Trippeln 2/12 – Tips till CL-onsdagen!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Efter tisdagskvällens ljuvliga fighter i världens maffigaste turnering för klubblag är det dags för omgång 5 att stängas under onsdagen. Champions League ståtar som vanligt med idel ädel fotbollsadel, en nyckelfråga är hur det går mellan Manchester United och Paris Saint Germain.

Spelstopp: 20.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Club Brügge – Zenit S:t Petersburg: Club Brügge -0,5 @ 2,10

Minsta möjliga adel återfinns på belgisk mark där det vankas jumbofinal. Club Brügge har visserligen levererat helt okej under hösten, fyra poäng på fyra omgångar innebär att belgarna sitter i förarsätet för att åtminstone nå Europa League. Närmast kommer de blåsvarta värdarna från ett dubbelmöte mot Borussia Dortmund där det blev storstryk både hemma och borta.

Zenit S:t Petersburg var rankade som gruppens tredje bästa lag men redan i premiäromgången visade det sig att det inte skulle gå vägen för ryssarna. Artyom Dzyuba och hans armé fick däng hemma mot Club Brügge, att därefter ta sig an Lazio och Dortmund innebar en uppförsbacke av det mustigare slaget.

Besten Dzyuba är osäker till spel under onsdagen med tanke på en skada, dessutom är de blåvitas försvarschef Dejan Lovren avstängd på Jan Breydel-Stadion. Zenit har vunnit en enda av sina senaste nio tävlingsmatcher på bortabana, i Brügge finns inget att be för. Den blåsvarta cluben kliver in i Europa League.

Fler odds på Club Brügge – Zenit

Spel: Club Brügge -0,5 @ 2,10

Tävling: Champions League

Plats: Jan Breydel-Stadion

Tid: 21.00

TV: Viasat Xtra, Viaplay

Ferencváros – Barcelona: Över 3,5 mål @ 2,44

Ungerns huvudstad arrangerar en matiné mellan gruppettan och jumbon i gruppen som även innehåller Juventus och Dynamo Kiev. Ferencváros som slog ut Djurgården i CL-kvalet har som väntat haft svårt mot de stora elefanterna. Ungrarna har plockat sin enda pinne i hemmamötet med nästjumbon från Kiev och snittar över tre insläppta per tillställning.

Barcelona och Juventus kommer att gå vidare från gruppen, det stod klart innan första avspark och det är nu även tekniskt säkerställt. Barca har gjort rent hus och trots vissa skadebekymmer har spanjorerna trummat på utan pardon. 4-0-segern senast borta mot Dynamo signerades dansken Braithwaite som satte två baljor och assisterade till ytterligare en.

När Camp Nou var spelplats i oktober fick Ferencváros sina fiskar varma av framåtlutade Blaugrana. 5-1 vann Barcelona med då trots att Pique(skadad nu) blev utvisad i mitten av andra halvlek. Barca kommer närmast från en 4-0-triumf mot Osasuna i La Liga och kan se fram emot ännu en målglad afton. Messi rapporteras vila under onsdagskvällen men den blåröda truppen är tillräckligt bred för att måla flerfaldigt mot beskedligt motstånd. Tre av ungrarnas fyra CL-duster denna höst har innehållit minst fyra mål.

Fler odds på Ferencváros – Barcelona

Spel: Över 3,5 mål @ 2,44

Tävling: Champions League

Plats: Puskás Arena

Tid: 21.00

TV: VSport Hockey, Viaplay

Manchester United – Paris SG: Båda lagen gör mål @ 1,52

Sist och störst är striden på drömmarnas teater. När två omgångar återstår återfinns den mäktiga trion RB Leipzig, Manchester United och Paris SG inom tre poäng. Engelsmännen ligger etta för närvarande, till saken hör att RBL och PSG till skillnad från United har jumbon Basaksehir kvar att möta.

Manchester United svarade för en smärre skräll i den första omgången då Ole Gunnar Solskjaers sällskap reste till Paris och dräpte fransoserna. Fernandes straffmål och Rashfords sena avgörande fixade 2-1-biffen för britterna. Dessvärre gick United på en mina i Turkiet, greppet om en slutspelsplats hänger således på en skör tråd.

I förra veckan nöp Paris SG en livsviktig viktoria mot Emil Forsbergs tyska trojka där den store artisten Neymar avgjorde från elva meter. Närmast kommer PSG från en 2-2-match i Ligue 1 hemma mot Bordeaux. United kommer från en 3-2-triumf borta mot Southampton i PL och att båda lagen målar igen under onsdagen är ytterst troligt. United släppte in mål i båda sina möten med Istanbul Basaksehir och när Neymar står på andra sidan kan vi räkna med samma visa.

Fler odds på Man United – Paris SG

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,52

Tävling: Champions League

Plats: Old Trafford

Tid: 21.00

TV: Viaplay, VSport Premium, VSport Ultra

Trippeln

Club Brügge – Zenit S:t Petersburg: Club Brügge -0,5 @ 2,10

Ferencváros – Barcelona: Över 3,5 mål @ 2,44

Manchester United – Paris SG: Båda lagen gör mål @ 1,52

Totalt odds: 7,79

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 december, 2020