Trippeln 2/1 – Lördagens måltips i PL!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Svenska folkets favoritliga på de brittiska öarna tar ingen rast varken om det är jul- eller nyårshelg. Under lördagen serveras vi flera frejdiga fighter från Premier League där bland annat bottenlaget West Bromwich möter ett svajigt Arsenal. Målspel är i fokus på samtliga arenor när bästa speltipset plockas fram.

Spelstopp: 15:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Crystal P – Sheffield U: Båda lagen gör mål @ 2,03

Fler odds på Crystal Palace – Shefield U

Första fågelfolk till talarstolen är Örnarna på Selhurst Park. Vad gäller läckande försvar så har Roy Hodgson en hel del att gnugga på, 29 insläppta är tredje sämst i klassen efter West Bromwich och Leeds. Crystal Palace har som bekant nyligen åkt på en historisk 7-0-förlust här hemma i huvudstaden.

Sheffield United är Premier Leagues odiskutabelt sämsta lag alla kategorier. The Blades som imponerade förra säsongen har både sålt smöret och tappat pengarna, jumbon har ännu inte fått smaka på segerns sötma en enda gång. Gästerna från stålstaden har dock spelat upp sig en smula på slutet och bland annat pressat Manchester United i en 2-3-historia.

När Crystal Palace tog emot Sheffield United förra säsongen segrade gästerna trots att Roy Hodgsons herrar var det bättre laget. Sedan premiären har The Eagles både målat och släppt in mål i samtliga matcher på eget gräs. The Blades har målat på både Anfield, Stamford Bridge och Emirates Stadium.

Fler odds på Crystal Palace – Shefield U

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,03
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 16.00
TV: Viaplay, V Premium

Brighton – Wolverhampton: Båda lagen gör mål @ 2,05

Fler odds på Brighton – Wolverhampton

Omgång 17 står för dörren på AmEx Stadium där fåglar möter hunddjur. Brighton har ännu inte vunnit någon hemmamatch och återfinns intill den förrädiska giljotinen. Framåt är Graham Potters fiskmåsar produktiva med Neil Maupay som ånglok, bakåt ser det desto sämre ut då 25 bollar redan trillat in.

Wolverhampton var en av fjolårets stora utropstecken i det engelska finrummet men denna höst har det inte sett lika bra ut i det orangesvarta lägret. Wolves har varit vassa i varggropen men på resande tass är facit 3-0-5. Att Raul Jiménez är skadad har försvårat situationen för Santos som dessutom tappat Jota till Liverpool.

Motsvarande möte slutade 2-2 förra säsongen när Maupay och Jota iklädde sig framträdande roller. Brighton har lirat “båda lagen gör mål” i måsfågelboet mot både Chelsea, Manchester United och Liverpool. Wolverhampton har samma facit mot dignitärer som Manchester City, Arsenal och Tottenham. Här bör det återigen rassla i bägge burar till bra klirr i kassan.

Fler odds på Brighton – Wolverhampton

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,05
Tävling: Premier League
Plats: AmEx Stadium
Tid: 18.30
TV: Viaplay, V Extra, V Premium

West Bromwich – Arsenal: Båda lagen gör mål @ 1,80

Fler odds på West Bromwich .- Arsenal

West Bromwich har det svettigt nere i bottenträsket, nästjumbon har bara Sheffield United bakom sig i tabellen. Slaven Bilic fick kicken efter 1-1 mot Manchester City, därefter har Sam Allardyce klivit in och inkasserat en 1-1-pinne mot Liverpool samt en rungande 5-0-torsk mot Leeds.

Arsenal återfinns på den nedre halvan, Mikel Arteta löpte hög risk att följa med Slaven till arbetsförmedlingen men två raka triumfer gör att spanjoren lever vidare. Artetas armé står den senaste månaden noterade för resultatraden 2-1-3 i PL-liret där det bästa resultatet var 3-1-segern i derbyt mot Chelsea.

Av de tio senaste gångerna Arsenal besökt The Hawthorns har båda lagen gjort mål vid alla tillfällen utom ett. Av de senaste tio tävlingsmatcherna har The Gunners släppt in mål mot alla utom Brighton, till och med mot Dundalk. West Brom som nyligen målade på City och Pool ska absolut leva upp till det aktuella målspelet.

Fler odds på West Bromwich .- Arsenal

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,80
Tävling: Premier League
Plats: The Hawthorns
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

Crystal P – Sheffield U: Båda lagen gör mål @ 2,03
Brighton – Wolverhampton: Båda lagen gör mål @ 2,05
West Bromwich – Arsenal: Båda lagen gör mål @ 1,80

Totalt odds: 7,49

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 1 januari, 2021