Trippeln 25/4 – Mastig söndagstrippel till högt odds

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi avslutar veckan genom att titta till tre olika ligor. I Frankrike fortsätter Monaco sin jakt på topplagen, i Sverige tar Kalmar en skön skalp och i Spanien smäller det ordentligt i näten, precis som vanligt när Lionel Messi och company är i farten. Till över 8 gånger pengarna känns trippeln riktigt fin och vi inleder direkt.

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Kalmar – Örebro: Hemmaseger @ 2,06

Kalmar dominerade premiären hemma mot Östersund men fick inte in bollen. 0-0 slutade den tillställningen. Farhågorna om bristen på en målskytt såg ut att infrias, men spelmässigt var det en väldigt spännande inledning. Henrik Rydström har på rekordtid implementerat sina idéer i truppen. I söndags bortaslog KFF nykomlingarna Degerfors med 1-0 efter ännu en stabil prestation.

Stabila har däremot inte Örebro varit. Närkingarna började med att spela 0-0 mot IFK Göteborg, en match där ÖSK släppte till lite väl många målchanser. Det blev de vitsvarta minst sagt straffade för uppe i Jämtland. Östersund körde över Örebro med klara 5-0 och därmed är gästerna mållösa när de reser till östkusten. Självförtroendet lär ha fått sig en törn efter brakförlusten mot ÖFK.

Kalmar känns betydligt säkrare i sitt spel och är dessutom vana vid Guldfågelns naturgräs. Örebro spelar till vardags på en plastmatta och kommer få problem här. Den raka hemmasegern finns till 2,06 och det är väldigt intressant.

Fler odds på Kalmar – Örebro

Spel: Hemmaseger @ 2,06
Tävling: Allsvenskan
Plats: Guldfågeln Arena
Tid: 15.00
TV: Discovery+

Villarreal – Barcelona: Över 2,5 mål @ 1,63

Barcelona hade lekstuga mot Getafe och vann till sist torsdagens match med hela 5-2. Lionel Messi var som vanligt bäst på plan, men även lirare som De Jong, Busquets och Alba såg påkopplade ut. Dessutom fick Barca hjälp av ett minst sagt dråpligt självmål. Bakåt såg det i vanlig ordning lite osäkrare ut och två insläppta hemma mot Getafe är inget att skryta om.

Villarreal föll oväntat mot Alavés med 1-2. En sämre insats från ubåtarnas sida även om de hade chanser nog för att lösa minst ett oavgjort resultat. Gerard Moreno gick för ovanlighetens skull mållös av plan, annars har den spanska landslagsanfallaren varit stekhet en längre period. Med honom, Bacca, Chukwueze och Alcácer som offensiva alternativ är det inte alls omöjligt att Villarreal hittar rätt mot ett ganska ihåligt Barca.

De sex senaste resultaten mellan dessa två lag är 4-0, 4-1, 2-1, 4-4, 2-0 och 5-1 med Barcelonas siffror först. Det brukar med andra ord bli rejält målrika matcher när dessa gäng ställs mot varandra och det bör inte bli annorlunda nu heller. Överspelet klickas i till godkända 1,63.

Fler odds på Villarreal – Barcelona

Spel: Över 2,5 mål @ 1,63
Tävling: La Liga
Plats: Estadio de la Cerámica
Tid: 16.15
TV: Sportkanalen och Cmore

Angers – Monaco: Monaco -1 @ 2,42

Monaco har en vansinnig svit i ryggen. Endast en förlust på de 22 senaste tävlingsmatcherna är minst sagt bra jobbat. Det har lett till att de rödvita i allra högsta grad är med i kampen om ligatiteln. Inför helgens matcher har de bara två pinnar upp till serieledarna Lille som har en mycket svår bortamatch mot Lyon under söndagskvällen. Dessutom är Monaco kvar i Coupe de France.

I cupen besegrades Lyon med 2-0 tidigare i veckan efter att Ben Yedder och Volland nätat. Två av seriens absolut bästa anfallare. De lär skapa mycket oreda även i Angers försvar. Värdarna lirade också cupmatch i veckan, i deras fall var det PSG som stod för motståndet. Det slutade med en 0-5-torsk vilket innebär att Angers har 0-11 på sina tre senaste fajter i alla tävlingar. Oroande siffror minst sagt.

Monaco är flera klasser bättre och när de kämpar om ligatiteln kommer inte ett mediokert Angers kunna stoppa gästernas framfart. Handikapplinan finns till 2,42 och det är väldigt högt. Det blir tredje valet i trippeln.

Fler odds på Angers – Monaco

Spel: Monaco -1 @ 2,42
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Raymond-Kopa
Tid: 17.05
TV: Viasat Sport 1 och Viaplay

Trippeln

Kalmar – Örebro: Hemmaseger @ 2,06
Villarreal – Barcelona: Över 2,5 mål @ 1,63
Angers – Monaco: Monaco -1 @ 2,42

Totalt odds: 8,12

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 april, 2021