Trippeln 25/2 – Europa League-trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Ärtsoppans dag är äntligen här och med den kommer ett koppel av kamper från Europa League. Sveriges båda tilltänkta centertankar i sommarens EM-sluspel återfinns när bästa trippeln läggs under luppen, Berg ska till Zagreb medan Zlatan ska slakta på San Siro.

Spelstopp: 18:54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Napoli – Granada: Över 3,5 mål @ 2,65

Fler odds på Napoli – Granada

Ståndaktigt startskott sker på maffiga arenan vid namn Stadio Diego Armando Maradona. Här möts två duktigt sargade manskap för att slutföra den kraftmätning som inleddes i Andalusien för en vecka sedan. 2-0 vann Granada med då, nu ser spanjorerna ut att komma utan sju av sina pjäser, bland andra Soldado och Charris som visserligen inte medverkade senast heller.

Gennaro Gattuso har en ännu värre sits med tvåmålsunderläge och hela nio gubbar skadade/osäkra. Ospina och Manolas lär inte visa sig på den himmelsblå mattan, om inte heller Insigne, Mertens eller Osimhen dyker upp har Napoli ett berg att bestiga. Att Gattusos grabbar kan göra många mål vet vi efter 6-0 mot Fiorentina, 6-0 mot Genoa, 4-0 mot Roma, 4-1 mot Atalanta.

Granada kliver givetvis ner i den italienska stöveln med ett tydligt grepp om biljetten till åttondelen men andalusierna kommer inte att parkera någon bromsbuss. De rödvita gästerna bangar aldrig på sjöslag, deras senaste fem tävlingsmatcher på bortabana har samtliga innehållit minst fyra mål.

Fler odds på Napoli – Granada

Spel: Över 3,5 mål @ 2,65
Tävling: Europa League
Plats: Stadio Diego Armando Maradona
Tid: 18.55
TV: Discovery+, Eurosport Player, Kanal 9

Dinamo Zagreb – FC Krasnodar: Över 2,5 mål @ 1,81

Fler odds på Dinamo Zagreb – FC Krasnodar

Maffig arena är något som även stämmer in på Maksimirstadion i Zagreb. Här är det hemmalaget som har ett gott grepp om avancemang efter 3-2-triumfen i björnriket. Orsic agerade hovleverantör åt snipern Petkovic två gånger om för Dinamo som gick obesegrade genom höstens gruppspel.

FC Krasnodar spenderade sin höst en våning upp på den finaste av fotbollshyllor. De grönklädda ryssarna svarade för en godkänd prestation i Champions League under sin jungfrufärd bland elefanterna. FCK luggade både Chelsea på Stamford Bridge och Rennes i Bretagne. I CL-kvalet var svensklaget i Thessaloniki och hissade segerflagg mot PAOK så loppet är inte kört än för gästerna.

Efter förra veckans fyrverkeri med fem baljor lär det bli gasen i botten från ryssarna denna afton. Firma Berg/Claesson bärgade två kassar tillsammans på grönsvart gräs och bör peta in nån kula även i Kroatien. Hos Dinamo finns sylvasse nigerianen Iyayi Believe Atiemwen som kumpan till Orsic och Petkovic, dessa har sett till att målsnittet på denna arena ligger på fyra mål i det kroatiska finrummet.

Fler odds på Dinamo Zagreb – FC Krasnodar

Spel: Över 2,5 mål @ 1,81
Tävling: Europa League
Plats: Maksimirstadion
Tid: 21.00
TV: Discovery+, Eurosport Player

AC Milan – Crvena Zvezda: Över 2,5 mål @ 1,66

Fler odds på AC Milan – Crvena Zvezda

Temat med feta fotbollsarenor håller i sig till trippelns slutstation, San Siro är svårslaget. Frågan är hur svårslaget AC Milan är, Stefano Piolis pojkar har visat sig mer och mer mänskliga ju längre säsongen lidit. 2-0 i brakan mot lilla Spezia, 2-2 i första EL-mötet med Crvena Zvezda och nu senast en stenhård 3-0-lavett i derbyt mot Inter.

Italienarnas besök i Belgrad var riktigt stökigt, trots att inte lejonet från Rosengård deltog. Ostskivorna haglade, Rodic blev utvisad, båda lagen gjorde mål på straff, Crvena Zvezda gjorde självmål och sist men inte minst kvitterade serberna i numerärt underläge när klockan tickat upp till 93.

Zlatan Ibrahimovic lär inte vilas när skutan ska vändas och med tanke på målsprutans humör efter Lukakus förnedring lär det inte bli varken färre mål eller färre ostskivor. Alla Milans tre hemmamatcher i höstens gruppspel var tillräckligt målrika för att leva upp till torsdagens förväntningar. Med tanke på hur Crvena Zvezda uppträdde förra veckan kommer de tacka ja till att dansa utan koreografi.

Fler odds på AC Milan – Crvena Zvezda

Spel: Över 2,5 mål @ 1,66
Tävling: Europa League
Plats: San Siro
Tid: 21.00
TV: Discovery+, Eurosport Player, Kanal 9

Trippeln

Napoli – Granada: Över 3,5 mål @ 2,65
Dinamo Zagreb – FC Krasnodar: Över 2,5 mål @ 1,81
AC Milan – Crvena Zvezda: Över 2,5 mål @ 1,66

Totalt odds: 7,96

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 24 februari, 2021