Trippeln 25/9 – Fredagsmys med europeisk trippel!

Dagens Trippel

Utbudet denna fredag är inte superstort så det gäller att gräva fram russinen ur fredagens tacoskål. Blandar man en fransk, en tysk och en brittisk batalj så bildar dessa en finfin trippel till tacksamt odds!

Spelstopp: 20.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Lille – Nantes: Hemmaseger @ 1,74

Ligue 1 har startat på bästa sätt för Lille. Fyra matcher har inneburit fyra poängplock och den stabila defensiven har bara släppt in två bollar hittills. Les Dogues har väldigt goda chanser att förlänga sin svit under fredagskvällen när en önskemotståndare kommer på besök. Senaste tio inbördes bär facit 8-2-0.

Nantes har inlett helt okej i det franska finrummet, fem pinnar på fyra fighter finns på kontot inför besöket på Stade Pierre-Mauroy. Kanariefåglarna är i likhet med värdlaget utpräglade hemmakatter. De gröngula gästerna har har endast vunnit en av sina senaste sex strider på resande tass.

Sedan förra hösten har bara PSG och Marseille lyckats rå på Lille i Les Dogues egen borg. Kapten Fonte och hans kumpaner har vunnit fem raka motsvarande möten mot Nantes och med denna helgs ingångsvärden finns ingen anledning att tro på ett trendbrott. Franske landslagskeepern Mike Maignan lär åter spika igen buren mot de trubbiga kanariefåglarna. Ettan smakar fågel!

Fler odds på Lille – Nantes

Spel: Hemmaseger @ 1,74

Tävling: Ligue 1

Plats: Stade Pierre-Mauroy

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt: Över 2,5 mål @ 1,69

Olympiastadion i Tysklands huvudstad erbjuder målgaranti när två framåtlutat aggressiva manskap strålar samman. Hertha Berlin inledde Bundesliga strålande förra helgen genom att bortabesegra Werder Bremen med 4-1 på bortabana när tjecken Vladimir Darida hade ett finger med i det mesta. Cuptorsken mot Braunschweig smakade inte lika bra för berlinarna men gott om mål blev det, 5-4.

Eintracht Frankfurt var här i München och cupkampade mot 1860 München, 2-1-segern var frukten av samarbetet mellan dynamiska duon Bas Dost och André Silva. Även premiärkrysset i Bundesliga mot Bielefeld fixades av Dost som spelade fram Silva till kvitteringen. Som om inte detta var nog om denna duo så gjorde André Silva två mål och en assist till Bas Dost när Örnarna besökte Olympiastadion i Berlin i juni månad, då vann gästerna med 4-1.

Mötet mellan dessa kombattanter i Frankfurt slutade 2-2 förra säsongen. Fem av Herthas sju senaste hemmamatcher har slutat med minst tre mål på tavlan. Nio av Eintrachts elva senaste bortamatcher har täckt samma lina. Överspelet är skrivet i sten när Dost och Silva vässar Örnarnas klor.

Fler odds på Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt

Spel: Över 2,5 mål @ 1,69

Tävling: Bundesliga

Plats: Olympiastadion

Tid: 20.30

TV: Viaplay

Huddersfield – Nottingham: Hemmaseger @ 2,72

The Championship har endast avverkat två omgångar men det råder redan varningsflagga för en dyster säsong hos både Huddersfield och Nottingham. Två förluster vardera. Noll mål vardera. Fyra insläppta mål vardera. Förra säsongen slutade dessa klubbar på plats 18 respektive 7, kommande sluttabell lär båda vara närmare bottenträsket än toppen.

Fouad Bachirou från Malmö FF i all ära men Nottinghams transferfönster har kostat mer än det smakat. The Tricky Trees tappade sin virvelvind längs högerkorridoren, Matty Cash, till Aston Villa i Premier League och det tappet har märkts inledningsvis. Sabri Lamouchi har en hel del att pussla med hos gästerna som endast vunnit en av sina senaste tio bortamatcher.

Huddersfield förtjänade ett bättre öde än det sena förlustmålet mot Norwich i säsongens hittills enda tillställning på John Smith’s Stadium. The Terriers är minst lika bra som Nottingham och när det vankas hemmamatch ska värdarna ses med störst segerchans. Vad gäller inbördes möten har Huddersfield vunnit fyra av de senaste fem matcherna. Nottingham med fem raka förluster i bagaget löper stor risk att gå på en ny mina nu. Oddset på ettan är för bra!

Fler odds Huddersfield – Nottingham

Spel: Hemmaseger @ 2,72

Tävling: The Championship

Plats: John Smith’s Stadium

Tid: 20.45

TV: Viaplay

Trippeln

Lille – Nantes: Hemmaseger @ 1,74

Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt: Över 2,5 mål @ 1,69

Huddersfield – Nottingham: Hemmaseger @ 2,72

Totalt odds: 8,00

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100