Trippeln 19/9 – Tre favoritsegrar löser biffen

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det finns ett oerhört brett utbud att välja ur under söndagen, precis som vanligt. Denna gång hämtas trippeln från Premier League, Bundesliga och La Liga där tre lag ståtar med fina vinstchanser. Manchester United, Wolfsburg och Real Madrid ska alla göra jobbet till en bra bit över 6 gånger pengarna. Nu kör vi!

Spelstopp: 14:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

West Ham – Manchester United: Bortaseger @ 1,76

Fler odds på West Ham – Manchester United

Manchester United åkte på en riktig smäll borta mot Young Boys tidigare i veckan. 1-2 slutade matchen i Champions League efter att Jesse Lingard bjudit på matchens sista mål i den sista minuten. Blytungt för de rödklädda som spelade hela den andra halvleken med en man mindre efter det röda kortet på Wan-Bissaka. I Premier League har det gått bättre med tio poäng på fyra omgångar och med Cristiano Ronaldo på planen råder målgaranti.

West Ham spelade match i torsdags och tog då en meriterande seger mot Dinamo Zagreb. David Moyes valde att mönstra en ganska ordinarie elva och det är något han kan få sota för här. Michail Antonio finns inte med på grund av sin avstängning och det är ett avbräck när Moyes ska försöka knäppa sin gamla arbetsgivare på fingrarna. Just strikerpositionen finns det inte så många alternativ på.

United lär vara revanschsugna efter veckans misslyckande och här kommer bland annat Varane kliva in istället för Nilsson Lindelöf i det centrala försvaret. Då är Solskjaers gäng stabilare. Besökarna är klart bättre i grunden och tar tre tunga poäng. 1,76 på den raka tvåan är taget.

Fler odds på West Ham – Manchester United

Spel: Bortaseger @ 1,76
Tävling: Premier League
Plats: London Stadium
Tid: 15.00
TV: Viasat Sport Premium och Viaplay

Wolfsburg – Eintracht Frankfurt: Hemmaseger @ 1,84

Fler odds på Wolfsburg – Eintracht Frankfurt

Wolfsburg var rejält ansatta i veckans Champions League-match mot Lille och kom undan med blotta förskräckelsen. 0-0 var mer än vad Vargarna förtjänade och det går inte att komma ifrån att det var tyskarnas sämsta insats för säsongen. I ligan rullar det däremot på hur bra som helst. Fyra raka segrar finns på kontot där 1-0 mot RB Leipzig sticker ut lite extra. Med Weghorst och Waldschmidt i offensiv riktning är det svårt att stoppa Wolfsburg i 90 minuter och bakåt är det verkligen stängt.

Eintracht Frankfurt ska försöka få hål på värdarna som endast släppt en boll förbi sig på fem tävlingsmatcher och det blir ingen enkel uppgift. Hauge, Lindström, Kamada, Borré och Lammers är en duktig uppställning, men Frankfurt har inte riktigt fått det att lossna. De har ännu inte vunnit i ligaspelet och i torsdagens Europa League-kamp mot Fenerbahce slutade det 1-1.

Wolfsburg är oerhört välorganiserade och även när de inte får spelet att fungera håller de ihop laget på ett bra sätt. På hemmaplan ska de definitivt gälla som klara favoriter mot Eintracht som dessutom får kortare vila. 1,84 på den raka ettan är väldigt bra. Den tar vi!

Fler odds på Wolfsburg – Eintracht Frankfurt

Spel: Hemmaseger @ 1,84
Tävling: Bundesliga
Plats: Volkswagen Arena
Tid: 19.30
TV: Viasat Sport Fotboll och Viaplay

Valencia – Real Madrid: Bortaseger @ 1,93

Fler odds på Valencia – Real Madrid

Carlo Ancelottis Real Madrid tände inte till på alla cylindrar mot Inter, men kunde ändå sno åt sig en 1-0-seger i Milano. Oerhört starkt av Los Blancos och det visar på vilken kvalité som trots allt finns i klubben trots att lirare som Ramos och Varane har försvunnit. I ligaspelet har det blivit tio poäng på fyra omgångar och 5-2-krossen mot Celta Vigo förra helgen imponerade. Karim Benzema är i storslag och det skulle inte förvåna alls om han hittar nätet här.

Valencia ligger faktiskt tvåa i tabellen efter fyra omgångar, också på tio poäng, och det är en stor framgång med tanke på hur illa det såg ut förra säsongen. Det ska dock sägas att Los Che har haft ett enkelt spelschema så långt och att det lär bli tuffare under söndagen. Carlos Soler och Goncalo Guedes kan såklart hitta på saker på egen hand framåt, men Gabriel Paulista får svårt att stå emot gästernas offensiv.

Det skiljer en hel del i grundkvalité mellan dessa två klubbar och även fast Valencia av tradition är starka hemma på Mestalla räcker de inte till mot ett skickligt Real Madrid. 1,93 är lite väl högt på tvåan och tar en given plats i min trippel.

Fler odds på Valencia – Real Madrid

Spel: Bortaseger @ 1,93
Tävling: La Liga
Plats: Mestalla
Tid: 21.00
TV: Sportkanalen och Cmore

Trippeln

West Ham – Manchester United: Bortaseger @ 1,76
Wolfsburg – Eintracht Frankfurt: Hemmaseger @ 1,84
Valencia – Real Madrid: Bortaseger @ 1,93

Totalt odds: 6,25

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 18 september, 2021