Trippeln 18/5 – Tisdagstrippeln!

Dagens Trippel

Hastigt och lustigt, nåja, har det blivit riktigt rafflande om Europaplatserna från Premier League. Alisson satte eld på spektaklet i helgen, därmed är insatserna höjda i mötet mellan Chelsea och Leicester under tisdagen. Man United och Man City ska också joxa med trasan på trippeltipset.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Manchester United – Fulham: Båda lagen gör mål @ 2,07

Fler odds på Manchester United – Fulham

Drömmarnas teater är en Champions League-arena även nästa säsong, det står klart efter att Manchester United sopat ihop 70 friska pinnar på 36 omgångar. The Red Devils har släppt ordentligt på handbromsen senaste tiden, senast blev det 4-2 i brakan här hemma mot antagonisten Liverpool.

Craven Cottage är åter en The Championship-arena nästa säsong, det står klart efter att Fulham inte mäktat med att erövra fler än 27 pinnar. Scott Parkers pojkar har trots allt gjort en klart godkänd andra säsongshalva, dessutom har gästerna varit duktiga i sitt bortaspel. Sett till leveransen utanför den egna borgen hade faktiskt Fulham hängt kvar i finrummet.

The Cottagers kommer från en 3-1-torsk borta mot Southampton och har även bortamålat mot Liverpool, Arsenal, Tottenham, Leicester. Båda lagen har gjort mål i sex av de senaste sju PL-matcher som arrangerats på Old Trafford. Höstmötet mellan Manchester United och Fulham slutade 2-1 till de röda djävlarna. The Cottagers har lirat “båda lagen gör mål” vid sina senaste fyra tävlingsmatcher på drömmarnas teater. Nu när båda lagen kan lira avslappnat lär det inte ringa mindre än tidigare.

Fler odds på Manchester United – Fulham

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,07
Tävling: Premier League
Plats: Old Trafford
Tid: 19.00
TV: Viaplay

Brighton – Manchester City: Manchester City Över 1,5 mål @ 1,60

Fler odds på Brighton – Manchester City

Manchesters bästa lag är likaledes Premier Leagues bästa lag. Och världens bästa lag, ska det nog visa sig om ett par veckor. Manchester City har gått från klarhet till klarhet i både inhemska ligan och i Champions League. PL-raden 26-5-5 är ett faktum för Pep Guardiolas pojkar som kammat in ännu fler poäng på bortabana än hemma på Etihad Stadium.

Brighton delar den märkliga läggningen att prestera bättre på främmande territorium än på AmEx Stadium. Särskilt bra har det dock varken gått här eller där för Graham Potters fiskmåsar. Ex-östersundaren kan räkna xG-faktor hur mycket han vill men The Seagulls ligger kloss intill den engelska giljotinen, om inte tre lag underpresterat hade Sverigevännen kunnat vara degraderad under sommaren.

I likhet med matchen på Old Trafford är det ett synnerligen avslappnat läge som råder när Potter mäter svärd med Guardiola. Man City har som bekant en CL-final framför sig men offensiven ligger inte på latsidan för det. I helgen tackade Ferran Torres för sin landsmans förtroende genom att bomba in ett hattrick i 4-3-triumfen borta mot Newcastle. Av 2021 års elva PL-bortamatcher har City gjort minst två mål vid tio tillfällen. Brighton släppte in fem strutar när de himmelsblå kom på besök ifjol. Att Maupay och Dunk är avstängda skadar inte tipset.

Fler odds på Brighton – Manchester City

Spel: Manchester City Över 1,5 mål @ 1,60
Tävling: Premier League
Plats: AmEx Stadium
Tid: 20.30
TV: Viaplay

Chelsea – Leicester: Under 2,5 mål @ 1,74

Fler odds på Chelsea – Leicester

Aftonens sista arrangemang är allt annat än avslappnat och avslaget. Den brasilianska skallen i Liverpool maxade insatserna för kombattanterna på Stamford Bridge. Med två omgångar kvar av ligaspelet återfinns regerande mästarna, Chelsea och Leicester inom tre pinnars marginal.

Som om insatserna inte var höga nog så möttes The Blues och The Foxes i FA-cupfinalen så sent som i lördags kväll så det råder ingen tvekan om att dessa lag har en rykande rivalitet i dagsläget. Helgens uppgörelse på Wembley Stadium slutade 1-0 till Leicester efter att Youri Tielemans blivit hjälte för Rävarna.

Att förvänta sig att seriestriden i The Big Smoke ska bli mer målglad är att hoppas på för mycket. Matchbilden lär bli tillknäppt med säkerhetsbälten och hårda hängslen. Ett så kallat 0-0-tickande bör vara aktuellt en lång stund in i bataljen. Sex av de senaste sju inbördes mötena mellan dessa blåklädda bataljoner har slutat innanför den aktuella linan. Skulle något av lagen måla bör Tuchel eller Rodgers beordra parkering av en så kallad Mourinho-buss.

Fler odds på Chelsea – Leicester

Spel: Under 2,5 mål @ 1,74
Tävling: Premier League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 21.15
TV: Viaplay

Trippeln

Manchester United – Fulham: Båda lagen gör mål @ 2,07
Brighton – Manchester City: Manchester City Över 1,5 mål @ 1,60
Chelsea – Leicester: Under 2,5 mål @ 1,74

Totalt odds: 5,76

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100