Trippeln 19/5 – Onsdagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Lillelördagen kommer lastad med massvis av fina fotbollsmatcher. Londonderbyt på Selhurst Park är upp till Arsenal att vinna för att kunna ha en chans att nå Europaspel. Nere i den italienska stöveln står ett maffigt möte på agendan i finalen av Coppa Italia.

Spelstopp: 19.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Crystal Palace – Arsenal: Bortaseger @ 1,53

London är första anhalt då det vankas derby på Selhurst Park. Premier League har avverkat 36 omgångar när Crystal Palace lagt ankare på sin sedvanliga plats i tabellen, mellan mitten och nedflyttningsträsket. Roy Hodgsons fågelflock kommer närmast från en 3-2-seger här hemma mot Aston Villa och ställs nu mot ett annat lag med vind i seglen.

Arsenal har sent omsider vaknat till liv och givit sig själva chansen att nå Europaspel. Fru Fortuna kommer behöva hjälpa Mikel Arteta med tanke på att övriga resultat måste trilla rätt samtidigt som The Gunners vinner sina två avslutande bataljer. Närmast kommer gästerna från ett annat derby på bortabana där tre poäng inkasserades.

1-0-vinsten på Stamford Bridge signerades Emile Smith Rowe som målade för andra matchen på raken. Arsenal tillhör den udda skara som plockat fler poäng borta än hemma, sex raka seriestrider utan torsk är ett faktum i denna spelform efter bland annat en 3-1-vinst mot Leicester på King Power Stadium. Crystal Palace gnetade sig till ett mållöst kryss på Emirates men hemma hos Hodgson bör motivationen fälla avgörandet.

Fler odds Crystal Palace – Arsenal

Spel: Bortaseger @ 1,53
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 20.00
TV: Viaplay, V Football

Feyenoord – Sparta Rotterdam: Över 2,5 mål @ 1,66

Tulpanernas rike agerar mellanstopp under onsdagen där playoffspel står på agendan. Eredivisie har övergått i kampen om Conference League då anrika De Kuip är spelplats. Feyenoord vann med 3-0 här i helgen när Waalwijk stod för motståndet, poängmaskinen Steven  Berghuis bidrog med både balja och framspelning. Den holländske landslagsliraren passerade därmed 30-poängstrecket i det holländska finrummet.

Sparta Rotterdam har också gott gry och en notorisk poängplockare i form av Lennart Thy. Den gode Lennart som kom gratis från Zwolle inför säsongen gör sin bästa säsong i karriären, den 29-årige tysken har pangat in 14 kassar. Sparta segrade i helgen borta mot Heerenveen med 2-1 när Lennart öppnade måleriet på Abe Lenstra Stadion.

Motsvarande möten mellan dessa kombattanter brukar vara påfallande målglada, tre av de senaste fyra har innehållit minst tre baljor på tavlan, bland annat en 6-1-kross från Feyenoords sida. Av de senaste tio tävlingsmatcherna i Rotterdam har sju stycken levt upp till aftonens förväntningar.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,66
Tävling: Eredivisie Playoff
Plats: De Kuip
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Atalanta – Juventus: Hemmaseger @ 2,48

Neutral matta gäller nere i Italien där Coppa Italia ska till att avgöras på Mapei Stadium. Juventus slog ut Inter i semifinalen men det är över tre månader sedan nu och därefter har “Den gamla damen” gått ner sig betänkligt. De svartvita turinarna har både hunnit med att åka ur Champions League mot Porto och få stryk hemma mot Benevento under våren.

Atalanta som slog ut Napoli i sin semifinal har imponerat desto mer under säsongens andra halva. De blåsvarta boysen från Bergamo ligger tvåa i Serie A och enda plumparna sedan januari månad har kommit mot två världslag, Real Madrid i CL-slutspelet samt seriesegrande Inter.

Det har bara gått en månad sedan senast Gasperini mätte svärd med Pirlo, i mitten av april var Bergamo spelplats när Atalanta besegrade Juventus med 1-0. Gasperins grabbar har 8-2-0 på sina senaste tio tävlingsmatcher och colombianska frontduon Muriel/Zapata bör tillsammans hållas högre än en isolerad Cristiano Ronaldo som mest bryr sig om racerbilar för närvarande.

Fler odds på Atalanta – Juventus

Spel: Hemmaseger @ 2,48
Tävling: Coppa Italia
Plats: Mapei Stadium
Tid: 21.00
TV:

Trippeln

Crystal Palace – Arsenal: Bortaseger @ 1,53
Feyenoord – Sparta Rotterdam: Över 2,5 mål @ 1,66
Atalanta – Juventus: Hemmaseger @ 2,48

Totalt odds: 6,29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 maj, 2021