Trippeln 20/1 – Onsdagstips med brittisk prägel!

Dagens Trippel

Manchesters båda dignitärer ska in i Premier Leagues eldar under onsdagskvällen. City spelar på eget gräs medan United reser till London. Dagens mellanstation är tjurfäktarnas arena i Leipzig där Foppa ska försöka snurra upp berlinarna i Union.

Spelstopp: 18.:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Manchester C – Aston Villa: Manchester C -1,5 @ 1,77

Fler odds på Manchester City – Aston Villa

Omgång 1, tro det eller ej, ska avverkas ett halvår i efterhand denna särskilda säsong. Aston Villa har gjort en med beröm godkänd insats som erövrat 26 poäng på 15 omgångar, den senaste tiden har dock Lejonen från Birmingham fått grus på tassarna. Tre raka tävlingsmatcher utan seger är ett faktum för The Lions som åkte ur FA-cupen med buller och bång mot Liverpool på hemmaplan senast.

Manchester City har inte bitit i det sura äpplet sedan bortamatchen mot Tottenham i november. Pep Guardiola har skruvat upp sina himmelsblå cylindrar till max, vinner The Citizens sin hängmatch kliver de förbi sin stadsrival Man United som återfinns två pinnar ovanför.

De senaste sju tävlingsmatcherna har slutat med sju himmelsblå segrar. Sex av dessa har Manchester City vunnit med minst två bollars marginal. Manchester United, Arsenal och Chelsea har samtliga skåpas ut av City som lär tillämpa samma behandling mot Birminghams lejon. Aston Villa torskade förra säsongens två ligamöten med Guardiolas grabbar med 3-0 borta och 6-1 hemma.

Fler odds på Manchester City – Aston Villa

Spel: Manchester C -1,5 @ 1,77
Tävling: Premier League
Plats: Etihad
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Sport Xtra

RB Leipzig – Union Berlin: Båda lagen gör mål @ 1,85

Fler odds på RB Leipzig – Union Berlin

Red Bull Arena är platsen där lillelördagen firas genom ett toppmöte i Bundesliga. RB Leipzig har gjort en supersolid höst och parkerar som tvåa efter 16 omgångar, bakom mesta mästarna från München. Tjurarna kommer närmast från en svängig 2-2-historia borta mot Wolfsburg där Emil Forsberg bidrog genom att assistera till Mukieles ledningsbalja.

Union Berlin är det stora utropstecknet i årets tyska finrum, ingen hade trott att de rödvita gästerna skulle återfinnas inom toppkvintetten vid det här laget. Unionen från huvudstaden besegrade tabelltrean Bayer Leverkusen senast och i december lyckades UB lugga både Dortmund och Bayern München.

Vid motsvarande möte på denna arena förra säsongen slutade den rödvita uppgörelsen 3-1 till RB Leipzig. Denna säsong har Union Berlin blott förlorat en bortamatch och mållösa har inte gästerna gått från någon strid på resande fot. Att båda lag målar igen i Leipzig är en stabil hörnsten till trippelbygget.

Fler odds på RB Leipzig – Union Berlin

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,85
Tävling: Bundesliga
Plats: Red Bull Arena
Tid: 20.30
TV: Viaplay, V Sport

Fulham – Manchester U: Fulham Under 0,5 mål @ 2,31

Fler odds på Fulham – Manchester United

Vi stänger onsdagens fotbollsbutik i London dit serieledarna beger sig. Manchester United har varit väldigt pålitliga, något som statuerades på Anfield i söndags. Inte ens borta mot Liverpool gick det att få hål på försvarsmuren med klipporna Harry Maguire och Victor Lindelöf.

Det gick däremot att få hål på Fulham när de derbyspelade mot Chelsea. Den svartvita antiklippan Antonee Robinson drog på sig ett blodrött kort i första halvlek och sedan kunde Mason Mount fixa tre blåklädda pinnar i andra halvlek. The Cottagers har blott vunnit två ligamatcher på 17 försök och kommer få slita hund för att lämna sin plats under giljotinen.

Fulham har gått mållösa från Craven Cottage i 335 minuter trots beskedliga motståndare i form av Brighton och Southampton. Hur ska det då gå mot Manchester United som hållit nollan i 277 minuter. The Red Devils har dessutom nollat The Cottagers vid tre av de senaste fyra besöken på Craven Cottage. Den svartvita nollan är en munsbit för Harry Maguire.

Fler odds på Fulham – Manchester United

Spel: Fulham Under 0,5 mål @ 2,31
Tävling: Premier League
Plats: Craven Cottage
Tid: 21.15
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Manchester C – Aston Villa: Manchester C -1,5 @ 1,77
RB Leipzig – Union Berlin: Båda lagen gör mål @ 1,85
Fulham – Manchester U: Fulham Under 0,5 mål @ 2,31

Totalt odds: 7,56

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100