Trippeln 21/1 – Vass trippel till torsdagen!

Dagens Trippel

Ärtsoppa, fläsk och pannkakor. Det enda som fattas är rikligt med grädde och sådan guldkant på tillvaron ska hämtas från Europas tre mest rafflande fotbollsländer. Premier League, La Liga samt Supercupen i Italien finns alla på menyn när vi blickar mot mållinorna.

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Liverpool – Burnley: Under 2,5 mål @ 2,58

Fler odds på Liverpool – Burnley

I svenskarnas favoritliga på de brittiska öarna har Liverpool och Burnley betat av 18 respektive 17 omgångar inför torsdagens sammandrabbning på anrika Anfield. 4-4-9 lyder de lilaklädda gästernas facit där det mest talande är målskillnaden. 9-22 innebär att The Clarets är Premier Leagues mest målsnåla lag. 

Liverpool har gjort en okej säsong, att som regerande mästare ha flera lag framför sig halvvägs in i säsongen är knappast okej men man får ta med i beräkningarna att Klopp haft extrem otur med skador. The Reds formkurva är dock ej okej, efter att ha demolerat Crystal Palace för en dryg månad sedan har de nästkommande fyra PL-fighterna slutat med ett nederlag och trippla kryss.

Samtliga fyra ligamatcher för Liverpool den senaste månaden har hållit sig under den aktuella mållinan. Två av dessa duster har slutat 0-0, borta mot Newcastle samt senast hemma mot Manchester United. Burnleys fyra fighter i ligan inom detta spann har innehållit max en balja på tavlan. Motsvarande möte slutade 1-1 förra säsongen, målgladare än så bör det inte bli nu heller.

Fler odds på Liverpool – Burnley

Spel: Under 2,5 mål @ 2,58
Tävling: Premier League
Plats: Anfield
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Lazio – Parma: Under 2,5 mål @ 2,26

Fler odds på Lazio – Parma

Nere i den italienska stöveln står Coppa Italia på agendan när det vankas åttondelsfinal i den eviga staden. Lazio och Parma möttes i Serie A så sent som för två omgångar sedan, 10 januari, då hette spelplatsen Stadio Ennio Tardini när romarna reste hem med tre 2-0-pinnar i bagaget.

Sedan uppgörelsen i skinkstaden har Lazio vevat hem en urläcker derbyviktoria mot Roma där Luis Alberto visade att han är mer än en simpel assistkung. Parma följde upp torsken mot Örnarna från huvudstaden med att besöka topplaget Sassuolo och nypa en 1-1-pinne med mersmak. Kuckas ledningsmål kvitterades inte förrän i matchminut 95, på straff.

Fyra av de senaste fem inbördes mötena mellan Lazio och Parma har varit så pass målsnåla att de hållit sig under tre mål. Med tanke på matchbilden i ligan senast tyder mycket på att Parma åter satsar på att bromsa upp flytet i Örnarnas vingar när Immobile och Alberto försöker virvla fram, att ostskivorna åter haglar från mannen i svart förefaller troligt. Att det åter blir målsnålt kan vi likaledes räkna med.

Fler odds på Lazio – Parma

Spel: Under 2,5 mål @ 2,26
Tävling: Coppa Italia
Plats: Olympiastadion
Tid: 21.15
TV: –

Eibar – Atlético Madrid: Under 2,5 mål @ 1,52

Fler odds på Eibar – Atlético Madrid

Sist men sannerligen inte minst är det ljuvliga La Liga som är på tapeten. I synnerhet inte minst i betraktelsen sunt spel på undern. Diego Simeone och Jan Oblak är de bästa vänner en bettare kan ha om man är lagd åt det osexiga håll att man vill sitta och hoppas på att det ska hända så lite som möjligt i matcherna.

Atlético Madrid har tagit sig till en magisk serieledning genom sitt enträgna, kollektiva försvarsspel där världens bäste burväktare finns som livlina. 41 poäng på 16 omgångar i la Liga är enastående i sig men än mer imponerande är att Madrassmakarna bara släppt in sex(!) strutar. 

Vår vän Janne från Slovenien höll åter nollan intakt senast när toppkonkurrenten Sevilla besökte Wanda Metropolitano. Eibar brukar aldrig banga på tråkiga matchbilder hemma i Baskien. På denna blåvita matta har det redan blivit 0-0 fyra(!) gånger denna säsong. Lägg till att fem raka seriematcher på baskisk mark mellan Eibar och Atlético Madrid slutat inom den aktuella mållinan och Jannes famn ter sig än tryggare.

Fler odds på Eibar – Atlético Madrid

Spel: Under 2,5 mål @ 1,52
Tävling: La Liga
Plats: Estadio Municipal de Ipurua
Tid: 21.30
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Liverpool – Burnley: Under 2,5 mål @ 2,58 
Lazio – Parma: Under 2,5 mål @ 2,26
Eibar – Atlético Madrid: Under 2,5 mål @ 1,52

Totalt odds: 8,86

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100