bet365

Trippeln 2/11 – Blågul måndagstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Helgens resultat i Allsvenskan fick en hel del att höja på ögonbrynen, inte minst vad gäller bottenstriden. Under måndagen kompletteras omgången med matcher i Stockholm och Skåne. Trippeln tas i hamn på Borås Arena där det handlar om Superettan.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

AIK – Varbergs BoIS: Hemmaseger @ 1,75

Fler odds på AIK – Varbergs BoIS

Nationalarenan i Solna är spelplats för mittenmötet mellan tabellgrannarna. AIK ligger fyra poäng ovanför Varbergs BoIS efter att gnagarna gått ruskigt starkt under hösten. Bartosz Grzelak har satt defensiven i första rum och det bar frukt även i Uppsala där AIK nöp ett 0-0-kryss.

Varberg kommer också från en mållös historia, hemma mot Elfsborg. Det var första gången hallänningarna höll nollan denna höst, varken defensiven eller offensiven sitter i första rummet hos de grönsvarta som gått segerlösa sedan första halvan av september. 1-1 mot klappkassa Kalmar och 1-0 i baken mot katastrofala IFK Göteborg vittnar om en hemsk trend på bortabana.

2-2 slutade sommarens inbördes möte mellan AIK och Varberg när Påskbergsvallen var spelplats och Rikard Norling var gulsvart tränare. Sedan den dusten har dessa lag gått åt varsitt håll och AIK ska hållas klart högre i huvudstaden. Bartosz boys har vunnit fyra av sina senaste fem hemmamatcher och ska lösa måndagsbiffen utan problem.

Fler odds på AIK – Varbergs BoIS

Spel: Hemmaseger @ 1,75
Tävling: Allsvenskan
Plats: Friends Arena
Tid: 19.00
TV: Dplay

Helsingborgs IF – Malmö FF: Malmö FF -1,5 @ 2,26

Fler odds på Helsingborgs IF – Malmö FF

Skånederbyt i Allsvenskans 26:e omgång ser ut att bli en ensidig historia. Malmö FF har samlat på sig 50 välförtjänta poäng och mesta mästarna defilerar mot ännu en signering i Lennart Johanssons pokal. Jon Dahl Tomassons gäng slog IFK Göteborg med ett par bollar senast när Christiansen och Toivonen ännu en gång visade att de håller internationell standard.

Gårdagens resultat var riktigt hemska med blåröda ögon. Med denna hängmatch i handen har Helsingborgs IF halkat ner under strecket som innebär Superettan 2021. Den kniven mot strupen känns föga bekväm när man möter antagonisten tillika Sveriges överlägset bästa lag. HIF kommer till derbyt efter en klen insats borta mot Örebro. Nu sitter nyckelbacken Kebba på botbänken.

Malmö FF har mer än dubbelt så många poäng som Helsingborgs IF och den skillnaden vittnar om vilken klassblandning som står för dörren på Olympia. MFF har vunnit fyra raka inbördes mot HIF, totala målskillnaden inom detta spann lyder 10-1. Att de himmelsblå vinner med ett par bollar betalar bra.

Fler odds på Helsingborgs IF – Malmö FF

Spel: Malmö FF -1,5 @ 2,26
Tävling: Allsvenskan
Plats: Olympia
Tid: 19.00
TV: Dplay

Norrby IF – IK Brage: Hemmaseger @ 2,05

Fler odds på Norrby IF – IK Brage

Superettan är lika långt gången som det blågula finrummet, det är omgång 26 som stängs på Borås Arena. IK Brage har varit väldigt bleka denna säsong och om inte något oförutsett händer kommer masarna glida in på en odramatisk mittenplacering. Försäljningar och skador har lett till att fjolårets grövita succégäng landat platt i år.

Norrby IF har motivationsfaktorn på sin sida, även formen. Boråsarna har 28 poäng, lika många som AFC Eskilstuna på kvalplats. NIF är ett av de sex lag som slåss med näbbar och klor i getingboet för att undvika mörka kvalkrig med mössa och vantar mot typ Oskarshamn.

Norrby har ett övertag gentemot Brage sett till inbördes möten och masarna är betydligt sämre nu än vid tidigare bataljer. Boråsarna såg starka ut när de vann med 3-1 borta mot Akropolis senast, samtidigt såg masarna bedrövliga ut i sin hemmatorsk med 4-1 mot Jönköping. Framför allt ska motivationens kraft sättas i perspektiv inför måndagens möte i Knalleland och då finns ingen tvekan.

Fler odds på Norrby IF – IK Brage

Spel: Hemmaseger @ 2,05
Tävling: Superettan
Plats: Borås Arena
Tid: 19.00
TV: Dplay

Trippeln

AIK – Varbergs BoIS: Hemmaseger @ 1,75
Helsingborgs IF – Malmö FF: Malmö FF -1,5 @ 2,26
Norrby IF – IK Brage: Hemmaseger @ 2,05

Totalt odds: 8,11

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 2 november, 2020