Trippeln 24/1 – Söndagens måltips!

Dagens Trippel

På klassiskt vis ska veckan avrundas med i huvudsak fotboll från Italien. I den eviga staden tar Lazio emot Sassuolo medan Albin Ekdal beger sig med Sampdoria till Parma. Aftonen avrundas i Spanien där det bör bli snålare när Atlético Madrid ska in i elden igen.

Spelstopp: 17.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Lazio – Sassuolo: Båda lagen gör mål @ 1,60

Det är den eviga staden i Italien som startar söndagen med ett möte mellan tabellgrannar. Båda kombattanterna på Stadio Olimpico återfinns på den övre halvan av finrummet, strax under Europaplatserna, när Serie A har avverkat 18 omgångar. Målglädjen har sällskapen gemensamt så det finns fina förutsättningar inför kvällen.

Lazio har snudd på målgaranti i sin härförare Ciro Immobile, fjolårets överlägsna skyttekung skuggar nu Cristiano Ronaldo med sina tolv fullträffar. Örnarna från Rom har prima form med fyra raka vinster sett till samtliga tävlignsmatcher, särskilt gott smakade derbysegern mot Roma när Immobile bidrog med en balja.

Sassuolo är en av de stora positiva överraskningarna denna säsong. De grönsvarta gästerna har bland annat besegrat Napoli på San Paolo under hösten och självförtroendet är gott efter förra säsongens besök i huvudstaden. 2-1 segrade de grönsvarta med då och Lazio bör hålla i hatten även denna gång för gästerna har målat i åtta av nio bortamatcher. Fyra raka inbördes har innehållit mål i båda burar.

Fler odds på Lazio – Sassuolo

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,60

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Olimpico

Tid: 18.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Parma – Sampdoria: Över 2,5 mål @ 1,95

Vi förflyttar oss ett par snäpp nedåt i stövelns hierarki. I synnerhet när det gäller Parma är avståndet stort upp till toppen, nästjumbon har haft det blytungt under en längre tid. Det gamla svensklaget har inte vunnit en match sedan trippen till Genoa i november månad.

Sampdoria har svarat för en stabil leverans denna säsong sedan Claudio Ranieri fått tid att foga samman sina styrkor. Strategen med ett guld från Premier League med Leicester kan nu glädja sig åt att mittfältsankaret Albin Ekdal just förlängt sitt kontrakt hos de blåklädda från Genoa.

Doria följde upp sitt nesliga 2-1-nederlag mot Spezia genom att segra med samma siffror hemma mot Udinese. Målglädjen är genomgående för Ranieri och Ekdal, elva av de senaste tolv tävlingsmatcherna har innehållit minst tre mål. Fem av de senaste sju för Parmas del har också uppfyllt det aktuella kravet. Förra säsongens motsvarande möte slutade 2-3.

Fler odds på Parma – Sampdoria

Spel: Över 2,5 mål @ 1,95

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Ennio Tardini

Tid: 20.45

TV: CMore, CMore Live

Atlético Madrid – Valencia: Under 2,5 mål @ 1,87

Frågan är om någonting kan stoppa Diego Simeone och hans Atlético Madrid från att vinna La Liga den här säsongen. Det enkla svaret är nekande. Torsdagens match mot Eibar var signifikant för Madrassmakarnas säsong och signifikant för hur guldlag alltid får med sig resultat.

I matchminut 89 klev Luis Suárez fram när hans rödvita serieledare behövde sin stjärna som mest. Från elva meter fixade uruguayanen ännu en trepoängare åt Atlético som toppar tabellen i snudd på överlägsen stil med den sagolika resultatraden 14-2-1. Mest frapperande är som vanligt defensiven, Simeone har inte tummat en millimeter på bygget som blott släppt in sju bollar på 17 omgångar

Valencia är ett mittenlag som trivs tämligen väl med spelet på främmande fot. I bortatabellen ligger Fladdermössen på den övre halvan med sin sparsamma målskillnad 10-12 efter nio utflykter. Höstens inbördes möte på mäktiga Mestalla slutade 1-0 till Madrassmakarna och något liknande lär de lösa hemma i Madrid. Jan Oblak försäkrar trippelns sista byggsten med sina monstruösa labbar.

Fler odds på Atlético Madrid – Valencia

Spel: Under 2,5 mål @ 1,87

Tävling: La Liga

Plats: Wanda Metropolitano

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Lazio – Sassuolo: Båda lagen gör mål @ 1,60

Parma – Sampdoria: Över 2,5 mål @ 1,95

Atlético Madrid – Valencia: Under 2,5 mål @ 1,87

Totalt odds: 5,83

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100