Trippeln 20/11 – Fredagens fotbollstrippel!

Dagens Trippel

Landslagsveckan har stängt sina portar och vi har en rafflande helg framför oss med massvis av toppfotboll från världens bästa ligor. Franska Ligue 1 vevar igång sin verksamhet under fredagskvällen, bland annat ska miljardbygget PSG in i elden. Danska ligan fullbordar trippeln.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Lyngby – Horsens: Över 2,5 mål @ 1,83

Danmarks finaste fotbollsrum inleder med sin nionde omgång. Kongens Lyngby är spelplats för detta ängsliga jumbomöte mellan de två enda lag i Superligan som ännu inte vunnit någon match denna höst. Lyngby och Horsens har identisk resultatrad, 0-2-6.

Lyngby har förlorat fyra raka ligamatcher och kommer närmast från en förlösande cupkamp, 9-0 borta mot slagpåsen Slagelse är dock något annat än vad som gäller i vardagslivet. De blåvita värdarna har släppt in flest mål av samtliga i Superligan, 19 stycken på åtta omgångar, men framåt ser det inte så pjåkigt ut. Victor Torp som lånats in från Midtjylland har pangat in fem strutar på sina senaste tre framträdanden.

Horsens ligger allra sist i tabellen och lär stanna nere i träsket säsongen ut. De gulsvarta gästerna snittar två insläppta per match, på högerbacken finns en svenskbekanting i form av tidigare DIF-spelaren Peter Nymann som är 38 bast. Samtliga av Lyngbys åtta senaste tävlingsmatcher har innehållit minst tre strutar på tavlan. Detsamma gäller fyra av de senaste fem bortamatcherna för Horsens.  Tre av de senaste fyra inbördes har täckt aktuell lina.

Fler odds på Lyngby – Horsens

Spel: Över 2,5 mål @ 1,83

Tävling: Superligan

Plats: Lyngby Stadion

Tid: 19.00

TV: Viaplay

Rennes – Bordeaux: Rennes -0,5 @ 1,91

Tio omgångar in i det franska finrummet har Bordeaux samlat samman tolv poäng. Vinbryggarna tillhör de mest målsnåla i Ligue 1, 9-11 är målskillnaden för gästerna som vantrivs på resande tass. Förutom trippen till Angers i augusti har Bordeaux torskat samtliga bortamatcher.

Rennes har sprungit riktigt duktigt under hösten, trots att man krigat på dubbla fronter parallellt. Det gamla svensklaget har endast en pinne i Champions League men i ligaliret har de rödsvarta värdarna lagt sig alldeles i bakvattnet under dominanta Paris Saint Germain.

Rennes saknar Camavinga under fredagskvällen men går ändå med rätta in som tydliga favoriter. Bordeaux tre senaste besök på Roazhon Park har slutat med ständiga torskmåltider och gästerna har inte ens gjort mål någon gång inom detta spann. Den rödsvarta ettan betalar bättre än den borde.

Fler odds på Rennes – Bordeaux

Spel: Rennes -0,5 @ 1,91

Tävling: Ligue 1

Plats: Roazhon Park

Tid: 19.00

TV: Viaplay

Monaco – Paris SG: Över 3,5 mål @ 1,90

Vilka som leder Ligue 1 är en ickefråga, oavsett vilken säsong som pågår och oavsett hur långt den är gången. Tio omgångar har renderat i åtta triumfer för PSG som är ännu mer överlägsna sett till nätrassel. 26 gjorda och tre insläppta säger allt om den parisiska dominansen.

Monaco är i grunden ett av de lag som aspirerar på den andra direkta CL-platsen bakom de ständiga seriesegrarna. Tidigare Bayern-bossen Niko Kovac har implementerat en öppensinnad fotboll hos de rödvita vars seriematcher snittar över tre mål. Hemma i skatteparadiset är Monaco obesegrade med tolv nätrassel framåt och sex i baken.

Ben Yedder har dragits med coronavirus hos hemmalaget medan gästerna har frågetecken för bland andra Neymar och Verratti. Mbappé ska komma till spel och han borgar för målkalas på egen hand, Les Bleus guldmedaljör toppar poängligan med elva personliga pinnar. Sex raka inbördes möten har slutat med minst fyra mål på tavlan.

Fler odds på Monaco – Paris SG

Spel: Över 3,5 mål @ 1,90

Tävling: Ligue 1

Plats: Stade Louis II

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Trippeln

Lyngby – Horsens: Över 2,5 mål @ 1,83

Rennes – Bordeaux: Rennes -0,5 @ 1,91

Monaco – Paris SG: Över 3,5 mål @ 1,90

Totalt odds: 6,64

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100