Trippeln 20/11 – Premier League är tillbaka!

Dagens Trippel

Lördagens triss hämtas inte helt oväntat från Premier League. Världens bästa liga är tillbaka efter ett två veckor långt landslagsuppehåll och tre intressanta dueller hamnar i fokus när trippeln ska ta form. Steven Gerrard spås inleda med en seger direkt i tränardebuten för Aston Villa samt att två olika målspel hämtas från Vicarage Road respektive Molineux Stadium. Allt detta till en bra bit över 6 gånger pengen. Let’s go!

Spelstopp: 15:59

Aston Villa – Brighton: Hemmaseger @ 2,41

Tränarkarusellen har snurrat på i Premier League de senaste veckorna. Aston Villa gjorde sig av med Dean Smith (som i sin tur tog över rodret i Norwich) och in kom Liverpool-ikonen Steven Gerrard, närmast i skotska Rangers, som nu ska försöka få ordning på Lejonen från Birmingham. Värdarna sålde som bekant guldklimpen Jack Grealish till Manchester City i början av säsongen och har för pengarna värvat in tunga namn som Buendía och Ings. Den sistnämnda, som köptes från Southampton för dyra pengar, är förhoppningsvis aktuell för spel igen denna lördag efter att ha dragits med skadebekymmer.

Brighton inledde ligaspelet starkt, men det börjar bli ett bra tag sen som Graham Potters fiskmåsar vann en fotbollsmatch. 19:e september var senast laget från sydkusten segrade i Premier League. Mot ett Villa som bör vara stärkta av det nya ledarskapet kan besökarna få svårt att hänga med. Speciellt med tanke på att spanske keeperen Robert Sánchez är avstängd samt att Danny Welbeck alltjämt finns på skadelistan.

Värdarna har som bekant inte övertygat denna säsong, men kan mycket väl komma till sin rätt i denna fajt. Gerrard lotsar sina lejon till en hemmaseger direkt i tränardebuten.

Fler odds på Aston Villa – Brighton >

Spel: Hemmaseger @ 2,41
Tävling: Premier League
Plats: Villa Park
Tid: 16:00
TV: Viaplay

Watford – Manchester United: Manchester United över 1,5 lagmål @ 1,52

Det är inte många spelare där ute som vill röra i Manchester United för tillfället. Ole Gunnar Solskjaer ryktas bli av med sitt jobb inom de närmsta veckorna efter att storklubben från Greater Manchester har radat upp besvikelser mot slutet. Med Paul Pogba både skadad och på botbänken, samt ett tungt defensivt avbräck i franske backen Varane, tittar nog de flesta åt hemmalagets håll här.

United är med det sagt flera nivåer bättre än Watford, som i grund och botten är ett Championship-lag i Premier League-kostym. Även fast Claudio Ranieri tagit över som tränare för de hemmahörande “Bålgetingarna” kommer de behöva överträffa sig själva för att ta poäng i denna hemmamatch. Med viktige Juraj Kucka avstängd är de gulsvarta dessutom ordentligt försvagade.

Men trots att gästerna är betydligt skickligare går de inte att lita på, så därför är målspelet mer attraktivt än den raka bortasegern. Minst två bollar ska Solskjaers manskap ändå lyckas trycka in på ett defensivt svagt Watford.

Fler odds på Watford – Manchester United >

Spel: Manchester United över 1,5 lagmål @ 1,52
Tävling: Premier League
Plats: Vicarage Road
Tid: 16:00
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Wolves – West Ham: Båda lagen gör mål: Ja @ 1,77

Wolves och West Ham värderas relativt lika på oddsmarknaden, även om gästerna från London rättvist är knappa favoriter med tanke på den fina säsongen hittills. The Hammers känns stekheta för tillfället, speciellt efter 3-2-segern på Anfield. Superstjärnan Michail Antonio är tillbaka efter ett lyckat landslagsuppehåll med Jamaica och kommer som vanligt vara ett stort hot i gästernas offensiv.

Wolves har även de haft en lyckad höst. Bruno Lages vargar spelar en effektiv fotboll som lett till mängder med fina resultat de senaste månaderna. Men mot Crystal Palace senast tog det stopp (0-2). Hur väl Jiménez och company klarar av att studsa tillbaka från nederlaget återstår att se. Alldeles oavsett borde hemmalaget klara av att ge de tillresta tabelltreorna en ordentlig fajt.

Det känns aningen svårt att välja en vinnare i denna duell, och precis som i förra matchen blir mål-kolumnen därför mer intressant. Två sällskap med starka anfall brakar samman och då vankas det nätkänning i båda burarna. Att både Wolves och West Ham lyckas göra mål klickas således till 1,77 gånger pengen!

Fler odds på Wolves – West Ham >

Spel: Båda lagen gör mål: Ja @ 1,77
Tävling: Premier League
Plats: Molineux Stadium
Tid: 16:00
TV: Viasat Sport, Viaplay

Trippeln

Aston Villa – Brighton: Hemmaseger @ 2,41
Watford – Manchester United: Manchester United över 1,5 lagmål @ 1,52
Wolves – West Ham: Båda lagen gör mål: Ja @ 1,77

Totalt odds: 6,48

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.