Trippeln 20/8 – Fredagstrippeln!

Dagens Trippel

Efter veckans alla fantastiska kvalkamper till CL, EL och ECL är det under fredagen en återgång till sedvanligt seriespel. Både i Tyskland, Frankrike och Spanien är dagens duster präglade av tungt favorittryck, kan man lita på högdjuren eller är det läge att gå emot?

Spelstopp: 20.29

RB Leipzig – Stuttgart: Stuttgart(1) @ 2,72

Fredagskvällen tar sin början hos Emil Forsberg och tjurarna i RB Leipzig som såg en smula vilsna ut i premiären. 1-0-förlusten mot fjolårets bottenlag Mainz var inte vad Jesse Marsch hade hoppats på sedan han i sommar anslöt till tränarbänken hos fjolårstvåan efter sin tid i systerklubben Salzburg.

Nu ställs Foppa och company mot ett av fjolårets stora överraskningslag. Stuttgart slutade på en aktningsvärd niondeplats i Bundesliga under våren och kommer från en formidabel premiär. 5-1 mot Greuter Fürth var ord och inga visor från Matarazzos mannar som inte visade tecken på sin digra skadelista.

Marc Oliver Kampf i Stuttgarts backlinje har aldrig gjort fler än två mål på en säsong i det tyska finrummet, nu har 26-åringen nått toppnoteringen redan efter en match. Gästerna var särskilt starka på främmande gräs förra säsongen då boysen från bilmeckat landade på en femteplats i bortatabellen. RB Leipzig har endast vunnit en av sina senaste sex tävlingmatcher i läskedryckens borg, med tanke på bortapremiären är det inte läge att tro på ett trendbrott i helgen. X2 betalar på tok för bra.

Fler odds på RB Leipzig – Stuttgart >

Spel: Stuttgart(1) @ 2,72
Tävling: Bundesliga
Plats: Red Bull Arena
Tid: 20.30
TV: Viaplay, V Sport Premium

Real Betis – Cadiz: Hemmaseger @ 1,54

Vi glider över till Iberiska halvön där det också är dags för den andra omgången i La Liga. Kombattanterna på Estadio Beníto Villarmarín kommer från likartade premiärer då 1-1 landade på tavlan när Real Betis besökte Mallorca och när Cadiz tog emot Levante hemma i Andalusien.

Den grönvita värdföreningen inledde föregående säsong klent men vecklades tids nog ut till ett av Spaniens starkaste manskap. Real Betis förlorade bara en av vårens 16 avslutande seriestrider och har lyckats behålla båda sina kreativa konstnärer Borja Iglesias samt Sergio Canales. Och, aldrig att förglömma, lirande legendaren Joaquin som vid 40 års ålder hoppade in senast på Mallis.

Cadiz som landade i mellanmjölkens land förra säsongen har lyckats behålla härföraren Negredo samt hans hantlangare Alberto Perea. Den sistnämnde klev dock av knäskadad mot Levante och rapporteras bli borta en tid framöver. Real Betis vann båda förra säsongens inbördes mot Cadiz och en tredje raka grönvit kaka ska ses som högst trolig under Sevillas sensommarkväll.

Fler odds på Real Betis – Cadiz >

Spel: Hemmaseger @ 1,54
Tävling: La Liga
Plats: Estadio Beníto Villarmarín
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Stade Brest – Paris SG: Paris SG -1,5 @ 1,66

Bilderna som kablas ut från de parisiska träningarna är skrattretande, när Paris SG lirar interna smålagsmatcher kan Messi, Neymar och Mbappé ingå i ena gänget, det är en historiskt oöverträffad trio som kommer ha mycket skoj tillsammans om inte lönetak eller marängpengar kommer emellan.?

?PSG har som väntat inlett Ligue 1 med dubbla segrar trots att många världsgubbar ställts utanför truppen på grund av skador, sjukdomar och förlängd semester. Tänk att sopa hem segrar när man saknar Marquinhos, Messi, Donnarumma, Ramos, Verratti, Neymar, Di Maria och ett knippe goa gubbar ytterligare. Endast inbördeskrig kan knäcka Mauricio Pochettinos miljardbygge den här säsongen.?

Tredje motståndare till rakning för parisarna är Stade Brest som hängde kvar i finrummet med minsta möjliga marginal. Endast en pinne skiljde de rödvita värdarna från bottentrion i våras, denna höstsäsong har inletts med dubbla delade potter för Jere Uronen och hemmagänget. Oavsett om Mbappé får sällskap av Messi eller Neymar så ska Uronen få svettas själen ur sig när miljardmännen kommer farande på Stade Francis-Le Blé. PSG har vunnit nio raka inbördes möten, lejonparten med minst två bollars marginal.

Fler odds på Stade Brest – Paris SG >

Spel: Paris SG -1,5 @ 1,66
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Francis-Le Blé
Tid: 21.00
TV:

Trippeln

RB Leipzig – Stuttgart: Stuttgart(1) @ 2,72
Real Betis – Cadiz: Hemmaseger @ 1,54
Stade Brest – Paris SG: Paris SG -1,5 @ 1,66

Totalt odds: 6,95

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100