurva, senast mot Spezia gick både Ibra och övriga milaneser mållösa i 2-0-torsken.

Crvena Zvezda besegrade Radnicki Nis i helgens ligalir och gör komplett slarvsylta i Super Liga. De röda stjärnorna har endast givit ifrån sig två delade potter på 21 omgångar och har i princip redan håvat hem sin pokal, nio pinnar skiljer till antagonisten Partizan. Även på den europeiska fronten brukar Crvena Zvezda hävda sig påfallande väl.

AC Milan är inte Radnicki Nis men i höstens gruppspel visade serberna samma hemmastyrka som i inhemska spelet. Hoffenheim, Gent och Liberec samlade sammanlagt på sig en poäng på de tre besöken hos Stadion Rajko Mitic. Senaste åren har dignitärer som Liverpool och Napoli kommit till Belgrad i Champions League och stött på patrull. Milan med en bortroterad Zlatan bör få tufft under torsdagen. Italienarna ska lösa avancemanget från dubbelmötet men mer än en pinne blir det näppeligen i första fighten.

Fler odds på Crvena Zvevda – AC Milan

Spel: 1X @ 1,99
Tävling: Europa League
Plats: Stadion Rajko Mitic
Tid: 18.55
TV: Discovery+, Eurosport Player, Kanal 9

Braga – AS Roma: 1X @ 1,81

Fler odds på Braga – AS Roma

Nästa italienska representant i Europas näst största turnering ska bege sig till Iberiska halvön. Roma har gjort en solid säsong i Serie A och är med i kubbningen om CL-plåtarna bakom Milano-klubbarna som seglat iväg högst upp. Gästerna toppar sin inhemska hemmatabell men på resande vargtass har de vinröda torskat hälften av sina tillställningar.

Braga återfinns sin vana trogen i den portugisiska toppen där de rödvita utgör en bricka bland “De fyra stora”. Efter Primeira Ligas första 19 omgångar är Ärkebiskoparna steget för Benfica och leveransen på eget gräs imponerar. 7-1-1 är värdföreningens facit i denna spelform vad gäller seriespelet.

Gruppspelet i Europa League var en stor framgång för Braga som gick obesegrade i hemmaborgen. Sammanlagt har Ärkebiskoparna 16(!) raka utan nederlag. Romas bortaspel är ingenting som skrämmer ärkerherrarna i stiftet. Vargarna ligger på den nedre halvan av bortatabellen i Serie A.

Fler odds på Braga – AS Roma

Spel: 1X @ 1,81
Tävling: Europa League
Plats: Estádio Municipal de Braga
Tid: 18.55
TV: Discovery+, Eurosport Player

Olympiakos – PSV Eindhoven: Hemmaseger @ 2,07

Fler odds på Olympiakos – PSV Eindhoven

I helgens Super League var Olympiakos hemma hos rivalen Panathinaikos och upplevde något ytterst sällsynt. Att förlora en fotbollsmatch. Detta snedsteg i Aten är den enda förlusten för pojkarna från Pireus i ligaspelet som avverkat 22 omgångar. 18 segrar och 55 makalösa mål gör att Valbuena med vänner defilerar hem seriesegern.

PSV Eindhoven har som såg många gånger förr fått finna sig i Eredivisies andraplats bakom ett visst lag från huvudstaden. 47 pinnar på 22 rundor innebär ett glapp på sex pinnar upp till Ajax som har en hängmatch i handen. Till saken hör att Roger Schmidts sällskap toppar hemmatabellen men gästerna har tappat poäng i lejonparten av utflykterna.

Hösten i Europa League slutade med gruppseger för PSV Eindhoven som dock åkte på en 4-1-smäll vid besöket här i Grekland, mot PAOK. Samma PAOK som fick stryk i Pireus med 3-0 för ett par veckor sedan. Olympiakos europeiska höst utkämpades en våning upp där möten med CL-favoriten från Manchester inte säger särskilt mycket om klassen i förhållande till mindre bemedlade holländare. Tre senaste tävlingsmatcherna på bortaplan för PSV bär facit 0-1-2. Grekerna har vunnit sju raka i hemmaborgen.

Fler odds på Olympiakos – PSV Eindhoven

Spel: Hemmaseger @ 2,07
Tävling: Europa League
Plats: Georgios Karaiskakis Stadium
Tid: 18.55
TV: Discovery+, Eurosport Player

Trippeln

Crvena Zvezda – AC Milan: 1X @ 1,9@010203
Braga – AS Roma: 1X @ 1,81
Olympiakos – PSV Eindhoven: Hemmaseger @ 2,07

Totalt odds: 7,45

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 17 februari, 2021