Trippeln 25/10 – Allsvensk trippel med prima odds!

Dagens Trippel

Klassikermötet mellan Malmö FF och IFK Göteborg är en karamell värd namnet när Eleda Stadion slår upp sina allsvenska portar. Två konstgräslag drabbar samman i Jämtland medan naturgräsgäng ska bataljera i Småland.

Spelstopp: 14:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Kalmar FF – Falkenbergs FF: Falkenbergs FF +0,5 @ 1,72

Fler odds på Kalmar FF – Falkenbergs FF

Mer intrikat än på Guldfågeln Arena kan det knappast bli. Jumbon tar emot nästjumbon när sex omgångar kvarstår av Allsvenskan 2020. Kalmar FF är det blågula finrummets sämsta hemmalag medan Falkenbergs FF är det näst sämsta bortalaget.

Försvarsspelet har varit ett småländskt adelsmärke men i år står inte KFF att känna igen. 44 insläppta bollar i den rödvita buren är sämst i klassen och framöver har Nanne Bergstrand extra mycket defensiva bekymmer. Fidan Aliti har lämnat Småland samtidigt som Viktor Elms kropp har checkat ut.

Den kalmaritiska hemmaraden lyder 1-4-7, därmed borde det vara kriminellt att oddssätta jumbon som favorit. Både KFF och HIF är i enormt behov av en trepoängare men det lär inte bli öppna spjäll i jumbofinalen. Här lär försiktighetsprincipen tillämpas och krysset är den mest troliga utgången. Senaste tre inbördes har inneburit ett resultat av vardera valör. Halländskt poängplock är taget.

Fler odds på Kalmar FF – Falkenbergs FF

Spel: Falkenbergs FF +0,5 @ 1,72
Tävling: Allsvenskan
Plats: Guldfågeln Arena
Tid: 14.30
TV: Dplay

Östersunds FK – Hammarby IF: Östersunds FK +0,5 @ 2,34

Fler odds på Östersunds FK – Hammarby IF

Östersunds FK kommer att skrivas in i kurslitteraturen på Harvard University i Cambridge när det handlar om ledarskap. Ian Burchnall var på väg att lotsa Falkarna mot Superettan med järnhand men efter tränarrockaden har de norrländska rovdjuren flugit som en raket genom tabellen. Amir Azrafshan har lyft ÖFK till den övre halvan på ett oerhört imponerande vis.

Jämtkraft Arenas värdar kommer närmast från en insats i toppklass på Studenternas i Uppsala. Sirius fick smaka på rödsvart 3-2-kaka när Blair Turgott visade brittisk briljans. Hammarby IF reser till Norrland med en 4-2-viktoria mot Mjällby i bagaget. Ludwigson och Khalili visade att söderbröderna kan klara sig även utan flyktade Tankovic.

Senaste sju motsvarande möten har slutat med endast en vinst för Hammarby. Även formen talar för hemmalaget som plockat poäng i tio av sina senaste elva tävlingsmatcher. Bajen har tappat poäng i lejonparten av årets allsvenska bortamatcher, mer än en pinne ska de inte be för denna söndagseftermiddag.

Fler odds på Östersunds FK – Hammarby IF

Spel: Östersunds FK +0,5 @ 2,34
Tävling: Allsvenskan
Plats: Jämtkraft Arena
Tid: 14.30
TV: Dplay

Malmö FF – IFK Göteborg: Malmö FF -1,5 @ 2,29

Fler odds på Malmö FF – IFK Göteborg

Söndagens största klasskillnad är att vänta nere i Skåne. Malmö FF tågar på mot ännu en blågul buckla efter att ha gått från klarhet till klarhet. Ola Toivonen och hans vänner är särskilt starka i hemmaborgen på Eleda Stadion, 8-4-0 är resultatraden här och målskillnaden lyder 23-8.

IFK Göteborg är fjärran från fornstora dagar, 23 poängs marginal till serieledande MFF är en smärre skam med blåvita mått mätt. Göteborgarna återfinns på plats 13 och löper fortsatt risk att tvingas kvala eller till och med trilla ur omedelbums. Förlusten mot AIK på Friends förra helgen var fullt rättvis, även om Pontus Wernbloom försökte snacka bort den.

Senaste åren har en tydlig klasskillnad visat sig mellan maratontabellens två starkaste klubbar. Blåvitt grisade sig till cupguldet i somras men i senaste allsvenska bataljen satte MFF ner foten och vann med 3-0 på Gamla Ullevi. Skåningarna slog Häcken, det bästa Göteborgslaget, med 3-0 i senaste hemmamatchen och kommer vinna med liknande marginal mot det blåvita bottenlaget.

Fler odds på Malmö FF – IFK Göteborg

Spel: Malmö FF -1,5 @ 2,29
Tävling: Allsvenskan
Plats: Eleda Stadion
Tid: 17.30
TV: Dplay

Trippeln

Kalmar FF – Falkenbergs FF: Falkenbergs FF +0,5 @ 1,72
Östersunds FK – Hammarby IF: Östersunds FK +0,5 @ 2,34
Malmö FF – IFK Göteborg: Malmö FF -1,5 @ 2,29

Totalt odds: 9,22

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100