Trippeln 21/12 – Måndagstrippel med målfokus!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

För att vara en måndag kan vi konstatera att spelutbudet är bra och likaså kvaliteten på matcherna. Dubbla bataljer i Premier League går av stapeln, på Turf Moor respektive Stamford Bridge, båda dessa snappas upp på veckans första trippelspel.

Spelstopp: 16:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Antalyaspor – Kayserispor: Kayserispor Under 0,5 mål @ 2,43

Fler odds på Antalyaspor – Kayserispor

Måndagseftermiddagen tar sin avstamp i turistparadiset Antalya. Antalyaspor har erövrat 14 pinnar på sina tolv avverkade omgångar i det turkiska finrummet, formen är det inget fel på i hemmalägret efter fem raka tävlingsmatcher utan nederlag. Lirande legendaren Lukas Podolski har hittat nätet två gånger under hösten, mot storklubbarna Fenerbahce samt Basaksehir.

Kayserispors mest namnkunniga spelare är Aaron Lennon som lirat två VM-turneringar för England. Lennon kom gratis från Burnley i september och har inte gjort särskilt mycket väsen av sig på turkisk mark, 33-taggaren väntar fortfarande på första struten i den rödgula dräkten.

Gästerna har haft förtvivlat svårt att hitta nätet, där bär fler än Lennon skuld. Sex mål totalt på elva omgångar är direkt underkänt för bottengänget Kayserispor. Med tanke på att Antalyaspor hittat sin defensiva nyckel lär det inte bli lätt för besökarna att hävda sig under måndagen. I fyra av de senaste fem tävlingsmatcherna har de rödvita hållit tätt.

Fler odds på Antalyaspor – Kayserispor

Spel: Kayserispor Under 0,5 mål @ 2,43
Tävling: Süper Lig
Plats: Antalya Stayumu
Tid: 17.00
TV: –

Burnley – Wolverhampton: Under 2,5 mål @ 1,55

Fler odds på Burnley – Wolverhampton

Efter att ha belägrat Antalya kommer vi osökt till Aaron Lennons gamla hem vid namn Turf Moor. Fascinerande är att Burnley haft lika svårt att göra mål som Lennons nya lag. I likhet med Kayserispor har The Clarets endast vittjat nätet vid sex tillfällen, inom denna kategori är värdarna sämst i Premier League och nedflyttningsplatsen är ett faktum.

Wolverhampton tillhör också det engelska finrummets trubbigaste offensiver. De orangeklädda vargarna snittar en strut per ligastrid, mittenlaget har dock sina anledningar till detta. Coach Nuno har tappat sin stjärna Jota till Liverpool samtidigt som det andra esset, Jiménez, dras med skadebekymmer.

Sommarens inbördes möte på den vinröda mattan slutade 1-1 efter att just Jiménez skjutit sig in i målprotokollet. Sex raka duster mellan dessa kombattanter har varit tillräckligt målsnåla för att landa under den aktuella linan. Med tanke på det blöta krutet i båda sidors bössor kan vi inte vänta oss något trendbrott i vintermörkret.

Fler odds på Burnley – Wolverhampton

Spel: Under 2,5 mål @ 1,55
Tävling: Premier League
Plats: Turf Moor
Tid: 18.30
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Extra

Chelsea – West Ham: Båda lagen gör mål @ 1,71

Fler odds på Chelsea – West Ham

The Big Smoke avrundar kupongen med en kvällskaramell. Det vankas derby på Stamford Bridge mellan två gäng som har betydligt bättre kräm i bössorna än Kayserispor, Burnley och Wolves. Efter 13 omgångar är Chelsea det näst spetsigaste laget bakom Liverpool med i snitt två nätrassel per match.

West Ham har både ett diger poäng- och målkonto, särskilt med tanke på att den beryktade tråkmånsen David Moyes sitter bakom spakarna. The Hammers har lagt ankare på den övre halvan av Premier League i kraft av sin strålande formkurva. Senaste sex rundorna bär facit 4-1-1 efter att enda plumpen kom mot Moyes gamla vänner i Manchester.

När Chelsea och West Ham lirade derby på Olympiastadion i somras slutade holmgången 3-2 till Moyes mannar efter att Jarrod Bowen visat framfötterna. The Hammers kommer närmast från ett 1-1-möte i hemmaderbyt mot Crystal Palace medan The Blues kommer från ett 2-1-nederlag i Wolverhamptons varggrop. Att båda lagen målar igen är nära förestående.

Fler odds på Chelsea – West Ham

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,71
Tävling: Premier League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Antalyaspor – Kayserispor: Kayserispor Under 0,5 mål @ 2,43
Burnley – Wolverhampton: Under 2,5 mål @ 1,55
Chelsea – West Ham: Båda lagen gör mål @ 1,71

Totalt odds: 6,44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 21 december, 2020