Trippeln 21/11 – Serie A i fokus

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det spelas gott om högkvalitativa matcher lite överallt under söndagen och efter ett ordentligt grävande har vi letat fram de tre allra bästa dragen som totalt ger ett odds på närmare 9 gånger pengarna. Inget som får missas. Bland annat skjuter Varberg bort AIK från guldstriden medan Inter vinner toppmötet på San Siro. Ryggar du?

Spelstopp: 14.59

Salernitana – Sampdoria: Bortaseger @ 2,41

Salernitana föll med 0-3 mot Lazio i sin senaste ligamatch och har svårt att räcka till i det italienska finrummet. Offensivt klickar det inte alls trots att spelare som Ribéry och Simy finns att tillgå. Tio mål är sämst av samtliga lag i serien och det lär inte bli speciellt många fler fullträffar under söndagen. Bakåt läcker det desto mer, inget lag har släppt in fler än 26 mål och det är den siffra som Salernitana ståtar med.

Sampdoria befinner sig två pinnar före Salernitana, men också under nedflyttningsstrecket. Gästernas trupp är dock betydligt namnstarkare. Yoshida och Colley är ett dugligt mittbackspar och den nordiska duon Thorsby/Ekdal är skickliga mittfältare. Dessutom finns det målfarliga lirare som Gabbiadini, Caputo, Torregrossa och Candreva i truppen. Det är dags för den uppställningen att slå till.

Spelare för spelare skiljer det en hel del mellan dessa två gäng och kommer bara besökarna från Genua upp i nivå tar de tre tunga poäng. 2,41 är lite väl högt på att det ska hända och då är vi snabbt där och tar betalt.

Fler odds på Salernitana – Sampdoria >

Spel: Bortaseger @ 2,41
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Arechi
Tid: 15.00
TV: Cmore Fotboll och Cmore

Varberg – AIK: Varberg +0,5 @ 1,65

AIK har en i stort sett fulltalig trupp redo inför avslutningen och då finns det många spelare av hög klass. Sebastian Larsson och Bilal Hussein är ett av seriens bästa innermittfält och i backlinjen styr landslags-Milosevic. Framåt finns det både kraft i Goitom och speed i Elbouzedi och Stefanelli. Ändå är det något som skaver inför denna match. Den ska nämligen spelas på bortaplan och Gnaget är urusla utanför Solnas gränser.

Varberg har två avstängningar att hantera. Ejupi kan ersättas av Tranberg rakt av utan att laget blir sämre, men De Britos precisa inlägg från vänsterkanten kommer saknas. Det grönsvarta hemmalaget kan dock matcha sin sydafrikanska trio Matthews, Moon och Le Roux som alla håller hög allsvensk klass. Framåt är Simovic en riktig bjässe som AIK:s fysiska mittbackar kommer få fullt sjå att brottas med.

Varberg har spelat tio raka hemmamatcher utan förlust och kan mycket väl skjuta bort Gnaget från guldstriden. AIK har bara vunnit tre av 13 bortamatcher och det är för dåliga siffror för ett topplag. Här försämras det ännu mer. 1,65 på Varberg +0,5, som är samma sak som att spela 1X, plockas omgående med.

Fler odds på Varberg – AIK >

Spel: Varberg +0,5 @ 1,65
Tävling: Allsvenskan
Plats: Påskbergsvallen
Tid: 17.30
TV: Discovery+

Inter – Napoli: Hemmaseger @ 2,26

Vilken pärla vi bjuds på under söndagskvällen. De regerande italienska mästarna tar emot hittills obesegrade Napoli. Besökarna har dock börjat hacka en aning med två oavgjorda matcher på de fyra senaste omgångarna och Inter är en motståndare de brukar trivas ganska illa mot. Koulibaly är tillbaka från avstängning och han och Rrahmani kommer få slita hårt i försvaret.

Edin Dzeko har funnit sig tillrätta i Milano och öser in mål för sin klubb. Tillsammans med Lautaro Martínez bildar han ett av seriens bästa anfallspar och det är knappt så att Inter-fansen saknar Lukaku. Den största styrkan hos Simone Inzaghis Inter hittas dock på mitten där Barella, Brozovic och Calhanoglu tar plats. En trio som kompletterar varandra på ett perfekt sätt.

Inter förtjänade tre poäng mot Milan, men fick nöja sig med 1-1 då efter att bland annat ha missat en straff. Nu är det bara seger som gäller för att minska gapet upp till Napoli och det löser de blåsvarta. 2.26 på den raka ettan hugger vi omgående.

Fler odds på Inter – Napoli >

Spel: Hemmaseger @ 2,26
Tävling: Serie A
Plats: San Siro
Tid: 18.00
TV: Cmore Fotboll och Cmore

Trippeln

Salernitana – Sampdoria: Bortaseger @ 2,41
Varberg – AIK: Varberg +0,5 @ 1,65
Inter – Napoli: Hemmaseger @ 2,26

Totalt odds: 8,98

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 november, 2021