Trippeln 19/3 – Fredagstrippeln!

Dagens Trippel

Helgens första fotbollsbord är uppdukat med matcher från flera av vår kontinents mustigaste serier. Scott Parker och Marcelo Bielsa ska mäta svärd i Premier League medan övriga kamper på trippeln plockas från Bundesliga samt La Liga.

Spelstopp: 20.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Bielefeld – RB Leipzig: RB Leipzig Över 1,5 mål @ 1,44

Bratwurstens rike är första anhalt när botten ska ta emot toppen på Schüco Arena. RB Leipzig var korta i Champions League-rocken mot Liverpool och kan nu fokusera fullt ut på att leverera hemmavid. Tjurarna är Bundesligas överlägset näst bästa lag, det är närmare till serieledande Bayern München än till Wolfsburg på tredjeplatsen.

Julian Nagelsmanns mannar kommer närmast från en dominant insats mot Eintracht Frankfurt där Emil Forsberg målade när RB Leipzig fick nöja sig med ett blekt kryss. Nu ställs Tjurarna mot ett värdlag man aldrig någonsin förlorat mot. Höstmötet på tjurfäktararenan slutade 2-1 till Foppa och hans vänner trots att Sörloth kostade på sig en straffmiss.

Bielefeld plockade en vital trea på BayArena som gjorde att de blåvita har lite mer luft nere i bottenträsket. Nykomlingen hänger dock fortfarande mot repet med ett poängsnitt under en pinne per runda. Att Bielefeld lär få snuskigt svårt att hålla stången mot detta RB Leipzig som har skördat mer än dubbelt så många poäng. Tjurarna har satt minst två strutar i fem raka bortamatcher på inhemsk mark.

Fler odds på Bielefeld – RB Leipzig

Spel: RB Leipzig Över 1,5 mål @ 1,44
Tävling: Bundesliga
Plats: Schüco Arena
Tid: 20.30
TV: Viaplay

Fulham – Leeds: Bortaseger @ 2,86

På de brittiska öarna har säsongen nått fram till omgång 30 respektive 29. Leeds har inte haft några problem att hävda sig i finrummet, Marcelo Bielsas boys har gått från klarhet till klarhet och har gott gry för dagen. The Peacocks kommer närmast från en meriterande poäng då monsterbygget i Chelsea hölls mållösa på Elland Road.

Fulham, som också klev upp i Premier League inför denna säsong, har haft desto svårare att acklimatisera sig till högsta nivån. Scott Parkers pojkar ligger trea från slutet i finrummet och kommer precis som gästerna från ett hemmamöte mot en toppklubb. 3-0 i brakan mot Manchester City var lika väntat som rättvist.

Fulham är särskilt svaga hemma på Craven Cottage. På svartvitt gräs har The Cottagers endast vunnit två matcher, därmed är värdföreningen sist i denna tabellräkning. Leeds triumferade i båda 2020 års inbördes möten mot Fulham och ska tveklöst kunna leva upp till sin roll som gediget mittengäng.

Fler odds på Fulham – Leeds

Spel: Bortaseger @ 2,86
Tävling: Premier League
Plats: Craven Cottage
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Real Betis – Levante: Levante Över 0,5 mål @ 1,46

Fredagens fotbollsbutik har sin stängning på Iberiska halvön där det ska slåss om pinnar på Estadio Benito Villamarín. Formen är på uppåtgående hos båda kombattanterna som har sin hemvist på den övre halvan av La Liga. Ambivalenta Betis har en prekär uppgift att luckra upp mer robusta Levante.

Gästande förening står noterad för den prydliga resultatraden 8-11-8 och har plockat poäng i lejonparten av sina bortamatcher. Levante har klackarna i taket efter förra helgens heta derbyt mot storebrodern Valencia där trepoängaren signerades spjutspetsen Roger Martí.

Real Betis kommer också från en derbymatch så besöket hos brödraskapet i Sevilla dessvärre slutade i moll för de grönvita. Fyra segrar innan dess gör att det inte är någon större fara på taket hos Pellegrinis pojkar. Hoppet om nätrassel är åter gott denna afton med tanke på hur det sett ut senaste gångerna lagen mötts. Betis vann med 3-1 senast Levante kom och hälsade på. De blåröda besökarna har dock vunnit två raka mot de grönvita värdarna, med 4-2 och 4-3.

Fler odds på Real Betis – Levante

Spel: Levante Över 0,5 mål @ 1,46
Tävling: La Liga
Plats: Estadio Benito Villarmarín
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Bielefeld – RB Leipzig: RB Leipzig Över 1,5 mål @ 1,44
Fulham – Leeds: Bortaseger @ 2,86
Real Betis – Levante: Levante Över 0,5 mål @ 1,46

Totalt odds: 6,01

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100